- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de yapalım mı yapmayalım mı diye çok ikilemde kalmıştık ama şuanki mutluluğumu yaşayacağımı bilseyd,im hiç düşünmezdim
Allah herkese versin
sağol canım
Allah hayırlısını versin
Aydasu ocwmays hamişlerin duası hemen kabul olurmuş bizler içinde dua edin olur mu
canım hamiş misinnnnn
ayy cok sevındım Allah ım sağlıkla kucaklamak nasib etsın hayırlı sağlıklı bı sekılde
nasib etsın ınsallah :) kafana takılan bişey olursa buradayım yardımcı olmaya calısırım :)
ediyorum tatlış biliyosun
ayşe ya:26:
sana da dua ediyorum Rabbim sana da nasip etsin inş en kısa zamanda
dün test yaptım sana mesaj attıktan sonra:)))
böyle bebiş haberleri görünce benim de yapasım geliyo ama...
ben muhasebede tek başıma çalışıyodum yıllardır çok zor oluyodu 4 yıl hiç izin bile kullanmamıştım geçen sene evleniyorum diye mecburen yanıma yardımcı almışlardı çok iyi anlaşıyoduk bu sabah şok bi kararla patron kızı işten çıkardı ağlaya ağlaya gitti canım benim kayınpederiyle oturuyolardı burda işe başlayınca ev almışlardı borca girdiler ondan ayrılmama çok üzüldüm iş yerinde birileriyle iyi anlaşmak çok önemli
aydasu ve ahsen ayyyy ne kadar çok sevindim anlatamam.ağlıyorum hatta çok duygulandım.tebrik ediyorum kızlar bebek haberlerini de duymaya başladık artık ne güzeeellll.
aşama aşama anlatın artık ne hissettiklerinizi.
çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı
aydasu ve ahsen sizleri gönülden tebrik ediyorum.çok sevindim yaa..çok duygulandım..bizde bu ay düşünüyoruz..dua edin kızlar bizimde bebişimiz olsun.
Aydasu ocwmays hamişlerin duası hemen kabul olurmuş bizler içinde dua edin olur mu
kızlar ya kan tahlili özelde de yaptıramadık
sonuçları ancak akşam 6 da alabilirsiniz dediler
ben de hem o kadar para verip hem akşama kadra bekleyeceğime yarın devlet hastahanesinde yaptırım hem doktora da görünürüm dedim
iinş. bi sıkıntı yoktur ya
boş hamilelik falan yaşamış forumda bazısı
öyle bişey olur mu ya
vaaaaaaay bu nasıl bir gün böyleeeeeeeeee, iyikide açmışım kk'yı şimdi..
iki tane hamile haberimiz birden var, o kadar sevindim mutlu oldum ki, benim kız kardeşim yok ama sanki kız kardeşlerimin hamile haberini almış gibi oldum,teyze mi oluyoruz biz şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün aydasu için çok sevinmiştim çok güzel bir şok yaşamıştım bugün birde ocwmaysciimden güzel bir haber gelince sevincim katlandı.
aydasu çok güzel bir süpriz yapmışsın eşine ve bizede çok güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım. İkinizinde bebekleri sağlıklı sıhhatli olur inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz, maşallah diyorum kızlar size aman nazar değmesin
Günaydın hatunlar
Dün öyle çok yürümüşüm ki, her tarafım ağrıyo akşam çabuk olsa