şuan o kadar heyecanlandım ki anlatamam
elif ya inanamıyorum hamilesin bence sen
Ay elıfımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah ım hayırlısını versın ınsallah ay cok heyecanlandım cıksın sonuc bır an once ama bana da hamılesın gıbı gelıyor yoksa cıkmaz kı ıkıncı cızgı sılık de olsa
Allah ım yuce Rabbım aynı anda hepımız hadı ınsallah yaaaa
CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??
Süper demiş canım benim hayırlısı ile Allah isteyen herkese versin
Amin canım, düğün hazırlığı gibi bebiş hazırlığınıda birlikte yaparız
Amin canım, düğün hazırlığı gibi bebiş hazırlığınıda birlikte yaparız
süper olur
ya kızlar en çok çitlenbikten bu güzel haberi duymak istiyorum
bayagıdır bekliyoz çünkü gelmedi bi türlü nazlı çıktı
kısmet canım ama benim biraz umudum kırıldı tedavi gerektircek heralde benmki içime öyle doğuyor...
hayır
bir yılda olmazsa doktorlar ancak o zaman nedenini araştıralım diyor
senin daha kaç ay geçti hayatım hem de pkolusun
kaç yaşındaydın?
Pkoluyum işte onla ilgili ya sıkıntım 27 yaşındayım daha 4ay oldu çok geçmiş değil sonuçta ama doktor 6ay sonrasında bi bakalım olmazsa dedi
Canım ben de pcoluyum, endıse etme daha 4 ay cok yenı bır zaman dılımı...
Boyle durumlarda hıc kafaya takmamak gerekıyormus, Rabbımın ıznıyle en yakın zamanda senın de ıcınde bır susam tanesı olacak burdan paylasacaksın bızımle
kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..
kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?