• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz de yapalım mı yapmayalım mı diye çok ikilemde kalmıştık ama şuanki mutluluğumu yaşayacağımı bilseyd,im hiç düşünmezdim
Allah herkese versin

sağol canım
Allah hayırlısını versin

canım hamiş misinnnnn

ayy cok sevındım Allah ım sağlıkla kucaklamak nasib etsın hayırlı sağlıklı bı sekılde

nasib etsın ınsallah :) kafana takılan bişey olursa buradayım yardımcı olmaya calısırım :)

Aydasu ocwmays hamişlerin duası hemen kabul olurmuş bizler içinde dua edin olur mu :16:

ediyorum tatlış biliyosun:54:

canım hamiş misinnnnn

ayy cok sevındım Allah ım sağlıkla kucaklamak nasib etsın hayırlı sağlıklı bı sekılde

nasib etsın ınsallah :) kafana takılan bişey olursa buradayım yardımcı olmaya calısırım :)

ayşe ya:26:
sana da dua ediyorum Rabbim sana da nasip etsin inş en kısa zamanda
dün test yaptım sana mesaj attıktan sonra:)))

ediyorum tatlış biliyosun:54:

ayşe ya:26:
sana da dua ediyorum Rabbim sana da nasip etsin inş en kısa zamanda
dün test yaptım sana mesaj attıktan sonra:)))

canım nasib olur ınsallah bana da sen takılma bana :) 3 kere hamiş kalmışım ben :nazar: cok sukur sorunum yok

sadece pıhtılaşmadan kaybettım ucunude o kadar gene olucak ınsallahh :) yeter ki hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Allah cümlemize... oh ne güzel hemen gelmıs bebeıs cok sukur :) rahat bi hamılelık gecırıp sağlıkal alırsın ıns kucagına :)

vaayyy beee daha dün nişanlıydık evleniyoruz diye gün sayıyorduk ev arıyoduk bulamıyoruz diye üzülüp ağlıyoduk eşya nasıl alsak diyoduk şimdi evlerimizden çocuk sesleri yükselmeye başlayacak yavaş yavaş...

kızlar ya kan tahlili özelde de yaptıramadık
sonuçları ancak akşam 6 da alabilirsiniz dediler
ben de hem o kadar para verip hem akşama kadra bekleyeceğime yarın devlet hastahanesinde yaptırım hem doktora da görünürüm dedim

iinş. bi sıkıntı yoktur ya
boş hamilelik falan yaşamış forumda bazısı
öyle bişey olur mu ya

vaaaaaaay bu nasıl bir gün böyleeeeeeeeee, iyikide açmışım kk'yı şimdi.. :46: :46: :46:

iki tane hamile haberimiz birden var, o kadar sevindim mutlu oldum ki, benim kız kardeşim yok ama sanki kız kardeşlerimin hamile haberini almış gibi oldum,teyze mi oluyoruz biz şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52: :52: :52:

dün aydasu için çok sevinmiştim çok güzel bir şok yaşamıştım bugün birde ocwmaysciimden güzel bir haber gelince sevincim katlandı.

aydasu çok güzel bir süpriz yapmışsın eşine ve bizede çok güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım. İkinizinde bebekleri sağlıklı sıhhatli olur inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz, maşallah diyorum kızlar size aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben muhasebede tek başıma çalışıyodum yıllardır çok zor oluyodu 4 yıl hiç izin bile kullanmamıştım geçen sene evleniyorum diye mecburen yanıma yardımcı almışlardı çok iyi anlaşıyoduk bu sabah şok bi kararla patron kızı işten çıkardı ağlaya ağlaya gitti canım benim kayınpederiyle oturuyolardı burda işe başlayınca ev almışlardı borca girdiler ondan ayrılmama çok üzüldüm iş yerinde birileriyle iyi anlaşmak çok önemli

Ben bu mantıktakı ınsanları anlayamıyorum... Ah alıyorlar Allah yanlarına bırakır mı bunu... Kım dınlıyor kı artık yasaları, iş hukukuna gore bellı bır sure oncesınden haber vermelerı gerekıyor... Yazık gunah kıza, Allah yardımcısı olsun ınsallah...

aydasu ve ahsen ayyyy ne kadar çok sevindim anlatamam.ağlıyorum hatta çok duygulandım.tebrik ediyorum kızlar bebek haberlerini de duymaya başladık artık ne güzeeellll.
aşama aşama anlatın artık ne hissettiklerinizi.

Nesecım cok sagol ıcten duyguların ıcın arkadasım... Allah razı olsun... Insallah burdayız asama asama yazmak nasıp etsın Rabbım...

çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı

Canım ınsallah tez zamanda Rabbım sana da nasıp etsın, aratmadan...

aydasu ve ahsen sizleri gönülden tebrik ediyorum.çok sevindim yaa..çok duygulandım..bizde bu ay düşünüyoruz..dua edin kızlar bizimde bebişimiz olsun.

