aydasu ben de senin testi görünce aynı öyle olmuştum
burdaki özel hastahaneler böyle yahu 25 liraya doktorun yüzünü göremezsin
benim sat 28 mart
yani 5 haftayı bitirmek üzereyim
senin kaç?
ahsenim ve aydasum allah sizden razı olsun öyle güzel birgüne başladım ki sayenizde içim heyecan mutluluk dolu ve babaanneciğime kahvaltı organize ettim çok sevindi şimdi oraya gideceğim ailecek kahvaltı edeceğiz hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize sakın ağır bişeyler kaldırmayın ev işlerini de boşverin keyfinize bakın kızdırmayın beniii
aydasuuuuuuuu
innamıyorum aynı gün doğurabilirz ayy çok sevindim ya herşeyimiz aynı olcak inş.
bu arada ben de doktora görünmeyecektim sadece gebelik testi fiyatını sordum
Allahım ne kadar güzel bi gün yaaa.
aydasum ;yazını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu Rabbim biliyo en içten duygularla sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
aydasunun yazısını okuduktan sonra hızlı hızlı geçiyodum sayfaları hemen cevap yazmak için sabırsızlanıyordum ki ne göreyimmmm ahsenin müjdeli haberini okudumşaşkınlıkla birlikte sevinçten dört köşe oldum resmen ağzım kulaklarımda şuanda
ahsoşşşum tatlımm aynı dilekler senin içinde geçerli. hayatınızın en büyük sürprizi olmuş... sağlıkla,hayırlarla kucağınıza gelsin bebişleriniz inşallahh. dualarım sizlerle kızlarrr
Canım benım Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah, aynı anda ogrenmemız ayrı bır guzellık oldu...
Kafayı yemısler ya o kadar para alınır mı test ıcın... Dun devlet hastanesıne gıttım 6,5 lıra dedı aklında olsun
Allahım ne kadar güzel bi gün yaaa.
aydasum ;yazını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu Rabbim biliyo en içten duygularla sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
aydasunun yazısını okuduktan sonra hızlı hızlı geçiyodum sayfaları hemen cevap yazmak için sabırsızlanıyordum ki ne göreyimmmm ahsenin müjdeli haberini okudumşaşkınlıkla birlikte sevinçten dört köşe oldum resmen ağzım kulaklarımda şuanda
ahsoşşşum tatlımm aynı dilekler senin içinde geçerli. hayatınızın en büyük sürprizi olmuş... sağlıkla,hayırlarla kucağınıza gelsin bebişleriniz inşallahh. dualarım sizlerle kızlarrr
inanamıyorum kızlar size süper haberler bugün moralim o kadar bozuk ki çok kötüyüm ama çifte bebiş haberini alınca mutlu oldum
aydasu ve ahsen tebrik ediyorum canım sizi
Hanzede sana noldu tatlım canın niye sıkkın?
ben muhasebede tek başıma çalışıyodum yıllardır çok zor oluyodu 4 yıl hiç izin bile kullanmamıştım geçen sene evleniyorum diye mecburen yanıma yardımcı almışlardı çok iyi anlaşıyoduk bu sabah şok bi kararla patron kızı işten çıkardı ağlaya ağlaya gitti canım benim kayınpederiyle oturuyolardı burda işe başlayınca ev almışlardı borca girdiler ondan ayrılmama çok üzüldüm iş yerinde birileriyle iyi anlaşmak çok önemli
inanamıyorum kızlar size süper haberler bugün moralim o kadar bozuk ki çok kötüyüm ama çifte bebiş haberini alınca mutlu oldum
aydasu ve ahsen tebrik ediyorum canım sizi
aydasu ve ahsen ayyyy ne kadar çok sevindim anlatamam.ağlıyorum hatta çok duygulandım.tebrik ediyorum kızlar bebek haberlerini de duymaya başladık artık ne güzeeellll.
aşama aşama anlatın artık ne hissettiklerinizi.
ahsen tebrik ederim canım güzel haberler bugün çifter çifter geliyo maşallah size...
çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı
aydasu ve ahsen sizleri gönülden tebrik ediyorum.çok sevindim yaa..çok duygulandım..bizde bu ay düşünüyoruz..dua edin kızlar bizimde bebişimiz olsun.
çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?