• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben artık kuru fasulyeyi düdüklüde de yapsam önce haşlıyorum canım.ıslatmakla beceremedim bi türlü tefal kullanıyorm tencere olarak ama tutturamamıştım ıslatınca.enson kaynatıp yaptım yine düdüklüde 25dk. pişirdim süper oldu :56:

kuru fasulyeyı ben bımden alıyorum canım. Artık oturttum hep aynı usul yapıyorum sık da yaptıgım ıcın... Aksamdan ıslatıyorum hıc haslamadan duduklu tencerede 30-35 dakıka pısırıyorum helva gıbı oluyor...
İnsanın elı nasıl alısınca oylesı kolay gelıyor degıl mı ?

Ama taze fasulye mevsıme ekım sonu evlendıgım ıcın yetısememıstım o yuzden onu ılk kez yapıcam becerırım ınsallah :9:

Sofısım sarman nasıl oldu?

Ya kahvaltıyı yaptım yıne basladı bulantım.
Susam kadan daha ama veledın yaptıgına bakın :emir_bebek:

kızlar merhaba ,

ahsen ve aydasu canlarım kesinleşmiş hamilelikleriniz en son test aşamasındaydınız :)

annesine babasına vatanına milletine hayırlı bebekler olsun insallah

biz hala iki kişiyiz evde bu gidişle coğalamayacağız :1:

:))siz de en hayıerlı zamanda çoğalırısnız inş bebişim

Hadı gozun aydın kuzucum bulantın baslamıs :1: ben uc haftadır cekıyorum alısmaya bıle basladım :9:
Daha yenı gectı de sımdı yapabıldım kahvaltıyı...
Sen ne sorcaktın bu arada doktora yaz kuzum unutmayalım sonra

canım benim karnımda batmalar oluyor, içten derim çekiliyor sanki
biraz korkmaya başladım ilk haftalarda olur mu ki böyle şeyler

onu sorarsan çok sevinirm

Sofısım sarman nasıl oldu?

Ya kahvaltıyı yaptım yıne basladı bulantım.
Susam kadan daha ama veledın yaptıgına bakın :emir_bebek:

aydasu gerçekten o kadar küçükler mi şuan ya:1:
senin mide bulantıların çok erken başladı,
canım bak boş mide de bulanır dolu mide de
bu yüzden öğünlerini sıklaştır
miden boşalmadan sık sık atıştır, karnının acıkmasına pek müsade etme
karnını da iyice doyurma, o zaman da bullanırmış
doktor bana öyle söyledi

benim bu sabah midem bulanıyodu ama çok değişk bi mide bulantısı yahu
Rabbim kolaylığını versin aylarca o bulantıyı çekmek istemem sanırım:26:

selam kızlarr...
gece çok geç geldik saç da börek partisi yaptık:52:
aydasum sarmam güzel oldu ama biraz tuzlu olmuş :)galiba yaprağı yeteri kadar suda bekletmemişim:) artık bi dahakine tam verim alırım herhalde:9:
sen nasılsın hayatım? mide bulantın haricinde bi sıkıntın yoktur umarım. susam tanesi benzetmenede bayıldım:52:

hanzade; geçmiş olsun cnm kızların dediği gibi büyük ihtimal kas ağrısıdır. bizim oralarda yel girdi denir:52: rüzgarlı bi yerde durduysan felan üşütmüş olabilirsinde.

ahsoş tatlım telaş etme hamileliğin verdiği belirtilerdir.
tabi arayıp sorabileceğin bi dr felan varsa ara sor için rahatlasın normal mi diye

kızlar bende az önce gebelik testi yaptım idrarla. 2. çizgi hafif silik çıktı. Sonra kan verdim 3:30 da çıkıcak sonuç. ARkadaşlar var diyolar ama ne bilim içim karışık kan testi olmadan emin olamıycam ... Olsa çooook sevinirim ama olmasada üzülmem. şimdi saat geçmek bilmiyo.

ahsoş tatlım telaş etme hamileliğin verdiği belirtilerdir.
tabi arayıp sorabileceğin bi dr felan varsa ara sor için rahatlasın normal mi diye

eşim şirketten arkadaşının eşine sordurmuş kadın doğumcuymuş
ilk haftalarda rahim gerildiği için anlık batmalar olur demiş
benimki de batma şeklinde oluyor zaten 1-2 dkda geçiyor
kahverengi akıntıyı kollasın demiş
öyle bişey görürse derhal doktora gitsin demiş

kızlar bende az önce gebelik testi yaptım idrarla. 2. çizgi hafif silik çıktı. Sonra kan verdim 3:30 da çıkıcak sonuç. ARkadaşlar var diyolar ama ne bilim içim karışık kan testi olmadan emin olamıycam ... Olsa çooook sevinirim ama olmasada üzülmem. şimdi saat geçmek bilmiyo.

aaa pingummm gecikmen mi var. ay inşallah hadi bakalım..
bi müjdeli haber daha bekliyoruz:16::16::16:

aaa pingummm gecikmen mi var. ay inşallah hadi bakalım..
bi müjdeli haber daha bekliyoruz:16::16::16:

yok canım gecikmedi bugün tam günüm. Ama korunmadık bide kızları görünce baktırayım dedim hastaneden aldım testi. yaptım arkadaşlar var dediler. Daha önce yapan arkadaş bende yoktu 2. çizgi hiç çıkmadı filan dedi. Görmeniz lazımkalbim nasıl attı ellerim titredi. Hemen kan verdim. şimdi bekliyorum heyecanla zaman geçmiyoooo

