2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın Arkadaşlar,
Mesai tüm hızıyla başladı,
Haftasonunu bekliyorum çabucak gelsin Mobilya bakıcaz da

haftasonu avizelerimizi aldık ve pazar günü de evin temizliği bitti çalışınca her haftasonu böyle koşturma ile geçiyor işte :44: ama çok şükür bunlarda bitti

biz daha ev bile bakmadık ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor:78:ağustos başında bakmayı düşünüyoruz umarım açıkta kalmayız evlenince

biz daha ev bile bakmadık ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor:78:ağustos başında bakmayı düşünüyoruz umarım açıkta kalmayız evlenince

kalmazsınız canım. benim son 1 ayım düşün işte 1,5 ay önce hallettik evi. badana,boya işleri olmasa 1 ay bile yeter

Merak etme biz aynı şehirdeyiz de ne değişiyo, rahat rahat takılıyoruz
Zaten erken haziranda bakmaya başlicaz temmuz gibi belki de temmuz sonuna doğru tutarız, para zor kazanılıyo, 3 4 ay öncesinden kira verecek durumda değiliz bir sürü eksik varken,

dimi yaa kocaa ankarada ev mi yok işte badana boya işleri sıkıntıı yeni ev olsa süper olur. umarım işimiz yaver giderde yeni site içinde bi ev buluruz ee kirasıda ucuz tabii:90:

dimi yaa kocaa ankarada ev mi yok işte badana boya işleri sıkıntıı yeni ev olsa süper olur. umarım işimiz yaver giderde yeni site içinde bi ev buluruz ee kirasıda ucuz tabii:90:

inşallah canım ona göre araştırma yaparsınız Allah yardım eder canım boyacı bile girse en geç 1 hafta da çıkıyor hiç düşünme bunları :86:

aynen öyle canım yaa bi kaç ay boşuna para verilmez yazık.. nişanlım tek yaşıyor orda tutar yerleştiriz diyo bi ay ben otururum tabi ben istemiyorum evimize ilk ikimiz girelim istiyom

aynen öyle canım yaa bi kaç ay boşuna para verilmez yazık.. nişanlım tek yaşıyor orda tutar yerleştiriz diyo bi ay ben otururum tabi ben istemiyorum evimize ilk ikimiz girelim istiyom

Benim de bi arkadaşım bu durumdaydı nişanlısı zaten oturacakları ilde kirada oturuyordu ev tutulduktan sonra 2 kere kira vermektense evin bi odasını kullandı ve ufak tefek yapılacak işleri içindeyken yapıverdi

son 15 gün zaten damat mecburi evde kalacak kızlar. bizim bu haftasonu eşyalar gelecek ondan sonra nişanlım başlayacak evde kalmaya. bi dahaki haftaya da çeyiz gidecek hiç çıkamaz evden :87:
Allah'a emanet elbette ama en azından evde birisi olsun

yani mantıklımı diyosun :) ya aslına bakarsan olabilir aslında bakalım şartlar neyi gösterecek.

bizde son 1-2 ay kala bakmaya başlayacaz ev.. ama dün nişanlım bizdeydi dayanamadık int den ev araştırmaya başladık, tamda istediğimiz gibi bir ev bulduk ama şimdidende tutulmaz kiii, moralimiz bozuldu walla...

yani her halukarda bu evde düğünden önce kalınacak galiba. çünkü bizde burdan çeyiz yollıcaz ev yerleştirmeye gidilecek kalabalıkda oluruz büyük ihtimal...
bzide netten sürekli bakıyoruz ama ulaşım önemli off bide kira tabiii:97:

biz aynı şehirdeyiz evimizde aynı şehirde olacak, ama 15 gün- 1 ay önceden evi yerleştirir bitirirsek ben biliyom benim nişanlım dayanamaz gidip gidip orda kalır :90:

inşallah canım ona göre araştırma yaparsınız Allah yardım eder canım boyacı bile girse en geç 1 hafta da çıkıyor hiç düşünme bunları :86:

saol canım valla daha düşünmicem kafam kazan gibi herşeyi sırf ben düşünüyomuşum gibi hissediyom. bu gidişle erken yaşlanıcam:86:

yani mantıklımı diyosun :) ya aslına bakarsan olabilir aslında bakalım şartlar neyi gösterecek.

Bence gayet mantıklı canım, sizin eviniz değilmi zaten, nişanlın için daha iyi olur hatta senden önce adapte olur evin eksiklerini görür, sana sürprizler yapar ayrı bi kira vermeyeceği içini kafanız daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…