• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewet ya bu gelinlik çok güzelmiş. Bende diktireyim diyorum ama cesaret de edemiyorum. Tanıdık biyer yok dediğin gibi bide diyorumkii ya kötü olursa iş işten geçtikten snra çok moralim bozulur.

ewet ya bu gelinlik çok güzelmiş. Bende diktireyim diyorum ama cesaret de edemiyorum. Tanıdık biyer yok dediğin gibi bide diyorumkii ya kötü olursa iş işten geçtikten snra çok moralim bozulur.

ben de bilmiyorum tek bildiğim bu ve bunun gibi bir gelinlik giymek çok sade ama kabarık.kötü olursa dediğin gibi cinnet geçiririm heralde:52:

Eki Görüntüle 187817 facebook gelinlik 21den alıntıdır

işte böyle prenses gibi gelinlik istiyorum hem de beyaz ve sade.:21:bu kadar zor mu bulmak ya.sapsarı, taşlı her yerinde saçma sapan çiçeklerle dolu satenle kaplanmış vs gelinliklerden başkası yok.hayata küstüm ya:14:acaba bikaç model götürsem dikebilirler mi ki??üff tanıdık da kimse yok

hemen hemen bütün gelinlikçiler istediğin modeli yapıyor

kızlar ya modelden gelinlik diktirmek riskli iş bence. resimdeki gibi olmuyor hiçbiri tanıdıklardan kim diktirdiyse hep hüsran... benim en samimi arkadaşım geçen yaz evlendi moda evine resimle gittik tamam dikeriz felan dediler ki gittiğimiz yerde öyle kötü bi yer değildi. provalar şu bu ama her provaya gidişimiden sonra arkadaşımı sakinleştirmekle geçiyodu günüm nitekimki sonuç hayallerimizdeki gibi değildi.. bizde düğüne bi kaç gün kala gittik hazır bi gelinlik aldık keşke baştan hiç bulaşmasaydık dedik:))) illa bedeninize göre diktirmek istiyosanız bence moda evlerinin kendilerinin diktiği ve denettirdiği gelinlik modellerinden seçin hiç değilse bak sonuç böyle olacak diyebilirsiniz. ben öyle yaptım içim rahat :))

canikom bizim burda yapacaklarını hiç sanmıyorum hiç güvenmiyorum.çok pimpirikli insanım oldu olmadı diye içim içimi yer.hem önce istediğim modeli üzerimde görmeliyim

offf ben de öyleyim pimpirikli
şu gelinlik meselesi çok streste sokuyo beni ya
bi de nişanlım yeni yeni şeyler icad etmeye başladı:59:

ay ewt ya hiç sorma
kıskançlıkta sınır tanımıyo artık
"başka erkeklerin seni gelinlikle görmesine nasıl tahammül edicem?" diyo
fenalıklar geliyo bana, o öyle konuştukça
şöyle olsa, böyle olsa deyip duruyo :37:

ay ewt ya hiç sorma
kıskançlıkta sınır tanımıyo artık
"başka erkeklerin seni gelinlikle görmesine nasıl tahammül edicem?" diyo
fenalıklar geliyo bana, o öyle konuştukça
şöyle olsa, böyle olsa deyip duruyo :37:

eyvahhhh o zaman:)bence bu konuda karıştırma kendine çünkü içinde kalır.tesettürlüsün yanlış hatırlamıyosam,demek ki kendisinden başka kimse gelinlikle görmesin istiyor.ileri derecede kıskanç allah kolaylık versin:)
ben zaten dekolte falan giymem hiç bi zaman,gelinlikte bi yerlerin görümesin diyo:))sanki giyen varmış gibi:52:

eyvahhhh o zaman:)bence bu konuda karıştırma kendine çünkü içinde kalır.tesettürlüsün yanlış hatırlamıyosam,demek ki kendisinden başka kimse gelinlikle görmesin istiyor.ileri derecede kıskanç allah kolaylık versin:)
ben zaten dekolte falan giymem hiç bi zaman,gelinlikte bi yerlerin görümesin diyo:))sanki giyen varmış gibi:52:

yok ayol karıştırmıyorum zaten cesaret de edemiyo pek :9:
bende kıskanç bi insanım ama o biraz abartıyo bu sıralar
Allah'dan yıpratacak derecede değil yani

Tamam,yakaladım seni :))

Ya benim düğünümde salonda olacak ama salon artık aile düğün salonu gibi.Bizim düğün,dernek,sünnet,nişan hep o salonda oluyor akraba olduğu için.Her düğünde hemen hemen aynı geçiyor,aynı insanlar.Değişik birşeyler yapmak istiyorum ben,nasıl,nerden başlamalı bilmiyorum ama.

Sizlerin düşündüğü birşeyler var mı bu konuda?

canım şuan bişey düşünmedik
bursada olacağı için hala nasıl bir yerde rezervasyon yaptırıldığını bile bilmiyorum:59:

Diyorum başka bir yer olsun artık ama babam dediği gibi nişanlımda hemen hopluyor olmaz,orası dururken başka yerde yapılmaz diye.Çok saçma ama.Ortaköy'de oturuyoruz,Düğün salonu Ümraniye'de,evlenince Beylikdüzü taraflarında oturmayı düşünüyoruz.İstanbul'un bi ucundan bi ucuna :))

hmm o iş biraz zor canım ya
yarın bunu konuşuruz benim çıkmam lazım şuan
ablam başımda dikiliyoçıkmamı bekliyo:9:
öptüm

hmm o iş biraz zor canım ya
yarın bunu konuşuruz benim çıkmam lazım şuan
ablam başımda dikiliyoçıkmamı bekliyo:9:
öptüm

Anlaşıldı senin erkenci olman,başında ablan var,o devam ediyor galiba :)) Benimde ablam olsa bende duramazdım herhalde :))

Hadi iyi geceler canım.Görüşmek üzere :58:

Günaydın kızlaaaaar, öhö öhööö öhöööööö ben hala öksürüyorum... siz nasılsınııııız?

Son düzenleme:
Aaaaaaaaa benim cetvelimde 3 ay yazıyooooooooooooor :52: :52: :52: :52:

anaaaam günler su gibi akıp geçiyor wallaaaa...:30:

Son düzenleme:
Back