• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Gunaydın kızlar...
Esımı ıse gonderdım uykum yok mıdem de cok bulanıyor barı nete gıreyım de unutayım dedım...
Aksam esım elımle verdıgım cılege yuzunu burusturunca (çilek cok eksıymıs :1:) dakıkalarca hungur hungur ''askım sen cok kabasın'' dıye agladım :9: Adam neye ugradıgını sasırdı :27: Benım gel gıtlerım basladı vatana mıllete hayırlı olsun :33:

Günaydın sen şimdiden başlamışsın eşin yandı yanii:1: olsun ama yap şimdiden nazını alışsın birkaç ay sonra zor gelmesin:1:

Günaydın sen şimdiden başlamışsın eşin yandı yanii:1: olsun ama yap şimdiden nazını alışsın birkaç ay sonra zor gelmesin:1:

Sorma jelo o da aynı seyı soyledı :1:
Sabah dıyor esım aksam nıye oyle agladın sen?
Ben ağlamak ıstemedım bezelye aglattı dedım :33:

Hanzazde dun arkadasın gelecektı nasıldı kızcagız toparlayabılmıs kendını?

evet canım geldi çıktığı gün işten direkt hastaneye gitmişti teyzesinin kızı doğum yapmıştı dün de görümcesi doğum yapmış 2 gün hastanede bebeklerle geçmiş iyi olmuş onun için ama hala inanamıyo boşlukta hissediyomuş kendini
onun bi görümcesi bizim patronun arkadaşının yanında çalışıyo mükemmel bi patronu var onun aracılığıyla buraya almıştık kızı dün o görümcesi tel açtı bizim patrona bir sürü şey söyledi bu ne terbiyesiz bi davranış herşeyin bi adabı usulü vardır falan filan....
iyi yaptı:1:

tatlım sende çatıkatı bloğun takipçisisin dimi facebookta görmüştüm. O da bezelye derdi bebişine :1:

a evet doğru ılkay da oyle dıyordu :1: sen dıyınce farkettım
Bızımkısının boyu sımdılık bır susam tanesı kadar sanırım :9:
Sımdılık susam dıye sevıyorum zamanla bezelye cevız portakal dıycem herhalde :33:

evet canım geldi çıktığı gün işten direkt hastaneye gitmişti teyzesinin kızı doğum yapmıştı dün de görümcesi doğum yapmış 2 gün hastanede bebeklerle geçmiş iyi olmuş onun için ama hala inanamıyo boşlukta hissediyomuş kendini
onun bi görümcesi bizim patronun arkadaşının yanında çalışıyo mükemmel bi patronu var onun aracılığıyla buraya almıştık kızı dün o görümcesi tel açtı bizim patrona bir sürü şey söyledi bu ne terbiyesiz bi davranış herşeyin bi adabı usulü vardır falan filan....
iyi yaptı:1:

İnsallah hakkındna hayırlısı ıle cok daha guzel bır ıs bulur, doğru soylemıs elbette herseyın bır adabı olmalı, ınsanın ekmegıyle oynayınca nasıl rahat uyuyorlar anlamıyorum

İnsallah hakkındna hayırlısı ıle cok daha guzel bır ıs bulur, doğru soylemıs elbette herseyın bır adabı olmalı, ınsanın ekmegıyle oynayınca nasıl rahat uyuyorlar anlamıyorum

bu arada senin bezelyenin ultrason görüntüleri olunca bizimle paylaşırsın di'mi?

aydasu hamilelik cetveli yapsana. orda sürekli değişiyo haftalığa aylığa göre bebeğin gelişimi yazıyo altta çok hoş.

aydasu hamilelik cetveli yapsana. orda sürekli değişiyo haftalığa aylığa göre bebeğin gelişimi yazıyo altta çok hoş.

Evet ben de onu cok begenıyorum canım yarını beklıyorum doktor ne kadarlık oldugunu soylesın ona gore cızelgemızı de yapalım teyzesı :emir_bebek:

benim adetim baya bi gecikti sizi böyle görünce bende heveslendm dün test yaptım ama tek çizgi tabiki :31:

kızlar bir süredir sol göğüs kafesimde bi ağrı var sanki bşy batıyo özellikle bu sabah onun ağrısıyla uyandım yatınca daha çok ağrıyo onu farkettim nefes alıyorum göğüs kafesimi şişiriyorum tam nefes verirken bişey batıyo sanki acaba kaburgam falan mı batıyo ne olabilir nereye gitmem gerekir bunun için beni çok rahatsız etmeye başladı artık ağrı çoğalıyo çünkü gittikçe

slm kızlar nasılsınız epeydir gelemedim galiba hamişlerimiz var bende olmak istiyorum ama henüz bişi olmadı olur umarım stres yapmaya başladım yoksa.. işten ayrıldım haftada bi gün falan geliyorum... dersaneye gidiyorum ama çok geç kalmışım bakalım ne olacak öyle işte sizleri özlemişim ya:)

slm kızlar nasılsınız epeydir gelemedim galiba hamişlerimiz var bende olmak istiyorum ama henüz bişi olmadı olur umarım stres yapmaya başladım yoksa.. işten ayrıldım haftada bi gün falan geliyorum... dersaneye gidiyorum ama çok geç kalmışım bakalım ne olacak öyle işte sizleri özlemişim ya:)

hoş geldin umarım senden de alırız bebiş haberi yakın zamanda allah isteyen herkesin gönlüne göre versin bu kadar ara vermeyin ama sık sık gelin herkes dağıldı nerdeyse şurda kaç kişi kaldık ki ama sağlam ilerliyoruz

kızlar bir süredir sol göğüs kafesimde bi ağrı var sanki bşy batıyo özellikle bu sabah onun ağrısıyla uyandım yatınca daha çok ağrıyo onu farkettim nefes alıyorum göğüs kafesimi şişiriyorum tam nefes verirken bişey batıyo sanki acaba kaburgam falan mı batıyo ne olabilir nereye gitmem gerekir bunun için beni çok rahatsız etmeye başladı artık ağrı çoğalıyo çünkü gittikçe

sizden cevap alamadım 182 yi aradım orda çıkan bayana şikayetlerimi tarif ettim haftaya perşembe için hem kardiyoloji hem göğüs hastalıklarına randevu verdi ikisi de olabilir dedi

Back