Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet ya bu gelinlik çok güzelmiş. Bende diktireyim diyorum ama cesaret de edemiyorum. Tanıdık biyer yok dediğin gibi bide diyorumkii ya kötü olursa iş işten geçtikten snra çok moralim bozulur.
Eki Görüntüle 187817 facebook gelinlik 21den alıntıdır
işte böyle prenses gibi gelinlik istiyorum hem de beyaz ve sade.bu kadar zor mu bulmak ya.sapsarı, taşlı her yerinde saçma sapan çiçeklerle dolu satenle kaplanmış vs gelinliklerden başkası yok.hayata küstüm yaacaba bikaç model götürsem dikebilirler mi ki??üff tanıdık da kimse yok
hemen hemen bütün gelinlikçiler istediğin modeli yapıyor
canikom bizim burda yapacaklarını hiç sanmıyorum hiç güvenmiyorum.çok pimpirikli insanım oldu olmadı diye içim içimi yer.hem önce istediğim modeli üzerimde görmeliyim
offf ben de öyleyim pimpirikli
şu gelinlik meselesi çok streste sokuyo beni ya
bi de nişanlım yeni yeni şeyler icad etmeye başladı
ay ewt ya hiç sorma
kıskançlıkta sınır tanımıyo artık
"başka erkeklerin seni gelinlikle görmesine nasıl tahammül edicem?" diyo
fenalıklar geliyo bana, o öyle konuştukça
şöyle olsa, böyle olsa deyip duruyo
eyvahhhh o zaman:)bence bu konuda karıştırma kendine çünkü içinde kalır.tesettürlüsün yanlış hatırlamıyosam,demek ki kendisinden başka kimse gelinlikle görmesin istiyor.ileri derecede kıskanç allah kolaylık versin:)
ben zaten dekolte falan giymem hiç bi zaman,gelinlikte bi yerlerin görümesin diyo:))sanki giyen varmış gibi
hmm o iş biraz zor canım ya
yarın bunu konuşuruz benim çıkmam lazım şuan
ablam başımda dikiliyoçıkmamı bekliyo
öptüm