2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlar aydasu hayırlı olsun tatlım şimdiden çok tebrik ederim cnm

neler hissediyorsun canım çok merak ettim nasıl bir duygu

Cok tesekkur ederım canım... İlk gunden berı hıssetıgımı soylemıstım ya Rabbım o duyguyu koyuyor demek kı ınsanın gonlune... Son uc dort haftadır banyodan cıkarken kaymamak ıcın bıle ozen gosterıyordum kı daha once pat dıye cıkardım...

Öğrendıgımden berı ıse cok garıp duyguları ıcındeyım... Elımı karnıma koydum, bı canlı var orda, ınanamadım... Bezelye kadar...
Cok degısık...

sabah eşimi gönderdim uyku tutmadı sonra dedim bizim kızlar ne yapıyor bi bakiim bi baktım ki aydasum harika haberler yazmış.sana yemin ederim bu cümleleri sevinç gözyaşlarıyla yazıyorum canım arkadaşım.rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.hayırlı,uzun ömürlü,sağlıklı,akıllı,güzel evlatlar eylesin.ağlamaktan daha fazla yazamıcam biraz kendimi toparlıyım geleyim.sana kocaman sarılıyor en içten tebrik ediyorum.

Canım benım duygulu arkadasım, yaznını okurken benı de aglattın... İçtenlıgın sıcaklıgın kardeslıgın ıcın cok tesekkur ederım... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.... İnan bı kardesıme sarılmıs gıbı oldum, cok tesekkur ederım... Ay hormonlarım hortlardı İyıkı varsınız...

pişşt sen ağlama bakiiim sana ağlamak,üzülmek,sinirlenmek yasak yeğenimize iyi bak

amin canım arkadaşım amiin..

bizde rabbim nasib ederse inşallah eylül'den sonra yaşayacağız bu duyguları ama süprizin çok hoş olmuş.

dün sen sordun ya nasıl süpriz yapayım die bende kendimi düşündüm biz bebişimize ilk FB tulumu patikleri giydirmek istiyoruz onları alıcam senin gibi bi not koyacağım kocacıma vereceğim tabii o heyecanla tüm bunları yapabilirsem

ya size inanamıyoruum ahsenimmmmmmmmmm tebrik ederimmm canım arkadaşım detayları anlat bakiim hemen

valla oturdum salya sümük ağlıyorum ya hemde gülüyorum halime

kıpkırmızı kapkalın iki adet çizgi gördük dün akşam
eşim dün gece heyecandan uyuyamadı
çok mutluyuz çoooookkk
ama bugün 1 mayıs ve hastahaneler kapalı yarını bekliyoruz kan testi için
özel hastahanelerii aradım bir tanesi 115 lira dedi
bir tanesi 280 dedi
öbürü de 90 dedi
ben de doğum yapmicam sadece test yaptırcam yani gitmicem tabiki

eşim öğleden sonra götürcem diyo ama bilmiyorum
bakcazz

ayyyyyyyyyy inanmıyorummmmmm ya kızlar hızınıza yetişemiyorummm ahsennn bu süper haberrr tebrik ediyorummmmmm aydasum ahsenim ikinizide var ya okurken bile nasıl heyecanlandım sizin adınıza yaşamak kimbilir nasıl bişidir.. hayılrlısı olsun ikiniz içinde allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin sabah sabah çok güzel haberler aldık bugün gerçek bayram oldu şimdi

böyle güzel şeyler duyunca hemen bebek yapasım geliyo yaaa ama malesef eylülü beklememiz lazım,
aydasum ve ahsenim şimdiden anlaşalım bütün gelişmeleri yaşadığınız duyguları burada paylaşacaksınız ki bize de tecrübe olsun.

aynen bende her anınızı nasıl geçirdiğinizi bilmek istiyorum sayenizde tecrübe kazanalım

merak etmeyin kızlar
tabikim de her daim burda olcam inş
gerçi ben şuan bişey hissetmiyorum aydasu gibi
ama eşim dünden beri biraz abartıyo
utanmasa su bardagını bile taşıttırmayacak

çok sevindi aşkım ya kıyamam ona

aydasu ben de son adetime göre 5. haftamı doldurmuş oluyorm hamileliğimde
sanırım seninle aynı günlerde doğurcaz
Allah nasip ederse tabe

çokk sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin. Valla o kadar güzel yazmışsın anlatmışsınki gözümden yaş geldi, hele o not harika olmuşşşş:2: sağlıkla hayırlısıyla doğsun inşallahhhh

ocwmays sende ne gibi değişiklikler var ? belirtilerini hissediyo musun peki ya?

ben bu ay hiç beklemiyodum hayatım bilyosun
yaşadığım şeyleri de hep adet belirtisi sandım
sabahları sürekli midem bulanıyo başım dönüyo gözüm kararıyo
göğüslerim çok sızlıyo karnımda ara ara batmalar oluyor
dediğim gibi ama psikolojik diye düşünüp hiç umursamadım, adetimi bekledim ha geldi ha gelecek diye
dün aydasu resmi yayınlayınca heyecan bastı bana eşime söyledim şüpheleniyorum ama bi iki gün beklicem dedim
o da tabiki beklemedi ve test alıp geldi
süpriz falan yapamadım tabiki kapının önünde bekledi saniye saniye haberdar oldu herşeyden
soranlara da hep bu ay imkansız diyoudm
ovulasyonu kaçırmıştık, demekki kaçırmamışız bi gün yakalamış olabilirz

hayırlı uğurlu olsunnn

sağol tatlım

ben de foto çektim ama kablo yok yükleyemedim
bir görseniz o kadar belirgin ki
umarım test yanılmamıştır

Rabbım aratmadan sıze de nasıp etsın ınsallah canım. Harıka bır suprız olur ve emın ol erkekler o an saskınlıktan cok komık oluyorlar...

Ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gozum yuvasından cıktı yazını okuyunca nasıl sevındım anlatamam ya
Kadere bak ya aynı gun hamıle oldugumuzu ogrendık
Cok ama cok sevındım canım arkadasım yaa...

Canım baska yerlere de sorun bı cok pahalı manyak mı bunlar bız de dun ozele yaptırdık 25 lıra verdık ıyıce kafayı yemısler...
Bugun gıdersenız yaz hemen sonucları, son adet tarıhının ılk gunu ne kuzum

Allah razı olsun canım ıcten duyguların ıcın cok tesekkur ederım

aydasu ben de senin testi görünce aynı öyle olmuştum
burdaki özel hastahaneler böyle yahu 25 liraya doktorun yüzünü göremezsin

benim sat 28 mart
yani 5 haftayı bitirmek üzereyim
senin kaç?

ahsenim ve aydasum allah sizden razı olsun öyle güzel birgüne başladım ki sayenizde içim heyecan mutluluk dolu ve babaanneciğime kahvaltı organize ettim çok sevindi şimdi oraya gideceğim ailecek kahvaltı edeceğiz hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize sakın ağır bişeyler kaldırmayın ev işlerini de boşverin keyfinize bakın kızdırmayın beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…