• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba hanımlar, yüzüğümü buldum hanzadeciğim bulamayacağım diye çok korkmuştum, öyle bi yerden çıktı ki, çöpe gidecekmiş nerdeyse. akşam çekirdek yemiştik kabuklarınıda çay tepsisine atmıştık bende tepsinin kenarına koymuşum yüzüğümü kabuklar kapatmış üstünü. çöp poşeti yoktu diye gece öyle bırakmıştım sabah hallederim diye, ama sabahta kalkıp yüzüğümü aradım heryerde saatlerce, annemi aradım o da evde aradı bulamadı. çekirdek kabuklarını dökecekken aklıma geldi bi karıştırdım içinden çıktı nasıl sevindim anlatamam.

benimde bugün birsürü ütüm var yaaa, şimdi başlasam akşama kadar sürer herhalde öyle bir gözümde büyüttüm ki, kaç gündür yapmadım bugün bitireyim. kazanlı ütü almıştık zaten, kolay olacak inşallah.

hanzadeciim nasılsın iyimisin, ağrın sızın falan kalmadı dimi?

benimde içimden hep aydasunun oğlu, ocwmaysinde kızı olacakmış gibi geldi ilk haberi aldığımda :)) hayırlısı olsun ikiniz içinde canlarım benim. Allah istyenlerede versin, fazla aratmadan

hanzade geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin belki, doktordan hemen randevu almış olman çok iyi olmuş.

iyiyim canım burnumun içi hala yara tabii tam olarak geçmedi bir de dokunamıyoum dokunursam çok acıyo ama normalde bi problem ağrı sızı yok canım artık nefes alabiliyorum çok şükür çektiğim eziyete değdi

kızlar bişi sorucam ilişkiye girdikten sonra ertesi gün şeffaf kokusuz ama yoğun bi akıntı geliyo mu size?

hanzade geçmiş olsun tatlım randevü alman iyi olmuş
aydasu ben de duygu değişimleri yok mütamadiyen naz yapan bir insanımdır zaten:27:

yalnız bugün karın ağrısıyla uyandım, midem de bulanıyo
geçmsini bekliyorum

Hanzade canım aynı şikayetler benim arkadaşımdada vardı. EKg filan hepsini çektirdi ama kalple alakalı bişey değil. Ceyranda kaldıysan üşüttüysen filan olmuştur yüksek ihtimalle. kas ağrısıdır.

Hanzade canım aynı şikayetler benim arkadaşımdada vardı. EKg filan hepsini çektirdi ama kalple alakalı bişey değil. Ceyranda kaldıysan üşüttüysen filan olmuştur yüksek ihtimalle. kas ağrısıdır.
ben de iç organlarla alakalı bşy olduğunu düşünmüyorum daha çok kaburgama takmış durumdayım batıyo kas ağrısı mantıklı doğru söylüyosun geçen yaz eşimin başına gelmişti bikaç kez doktora götürmüştük her seferinde kas gevşetici iğne yapmışlardı şimdi iyi oldu ama ben şikayetlerimi söyleyince öyle randevu verdiler genel bi kontrol olur benim için daha iyi

Son düzenleme:
ahsencim mide bulantıların başladı demek kuzum allah yardımcın olsun

kızlar merhaba ,

ahsen ve aydasu canlarım kesinleşmiş hamilelikleriniz en son test aşamasındaydınız :)

annesine babasına vatanına milletine hayırlı bebekler olsun insallah

biz hala iki kişiyiz evde bu gidişle coğalamayacağız :1:

kızlar bir süredir sol göğüs kafesimde bi ağrı var sanki bşy batıyo özellikle bu sabah onun ağrısıyla uyandım yatınca daha çok ağrıyo onu farkettim nefes alıyorum göğüs kafesimi şişiriyorum tam nefes verirken bişey batıyo sanki acaba kaburgam falan mı batıyo ne olabilir nereye gitmem gerekir bunun için beni çok rahatsız etmeye başladı artık ağrı çoğalıyo çünkü gittikçe

