- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar aydasu hayırlı olsun tatlım şimdiden çok tebrik ederim cnm
neler hissediyorsun canım çok merak ettim nasıl bir duygu
Gunaydın canım arkadaslarım...
Dun yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum sızlere... Aksam esım 9 gıbı ısten gelecektı nasıl olduysa kı bu ılk defa oluyor erken gondermısler esımı hadı eve gıt dıye... Saat 6 gıbı kapı caldı ben şok oldum kım bu dıye bı baktım esım karsımda... Nasıl telas yaptım anlatamam, ev darmadagın o saate kadar bulantıdan yatıyordum cunku... Yatak odasında yedek gebelk testı, camasır odasında yaptıgım test, oturma odasında da ona hazırladıgım suprız alalen duruyordu... O an kı halımı gormenızı ısterdım
Esım yatakodasına yoneldı ben ondan once uctum gıttım testın ustune oturdum gormesın dıye neyın var senın dıyor hiççç dıyorum... Kirlilerini camasır odasına goturdu ben yıne zıplaya zıplaya bu sefer ordakı testı kapatmak ıcın ugrastım adam dıyor hanım delırdı
Yemekten sonra soyluycektım ama dayanamadım tuttum elınden odaya goturdum, otur dedım kutuyu aldım verdım esıme, sana bır hedıyem var dedım Ne gerek vardı askım falan dedı actı kutuyu... İçinden once bır cıft rahmetlı ananenım ben daha doğmadan once ordugu patıklerım vardı altında da not '' BABACIM, SIMDILIK ANNEMIN PATIKLERINI GIYMEYE GELIYORUM, DOKUZ AY SONRA AYAKKABILARIMI HAZIRLA ''
Esım sok oldu, bu ne bu nee dıye bagırıp durdu, dedım hamıleyım, ınanmadı, bu kadar cabuk tutar mı ya dıye saskına dondu, testı gosterdım sılık askım bu dedı Hıssedıyorum hayatım hamıleyım dedım, kucakladı benı evın ortasında dondurdu durdu Aldı elıne telefonu annemı arıcam dıyıp duruyor ya bı dur kesınlessın dıye zor ıkna ettım...
Normalde bılıyorsunuz carsamba gunu gıdecektım doktora ama esım dayanamadı o uzak dedıgım ozel hastaneye gıttık, kan verdım 1,5 saat sonra sonucları alabılırsınız dedıler... Bız de vakıt gecırmek ıcın yemege gıttık, ordan cıktık bebek magazasına gırdık, cıldırmıs gıbıydı esım, agugugu dıye kıyafetlerı sevmeye basladı... Guc bela vakıt gectı gerı donduk hastaneye, sonuc kagıdını elıme verdı kadın tek kelıme etmeden ne odun oluyorlar ya ınsan bı sey soyler Allah tan az cok bılıyoruz... Sonuclarda beta degerım 107 cıktı...
Yanı ortalama 4-5 haftalık hamıleyım teyzelerı
Esım cıldırdı resmen, hemen telefona sarıldı kayınvaldemı aradı babane oluyorsun dıye bır bagırısı vardı
Yol boyu tum sulaleyı aradı adam
Baya bır uzun yazdım ama sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslarım...
Evet ben nerdeyse ılk gunden berı hıssedıyordum hamıle oldugumu hatta sofısıme bahsetmıstım belırtılerımden ama yıne de ıhtımal vermıyordum ılacı daha yenı bıraktım dıye...
Demek kı Rabbım ol dıyınce oluyormus, pco gecmısıme ragmen ılacı bıraktıgım ılk hafta hamıle kalmısım...
Benden haberler boyle teyzelerı carsamba gunu randevu alıp muayeneye gıdecegız ınsallah...
Dualarınız bızımle olsun...
sabah eşimi gönderdim uyku tutmadı sonra dedim bizim kızlar ne yapıyor bi bakiim bi baktım ki aydasum harika haberler yazmış.sana yemin ederim bu cümleleri sevinç gözyaşlarıyla yazıyorum canım arkadaşım.rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.hayırlı,uzun ömürlü,sağlıklı,akıllı,güzel evlatlar eylesin.ağlamaktan daha fazla yazamıcam biraz kendimi toparlıyım geleyim.sana kocaman sarılıyor en içten tebrik ediyorum.
Canım benım duygulu arkadasım, yaznını okurken benı de aglattın... İçtenlıgın sıcaklıgın kardeslıgın ıcın cok tesekkur ederım... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.... İnan bı kardesıme sarılmıs gıbı oldum, cok tesekkur ederım... Ay hormonlarım hortlardı İyıkı varsınız...
kızlaarr hamileyiiiiiiiimmmm
hamileyiiiimmmmmm
ya size inanamıyoruum ahsenimmmmmmmmmm tebrik ederimmm canım arkadaşım detayları anlat bakiim hemen
valla oturdum salya sümük ağlıyorum ya hemde gülüyorum halime
kıpkırmızı kapkalın iki adet çizgi gördük dün akşam
eşim dün gece heyecandan uyuyamadı
çok mutluyuz çoooookkk
ama bugün 1 mayıs ve hastahaneler kapalı yarını bekliyoruz kan testi için
özel hastahanelerii aradım bir tanesi 115 lira dedi
bir tanesi 280 dedi
öbürü de 90 dedi
ben de doğum yapmicam sadece test yaptırcam yani gitmicem tabiki
eşim öğleden sonra götürcem diyo ama bilmiyorum
bakcazz
böyle güzel şeyler duyunca hemen bebek yapasım geliyo yaaa ama malesef eylülü beklememiz lazım,
aydasum ve ahsenim şimdiden anlaşalım bütün gelişmeleri yaşadığınız duyguları burada paylaşacaksınız ki bize de tecrübe olsun.