Kardelen cok tesekkur ederım kendı adıma, Allah razı olsun...
İnşallah en yakın zamanda sızden de alırız haberlerı...

Aydasu ocwmays hamişlerin duası hemen kabul olurmuş bizler içinde dua edin olur mu :16:

Citlenbık dualarımdasın canım, en hayırlı zamanda ınsallah...

kızlar ya kan tahlili özelde de yaptıramadık
sonuçları ancak akşam 6 da alabilirsiniz dediler
ben de hem o kadar para verip hem akşama kadra bekleyeceğime yarın devlet hastahanesinde yaptırım hem doktora da görünürüm dedim

iinş. bi sıkıntı yoktur ya
boş hamilelik falan yaşamış forumda bazısı
öyle bişey olur mu ya

Ahsencım kuzum onları okuyup da doldurma kendını durduk yere... Nerden aklına getırıyon boyle seylerı... Yarın doktora gıtcez guzel haberlerle gelcez ınsallah canım...

vaaaaaaay bu nasıl bir gün böyleeeeeeeeee, iyikide açmışım kk'yı şimdi.. :46: :46: :46:

iki tane hamile haberimiz birden var, o kadar sevindim mutlu oldum ki, benim kız kardeşim yok ama sanki kız kardeşlerimin hamile haberini almış gibi oldum,teyze mi oluyoruz biz şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52: :52: :52:

dün aydasu için çok sevinmiştim çok güzel bir şok yaşamıştım bugün birde ocwmaysciimden güzel bir haber gelince sevincim katlandı.

aydasu çok güzel bir süpriz yapmışsın eşine ve bizede çok güzel anlatmışsın okurken çok duygulandım. İkinizinde bebekleri sağlıklı sıhhatli olur inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz, maşallah diyorum kızlar size aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadasımmmmmmmmmmm...
Allah razı olsun... Benım de kız kardesım yoktu sızlerı tanıyana kadar ama sımdı bır suru kardesım oldu teyzemız oldu... Esımden once sızlere haber verdım akıl ıstedım. Iyıkı varsınız...

Günaydın kızlar ay şok oldum:53: Aydasu hamilesin yuppiiiiiiiiiiii:52::52: Çok sevindim ayrıca yazdıklarını okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı sabah sabah öyle güzel anlatmışsınki hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin hayırlı güzel bir hamilelik geçir hissettiklerini bizimle paylaş bizde bilelim nasıl bişeymiş malum sen tecrübelisin artık:1:

Ocways sanada şok oldum günleri kaçırdık demiştiniz demekki arada tutmuş Rabbim gönlüne göre verdi sonunda hayırlı olsun hamileliğin bol bol dinlen artık bebek mağazalarından çıkmazsın :34:

Kızlarrrr sabah sabah ne güzel haberlerle güne başladım ya Ahsenimmm sende anne oluyosun demek süpeeeer süperrr.:49: Üzülüyodun günleri kaçırdık diye bebişimm Rabbim isteyince gün filan dinlemiyo işte. Hayırlı olsun canım benimm Sağlıklı hayırlı güzel bi ewladın olsun işallah.
Aydasum eşine ne güzel sürpriz yapmışsın ya maşallah. İkinizinde haberlerini okurken hem gözlerim doldu hem ağzım kulaklarımda okudum. İkinizede sıkı sıkı sarılasım sevincinizi paylaşasım var şuan. :70:Çok seviyorum sizi tatlı anneler.. :16:
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için eşim için dua edin olur mu :26:

aydasu ; eşin asıl sana güzel bir süpriz yapmış vallahi pat diye gelmiş şaşkına dönmüşsün.. çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

ocwnys ; tatlım seni görünce resmen şok oldum demek illa o ay içinde yapmak lazım değilmiş. Rabbim istedikten sonra en olmaz zaman da oluyor.. :1::1:

günaydın kızlar bu arada iki güzel haber alınca kimseye günaydın demedim bile :9::9:

dün saat 12'den akşam 5'e kadar tüm evi kaldırdık ve eşimle temizledik. sonra da aylık alışveriş için markete gittik. :1:
çok şükür 1 mayıs diye sorun falanda olmadı artık güzelce kutlamayı becerebiliyoruz :34:
dün 3 paket makarnadan makarna salatası yaptım eşimin işyerine :56: ne zor oldu ya öyle büyük tencerem de yok :1: haşla haşla 2 ayrı tencere de hallettim :1:
bide anneme kızıyordum büyük tencereyi napıcam diye evde büyük tencere var ama makarna haşlanınca şişyor sığmaz diye korktum :16:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok hızlıca okudum hemen haber verip çıkmam gerek

tekrardan okicam mesajlarınızı sizi çookk seviyorum

hastahaneden yeni geldim, ultrasonda gözükmedi kan tahlili sonucunu bekliyoruz
biraz ümit kırıklığı yaşadık ama hayırlısı olsun
doktor gözükmeyebilir tahlili görmeden yok diyemeyiz dedi

Back