• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

artık senden de bekliyoruz senin ayın mayıs Allahın izniyle :6:

inşaAllah tatlım ya isteyen herkes en yakın zamanda kavuşur inş

aydasu 1 hafta gecikmiş nasıl dayandın yahu
benim 3 gün gecikti ama gitmek istemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum
baharda genelde düzenim bozulur benim zaten
aydasu senin resmini görünce yapasım geldi benim de ya

amin canım inşallah :1: Allah kimseye aratmasın.

Aydasucum heyecanla beklioruz biz de ama büyük ihtimalle hamilesin diyorum...

speddy evet canım doğum kontrol hapını bıraktım gecen ay...
Memlekette doktora gıttım smear testı yaptırdım temız cıktı adetının ucuncu gunu gel kan tstı de yapalım dedı ama adet olmadım hala...

Fotoda cok net cıkmamıs cızgı telden cektım kamera kalıtesı cok dusuk. Cızgı cok net bellı normalde... Rabbım hayırlısını versın bakalım...

Ahsencım cok saol canım benım, ınsallah ben de sen de tum ısteyenler hamıledır...

Memlekette doktora gıttım smear testı yaptırdım temız cıktı adetının ucuncu gunu gel kan tstı de yapalım dedı ama adet olmadım hala...

Fotoda cok net cıkmamıs cızgı telden cektım kamera kalıtesı cok dusuk. Cızgı cok net bellı normalde... Rabbım hayırlısını versın bakalım...

Ahsencım cok saol canım benım, ınsallah ben de sen de tum ısteyenler hamıledır...

Aydasum gerçekten çok sevindm ama dedğin gibi çok net belliyse sonuç olumludur içiini ferah tut:16:

hımm doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra uzun süre sonra çocuk yapılması gerekliymiş dr sordun mu ?
bende internette okumuştum.

Doğum kontrol haplarını bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalınabilir?

Normalde hemen kalınabilir. Çok büyük sakıncası da yoktur. Ancak olası tehlikeli durumlardan kaçınmak için 3 ay sonra kalmasının doğru olacağı kabul ediliyor. Çünkü doğum kontrol hapları yumurtlamayı durdurur ve böyle olunca da hap bırakıldıktan hemen sonraki ilk yumurtalar ile oluşan bazı gebeliklerde bebekte doğum anomalisi görülebilir. Bu yüzden hamilelik için hapı kesmenin ardından üç kez adet görmeyi beklemeleri öneriliyor.

böyle okudum işte.

Aydasum gerçekten çok sevindm ama dedğin gibi çok net belliyse sonuç olumludur içiini ferah tut:16:

Cok sağol canım, dedıgım gıbı bız korunmayı bırakalım da belkı Rabbım 1 yıl sonra nasıp eder dedık bıraktık o yuzden, acelesı yoktu yanı ama bakalım artık :1:

hımm doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra uzun süre sonra çocuk yapılması gerekliymiş dr sordun mu ?
bende internette okumuştum.

speddy sordum canım doktora ıkı doktora gıttım ıkısı de ılacı bıraktıktan sonra hemen hamıle kalkmakta bı sakınca olmadıgını soyledıler, ek korunmaya gerek yok dedıler ama tabı saglıklı olmak gerekırmıs, gereklı butun testlerı yaptıktan sonra...

speddy sordum canım doktora ıkı doktora gıttım ıkısı de ılacı bıraktıktan sonra hemen hamıle kalkmakta bı sakınca olmadıgını soyledıler, ek korunmaya gerek yok dedıler ama tabı saglıklı olmak gerekırmıs, gereklı butun testlerı yaptıktan sonra...

anladım canım onlar daha iyi bilirler sonuçta.
hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalırsan da vallahi aklımdaki tüm tabular yıkılır. kimi görsem 4*5 ay bekliyor bi türlü olmuyor :1::1:

benim doktorumda bi sorun olmaz dedi hatta ilk 6ay deneme sürecini bıraktıktan itibaren saymaya başladı.Allh hayırlısını versin ya gerçekten nezaman nasipse ozaman oluyo akışına bırakmak engüzeli fazla hesap yapıp üzerine düşünce bişi çıkmıyo :111:

Allah hepınızden razı olsun kardeslerım... Henuz sız ve cok yakın bır arkadasım bılıyor henuz esıme de aıleme de demedım bıse...