Canım gıt bakalım bı doktora ne dıyecek ya aynı sey ben de de oluyor dedıgın gıbı ozellıkle yatınca. ben de hep acaba kalbımde mı sorun var dıyorum. Sonucları paylas bızımle...

merhaba hanımlar, yüzüğümü buldum hanzadeciğim bulamayacağım diye çok korkmuştum, öyle bi yerden çıktı ki, çöpe gidecekmiş nerdeyse. akşam çekirdek yemiştik kabuklarınıda çay tepsisine atmıştık bende tepsinin kenarına koymuşum yüzüğümü kabuklar kapatmış üstünü. çöp poşeti yoktu diye gece öyle bırakmıştım sabah hallederim diye, ama sabahta kalkıp yüzüğümü aradım heryerde saatlerce, annemi aradım o da evde aradı bulamadı. çekirdek kabuklarını dökecekken aklıma geldi bi karıştırdım içinden çıktı nasıl sevindim anlatamam.

benimde bugün birsürü ütüm var yaaa, şimdi başlasam akşama kadar sürer herhalde öyle bir gözümde büyüttüm ki, kaç gündür yapmadım bugün bitireyim. kazanlı ütü almıştık zaten, kolay olacak inşallah.

Kuzum hadı gozun aydın cok sevındım bulmana. Iyıkı son dakkada gelmıs aklına ya...
Utun hayırlı olsun bu arada canım, benım de ıs yapmam lazım da keyfımın gelmesını beklıyorum :)

kızlar bişi sorucam ilişkiye girdikten sonra ertesi gün şeffaf kokusuz ama yoğun bi akıntı geliyo mu size?

Bu dedıgın ben de oluyor cıtlenbık...

hanzade geçmiş olsun tatlım randevü alman iyi olmuş
aydasu ben de duygu değişimleri yok mütamadiyen naz yapan bir insanımdır zaten:27:

yalnız bugün karın ağrısıyla uyandım, midem de bulanıyo
geçmsini bekliyorum

Hadı gozun aydın kuzucum bulantın baslamıs :1: ben uc haftadır cekıyorum alısmaya bıle basladım :9:
Daha yenı gectı de sımdı yapabıldım kahvaltıyı...
Sen ne sorcaktın bu arada doktora yaz kuzum unutmayalım sonra

kızlar merhaba ,

ahsen ve aydasu canlarım kesinleşmiş hamilelikleriniz en son test aşamasındaydınız :)

annesine babasına vatanına milletine hayırlı bebekler olsun insallah

biz hala iki kişiyiz evde bu gidişle coğalamayacağız :1:

Özden Allah razı olsun canım...
Neden oyle dedın henuz ıstemıyormusunuz cocuk

Canım gıt bakalım bı doktora ne dıyecek ya aynı sey ben de de oluyor dedıgın gıbı ozellıkle yatınca. ben de hep acaba kalbımde mı sorun var dıyorum. Sonucları paylas bızımle...

tamam canım haftaya perşembe bi aksilik olmazsa gidicem anlatırım size de ne olduğunu

tamam canım haftaya perşembe bi aksilik olmazsa gidicem anlatırım size de ne olduğunu

Tamam canım, hayırlısı ıle gıt bakalım...

Benim başından beri böyle artık kuruntu yapmaya başladım doğal bi durum mu diye..

Yanı genelde bende de oluyor bu durum ama normaldır dıye dusunmustum canım...

Bu arada aksama duduklude etlı taze fasulye yapıcam ama ılk kez yapcagım ıcın annemı aramam lazım kac dakka tutuayım dıye... Ay yazın evlenmeden once annem yurt dısına gıtmıstı ben de ılk kez yapcam ama duduklu kullanamadıgım ıcın normal tencerede tam bır saat pısırdım bı turlu pısmedı artık yarı pısmıs yemıstık babacımla

Ben artık kuru fasulyeyi düdüklüde de yapsam önce haşlıyorum canım.ıslatmakla beceremedim bi türlü tefal kullanıyorm tencere olarak ama tutturamamıştım ıslatınca.enson kaynatıp yaptım yine düdüklüde 25dk. pişirdim süper oldu :56:

Son düzenleme:
Back