Pingucum inşallah hamilesindir değilsende çalışmalara devam edersiniz :34:Ne güzel topiğimizde hamilerle birlikte bizde bilgileniyoruz:34:
Bende dün ovulasyon testi aldım içinde 5 adet falan var normalde telefonumda programım var tam hesaplıyor yumurtlama günlerini doğruluğunu ölçmek için aldım bir iki tanede test aldım,henüz yapmıycam bunları ilaç kullanıyorum malum korunmalıyız bu aralar haziran gibi başlarız sanırım olursa nisana doğsun diye:1:
Ovulasyona göre belirliycez ilişkimizi daha sağlıklı olur diye aldım :1:

:))siz de en hayıerlı zamanda çoğalırısnız inş bebişim

canım benim karnımda batmalar oluyor, içten derim çekiliyor sanki
biraz korkmaya başladım ilk haftalarda olur mu ki böyle şeyler

onu sorarsan çok sevinirm

aydasu gerçekten o kadar küçükler mi şuan ya:1:
senin mide bulantıların çok erken başladı,
canım bak boş mide de bulanır dolu mide de
bu yüzden öğünlerini sıklaştır
miden boşalmadan sık sık atıştır, karnının acıkmasına pek müsade etme
karnını da iyice doyurma, o zaman da bullanırmış
doktor bana öyle söyledi

benim bu sabah midem bulanıyodu ama çok değişk bi mide bulantısı yahu
Rabbim kolaylığını versin aylarca o bulantıyı çekmek istemem sanırım:26:

Tamam tatlım sorarım...
Sımdılık ogunlerı sıklastıramıyorum kuzum ya...
Sabah ıste kalktım esımı gonderdım o yaptı kahvaltısını ben yapmadım ıcım almadı 1 saat once yedım ama pısman oldum suan cok bulanıyor nasıl mutfaga gırıp yemek yapcam bılmıyorum bı de aksam esım gelınce yersem yerım, ben serbetlı tatlı sevmezdım hıc ama canım ılla bıse cekcekse tatlı cekıyor hayırlısı bakalım...

selam kızlarr...
gece çok geç geldik saç da börek partisi yaptık:52:
aydasum sarmam güzel oldu ama biraz tuzlu olmuş :)galiba yaprağı yeteri kadar suda bekletmemişim:) artık bi dahakine tam verim alırım herhalde:9:
sen nasılsın hayatım? mide bulantın haricinde bi sıkıntın yoktur umarım. susam tanesi benzetmenede bayıldım:52:

hanzade; geçmiş olsun cnm kızların dediği gibi büyük ihtimal kas ağrısıdır. bizim oralarda yel girdi denir:52: rüzgarlı bi yerde durduysan felan üşütmüş olabilirsinde.

Sofısım ellerıne saglık, yapa yapa alısıyor ınsan kuzum, guzel bır gun gecırmıssınız ne guzel...
Sımdılık baska bır sıkıntım yok sofısım ara ara batan kasık agrıları harıcınde ama o da normaldır herhalde, heyecanla yarını beklıyorum

:52::52::52::52::52::52:
Ay elıfımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah ım hayırlısını versın ınsallah ay cok heyecanlandım cıksın sonuc bır an once ama bana da hamılesın gıbı gelıyor yoksa cıkmaz kı ıkıncı cızgı sılık de olsa
Allah ım yuce Rabbım aynı anda hepımız hadı ınsallah yaaaa

pingucum 3.bebiş haberini senden mi alıcaz yoksa, inşallah gönlünden geçen olur.. Son bi saat, merakta bırakma bizi :34:

:52::52::52::52::52::52:
Ay elıfımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah ım hayırlısını versın ınsallah ay cok heyecanlandım cıksın sonuc bır an once ama bana da hamılesın gıbı gelıyor yoksa cıkmaz kı ıkıncı cızgı sılık de olsa
Allah ım yuce Rabbım aynı anda hepımız hadı ınsallah yaaaa

CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??

dün eşime topicte 2 bebişimiz geliyor dedim, heveslendiysen hadi gel bizde yapalım dedi :17:

Son düzenleme:
CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??

Tatlım silik çıkmasının nedeni tam gününde yaptığındandır idrara yeni yeni geçiyo demek bebişşş bikaç gün geçmiş olsaydı net çıkardı.hadi hayırlısı canım gözün aydın senin de :16:

Son düzenleme:

tatlım umıtlendırmek ıstemem ama bence hamılesın... hamıle olmasan neden cıksın kı ıkıncı cızgı yemınle bende heyecanla sonuclarını beklıyorum bıse dıcem bı tane daha ıdrar testı yapman mumkun mu
Sabah gecen gun aldıgım ıdrar testını yaptım evde durup da nolcak dıye bak benım kanda bıle cıkmasına ragmen yıne de boyle ılk cızgı gıbı kopkoyu degıldı hatta ekleyım bak $Fotoğraf0040.jpg

şuan o kadar heyecanlandım ki anlatamam
elif ya inanamıyorum hamilesin bence sen

Back