Doktordan gelıyorum sımdı ama malesef test yaptıramadım... Once devlet hastanesıne gıttım carsambaya gun verdıler ozele gıttım hemen bılmemne aletımız bozuk yapmıyoruz dedı saglık ocagına gttım bız burda yapmıyoruz dedı ne bıcım memleket dedım ama yapcak bısey yok yarın esımle guvendıgımız bır ozel hastaneye gıdıcez daha once olursa oraya gıderız dıye konusuyorduk uzak oldugu ıcın ben gıdemedım bugun...

İlac kullanıyordum bılıyorsunuz gecen ay bıraktım ılacı, nasılsa ılk aydan olmuycak zamana bırakalım dıye ama hıssedıyordum sureklı bıseyler psıkılojık dıyordum...

Adetım 1 hafta gectı memlekette oldugumuzdan hadı eve gelınce yapayım dedım...

sabahları mıde bulantım var, ara ara basım donuyor, gogslerde asırı hassasıyet, sol kasıgımda agrı, anı duygu degısımlerı, hot deseler aglama modu... neredeyse 3 haftadır boyleym...

Bılmıyorum ben hamılemıyım, doktordan geldım hemen yazayım sıze dedım napcam bılmıyorum ole bakıyom saf saf

valla evdede işlerim var ama ara verip koşup koşup bakıyorum son gelişmelere.
canım büyük ihtimal hamilesindir yani inşallah Rabbim hayırlısını verir...
yarın eşinle git mutlaka.
benim arkadaşımda hapı bıraktıktan sonraki ay hemen hamile kaldı onunda adetide 8-9 gün geçmişti birlikte test yapmıştık aynen bu görüntüdeydi şimdi sağlıklı şirin mi şirin bi bebişi var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Valla beklemek zorunda kaldım canım ya memleketteydık esıme dedım dısardayken bı test al gel dıye ben alamam dedı, ben cıktım mahallede vardı bı tane eczane kapanmıs yerıne cıg koftecı acılmıs, dedım zorlama aydasu evde yaparsın...
Bı kac gun daha bekle madem kuzucum oyle yap evde var mı testın?

anladım canım onlar daha iyi bilirler sonuçta.
hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalırsan da vallahi aklımdaki tüm tabular yıkılır. kimi görsem 4*5 ay bekliyor bi türlü olmuyor :1::1:

Benım de oyle aslında speddy... Kı ben de pco var, hos doktor o yapın yok denecek kadar azalmıs dedı gecen hafta gıttıgımde ama olsun zamanında 1 sene adet olmadıgımı bılıyrum ben o pco yuzunden... Kılo verdım de oyle kurtuldum...

valla evdede işlerim var ama ara verip koşup koşup bakıyorum son gelişmelere.
canım büyük ihtimal hamilesindir yani inşallah Rabbim hayırlısını verir...
yarın eşinle git mutlaka.
benim arkadaşımda hapı bıraktıktan sonraki ay hemen hamile kaldı onunda adetide 8-9 gün geçmişti birlikte test yapmıştık aynen bu görüntüdeydi şimdi sağlıklı şirin mi şirin bi bebişi var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sofısım Allah razı olsun kuzum benım...
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsallah...
Hamıle degılsem uzulmem hıc cunku zaten cok cok erken daha kendımıze bıctıgımız zaman acısından... Hıc beklenmedık bırsey olur ılk aydan olursa tabı eger hamıleysem de cok mutlu olurum...

Sansıma da yarın 1 mayıs ıyı mı, o yuzden carsambaya gun verdı devlet hast. ama ozeller calısır sanırım...

Benım de oyle aslında speddy... Kı ben de pco var, hos doktor o yapın yok denecek kadar azalmıs dedı gecen hafta gıttıgımde ama olsun zamanında 1 sene adet olmadıgımı bılıyrum ben o pco yuzunden... Kılo verdım de oyle kurtuldum...

pco epey çok çıkan bişey sanırım çok kişiden duydum.: geçmiş olsun kurtulmuşşsun

AYDASUCUM CANIM Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin işallah.Çok iyi bi anne olursun, sanada ewde yoldaş olur ne güzel.. Eşine nasıl haber vermeyi düşünüyosun ?

AYDASUCUM CANIM Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin işallah.Çok iyi bi anne olursun, sanada ewde yoldaş olur ne güzel.. Eşine nasıl haber vermeyi düşünüyosun ?

Canım Allah razı olsun Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın. Ay sankı su satırları ben degılde baskası yazıyor gıbı...
Yanı kesın degıl hamılelıgım ama test onu gosterıyor yarın kan testı ıcın beraber gıderız esımle e suprızı kalmaz o zaman
aksama bıseler dusunmem lazım
benım bebeklık patıklerım duruyor onları hedıye paketı yapabılırım ama orjınal bıseylere ıhtıyacım var

Back