2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

şuan o kadar heyecanlandım ki anlatamam
elif ya inanamıyorum hamilesin bence sen

aynı duyguları yasıyorum ahsosum...
pıngumm nolur hemen bıze de yaz sonucları 3 bucuk da bellı olcak demı bak kıpırdamıyorum bıle bı yere unutma bızı sakın burda

CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??

hayır
bir yılda olmazsa doktorlar ancak o zaman nedenini araştıralım diyor
senin daha kaç ay geçti hayatım hem de pkolusun
kaç yaşındaydın?

Pkoluyum işte onla ilgili ya sıkıntım 27 yaşındayım daha 4ay oldu çok geçmiş değil sonuçta ama doktor 6ay sonrasında bi bakalım olmazsa dedi

Pkoluyum işte onla ilgili ya sıkıntım 27 yaşındayım daha 4ay oldu çok geçmiş değil sonuçta ama doktor 6ay sonrasında bi bakalım olmazsa dedi

Canım ben de pcoluyum, endıse etme daha 4 ay cok yenı bır zaman dılımı...
Boyle durumlarda hıc kafaya takmamak gerekıyormus, Rabbımın ıznıyle en yakın zamanda senın de ıcınde bır susam tanesı olacak burdan paylasacaksın bızımle

kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..

inşallahh canım

kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..

Alahımmmmmmmmmmm
aglıyorum
elıffffffffffff
canımmmmmmmm
ay cok mutluyum cok cok cok
canımsın ya
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tebrikler canım hayırlı olsun annelik çok yakışacak sana da ne güzel aynı anda anne oluyosunuz çok heyecanlandım ben de

esıne haber verdın mı
ya cok duygulandım
Rabbım nasıl bısey bu ard arda hamıle kaldık
cok duygulandım ya tutamıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…