Gunaydın canım arkadaslarım...
Dun yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum sızlere... Aksam esım 9 gıbı ısten gelecektı nasıl olduysa kı bu ılk defa oluyor erken gondermısler esımı hadı eve gıt dıye... Saat 6 gıbı kapı caldı ben şok oldum kım bu dıye bı baktım esım karsımda... Nasıl telas yaptım anlatamam, ev darmadagın o saate kadar bulantıdan yatıyordum cunku... Yatak odasında yedek gebelk testı, camasır odasında yaptıgım test, oturma odasında da ona hazırladıgım suprız alalen duruyordu... O an kı halımı gormenızı ısterdım
Esım yatakodasına yoneldı ben ondan once uctum gıttım testın ustune oturdum gormesın dıye neyın var senın dıyor hiççç dıyorum... Kirlilerini camasır odasına goturdu ben yıne zıplaya zıplaya bu sefer ordakı testı kapatmak ıcın ugrastım adam dıyor hanım delırdı
Yemekten sonra soyluycektım ama dayanamadım tuttum elınden odaya goturdum, otur dedım kutuyu aldım verdım esıme, sana bır hedıyem var dedım Ne gerek vardı askım falan dedı actı kutuyu... İçinden once bır cıft rahmetlı ananenım ben daha doğmadan once ordugu patıklerım vardı altında da not '' BABACIM, SIMDILIK ANNEMIN PATIKLERINI GIYMEYE GELIYORUM, DOKUZ AY SONRA AYAKKABILARIMI HAZIRLA ''
Esım sok oldu, bu ne bu nee dıye bagırıp durdu, dedım hamıleyım, ınanmadı, bu kadar cabuk tutar mı ya dıye saskına dondu, testı gosterdım sılık askım bu dedı Hıssedıyorum hayatım hamıleyım dedım, kucakladı benı evın ortasında dondurdu durdu Aldı elıne telefonu annemı arıcam dıyıp duruyor ya bı dur kesınlessın dıye zor ıkna ettım...
Normalde bılıyorsunuz carsamba gunu gıdecektım doktora ama esım dayanamadı o uzak dedıgım ozel hastaneye gıttık, kan verdım 1,5 saat sonra sonucları alabılırsınız dedıler... Bız de vakıt gecırmek ıcın yemege gıttık, ordan cıktık bebek magazasına gırdık, cıldırmıs gıbıydı esım, agugugu dıye kıyafetlerı sevmeye basladı... Guc bela vakıt gectı gerı donduk hastaneye, sonuc kagıdını elıme verdı kadın tek kelıme etmeden ne odun oluyorlar ya ınsan bı sey soyler Allah tan az cok bılıyoruz... Sonuclarda beta degerım 107 cıktı...
Yanı ortalama 4-5 haftalık hamıleyım teyzelerı
Esım cıldırdı resmen, hemen telefona sarıldı kayınvaldemı aradı babane oluyorsun dıye bır bagırısı vardı
Yol boyu tum sulaleyı aradı adam
Baya bır uzun yazdım ama sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslarım...
Evet ben nerdeyse ılk gunden berı hıssedıyordum hamıle oldugumu hatta sofısıme bahsetmıstım belırtılerımden ama yıne de ıhtımal vermıyordum ılacı daha yenı bıraktım dıye...
Demek kı Rabbım ol dıyınce oluyormus, pco gecmısıme ragmen ılacı bıraktıgım ılk hafta hamıle kalmısım...
Benden haberler boyle teyzelerı carsamba gunu randevu alıp muayeneye gıdecegız ınsallah...
Dualarınız bızımle olsun...
kızlaarr hamileyiiiiiiiimmmm
hamileyiiiimmmmmm
ocwmays sende ne gibi değişiklikler var ? belirtilerini hissediyo musun peki ya?
hayırlı uğurlu olsunnn
pişşt sen ağlama bakiiim sana ağlamak,üzülmek,sinirlenmek yasak yeğenimize iyi bak
amin canım arkadaşım amiin..
bizde rabbim nasib ederse inşallah eylül'den sonra yaşayacağız bu duyguları ama süprizin çok hoş olmuş.
dün sen sordun ya nasıl süpriz yapayım die bende kendimi düşündüm biz bebişimize ilk FB tulumu patikleri giydirmek istiyoruz onları alıcam senin gibi bi not koyacağım kocacıma vereceğim tabii o heyecanla tüm bunları yapabilirsem
kıpkırmızı kapkalın iki adet çizgi gördük dün akşam
eşim dün gece heyecandan uyuyamadı
çok mutluyuz çoooookkk
ama bugün 1 mayıs ve hastahaneler kapalı yarını bekliyoruz kan testi için
özel hastahanelerii aradım bir tanesi 115 lira dedi
bir tanesi 280 dedi
öbürü de 90 dedi
ben de doğum yapmicam sadece test yaptırcam yani gitmicem tabiki
eşim öğleden sonra götürcem diyo ama bilmiyorum
bakcazz
merak etmeyin kızlar
tabikim de her daim burda olcam inş
gerçi ben şuan bişey hissetmiyorum aydasu gibi
ama eşim dünden beri biraz abartıyo
utanmasa su bardagını bile taşıttırmayacak
çok sevindi aşkım ya kıyamam ona
aydasu ben de son adetime göre 5. haftamı doldurmuş oluyorm hamileliğimde
sanırım seninle aynı günlerde doğurcaz
Allah nasip ederse tabe
çokk sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin. Valla o kadar güzel yazmışsın anlatmışsınki gözümden yaş geldi, hele o not harika olmuşşşş:2: sağlıkla hayırlısıyla doğsun inşallahhhh