• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu ben de senin testi görünce aynı öyle olmuştum:27:
burdaki özel hastahaneler böyle yahu 25 liraya doktorun yüzünü göremezsin

benim sat 28 mart
yani 5 haftayı bitirmek üzereyim
senin kaç?

Ben doktora gorunmedım canım daha sadece kan testı yaptırdım belkı o da fark edıyordur...
Benım sat da 27 mart canım senden bır gun once ay ınanmıyorum yaaaaaa

ahsenim ve aydasum allah sizden razı olsun öyle güzel birgüne başladım ki sayenizde içim heyecan mutluluk dolu ve babaanneciğime kahvaltı organize ettim çok sevindi şimdi oraya gideceğim ailecek kahvaltı edeceğiz hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize sakın ağır bişeyler kaldırmayın ev işlerini de boşverin keyfinize bakın kızdırmayın beniii:20::9:

mıracle Allah razı olsun canım sevıncımızı paylastın yuregınde hıssettın bıze de hıssettırdın. Babanecıgının ellerınden opuyorum, sımdıden afıyet olsun canım Allah a emanet ol

aydasuuuuuuuu
innamıyorum aynı gün doğurabilirz ayy çok sevindim ya herşeyimiz aynı olcak inş.

bu arada ben de doktora görünmeyecektim sadece gebelik testi fiyatını sordum

aydasuuuuuuuu
innamıyorum aynı gün doğurabilirz ayy çok sevindim ya herşeyimiz aynı olcak inş.

bu arada ben de doktora görünmeyecektim sadece gebelik testi fiyatını sordum

Canım benım Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah, aynı anda ogrenmemız ayrı bır guzellık oldu...

Kafayı yemısler ya o kadar para alınır mı test ıcın... Dun devlet hastanesıne gıttım 6,5 lıra dedı aklında olsun

Allahım ne kadar güzel bi gün yaaa. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aydasum ;yazını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu Rabbim biliyo en içten duygularla sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
aydasunun yazısını okuduktan sonra hızlı hızlı geçiyodum sayfaları hemen cevap yazmak için sabırsızlanıyordum ki ne göreyimmmm ahsenin müjdeli haberini okudum:46::46::46: şaşkınlıkla birlikte sevinçten dört köşe oldum resmen ağzım kulaklarımda şuanda
ahsoşşşum tatlımm aynı dilekler senin içinde geçerli. hayatınızın en büyük sürprizi olmuş... sağlıkla,hayırlarla kucağınıza gelsin bebişleriniz inşallahh. dualarım sizlerle kızlarrr:16::16::16:

Allahım ne kadar güzel bi gün yaaa. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aydasum ;yazını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu Rabbim biliyo en içten duygularla sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...
aydasunun yazısını okuduktan sonra hızlı hızlı geçiyodum sayfaları hemen cevap yazmak için sabırsızlanıyordum ki ne göreyimmmm ahsenin müjdeli haberini okudum:46::46::46: şaşkınlıkla birlikte sevinçten dört köşe oldum resmen ağzım kulaklarımda şuanda
ahsoşşşum tatlımm aynı dilekler senin içinde geçerli. hayatınızın en büyük sürprizi olmuş... sağlıkla,hayırlarla kucağınıza gelsin bebişleriniz inşallahh. dualarım sizlerle kızlarrr:16::16::16:

Canımsın ya...
Allah razı olsun guzel arkadasım benım...
Sok ettık valla herkesı ahsenle :D
Rabbım kımseyı bekletmeden evlat sahıbı yapsın ınsallah...
Ben bıle ahsenın yazısını okuyunca sok oldum sız ıkı kere sok oldunuz :D

Canım benım Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah, aynı anda ogrenmemız ayrı bır guzellık oldu...

Kafayı yemısler ya o kadar para alınır mı test ıcın... Dun devlet hastanesıne gıttım 6,5 lıra dedı aklında olsun

çok güzel oldu gerçekten ya hamdolsun, Allah sağlık sıhhat versin bebişkolarımıza da bize de
eşim öğleden sonra gidelim diyo para önemli değil diyo ama 200 liraya da acırım gerçekten

sofişiiiimmm
çok sağol balım, aydasu testi yayınlayınca öyle heyecanlanmıştım öyle sevinmiştim ki
eminim siz de öyle oldunuz
Rabbim size de versin inşş

inanamıyorum kızlar size süper haberler bugün moralim o kadar bozuk ki çok kötüyüm ama çifte bebiş haberini alınca mutlu oldum

aydasu ve ahsen tebrik ediyorum canım sizi

Hanzede sana noldu tatlım canın niye sıkkın?

ben muhasebede tek başıma çalışıyodum yıllardır çok zor oluyodu 4 yıl hiç izin bile kullanmamıştım geçen sene evleniyorum diye mecburen yanıma yardımcı almışlardı çok iyi anlaşıyoduk bu sabah şok bi kararla patron kızı işten çıkardı ağlaya ağlaya gitti canım benim kayınpederiyle oturuyolardı burda işe başlayınca ev almışlardı borca girdiler ondan ayrılmama çok üzüldüm iş yerinde birileriyle iyi anlaşmak çok önemli

ben muhasebede tek başıma çalışıyodum yıllardır çok zor oluyodu 4 yıl hiç izin bile kullanmamıştım geçen sene evleniyorum diye mecburen yanıma yardımcı almışlardı çok iyi anlaşıyoduk bu sabah şok bi kararla patron kızı işten çıkardı ağlaya ağlaya gitti canım benim kayınpederiyle oturuyolardı burda işe başlayınca ev almışlardı borca girdiler ondan ayrılmama çok üzüldüm iş yerinde birileriyle iyi anlaşmak çok önemli

Yazık ya durup dururken olur mu böyle bişi.zor duruma düştü desene evde de tek başına değil allah yardımcısı olsun inş.iş bulur hemen.senin için de kötü olmuş tam anlaştığın birine alışmışken ayrılması çok üzücü gerçekten iş yerinde birlikte gülüp eğleneceğin dertleşeceğin bi insan gerekiyo diğer türlü vakit çok zor geçiyo :31:

inanamıyorum kızlar size süper haberler bugün moralim o kadar bozuk ki çok kötüyüm ama çifte bebiş haberini alınca mutlu oldum

aydasu ve ahsen tebrik ediyorum canım sizi

sağol tatlım
darısı diğer isteyenlerin başına inşaAllah
arkadaşın için de üzüldüm, birdenn bire olacak iş mi
dumura uğrar insan

bugün fatura kesme günü çok işim var ama hiç çalışasım yok çok kötü hissediyorum

aydasu ve ahsen ayyyy ne kadar çok sevindim anlatamam.ağlıyorum hatta çok duygulandım.tebrik ediyorum kızlar bebek haberlerini de duymaya başladık artık ne güzeeellll.
aşama aşama anlatın artık ne hissettiklerinizi.

çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı

aydasu ve ahsen sizleri gönülden tebrik ediyorum.çok sevindim yaa..çok duygulandım..bizde bu ay düşünüyoruz..dua edin kızlar bizimde bebişimiz olsun.

aydasu ve ahsen ayyyy ne kadar çok sevindim anlatamam.ağlıyorum hatta çok duygulandım.tebrik ediyorum kızlar bebek haberlerini de duymaya başladık artık ne güzeeellll.
aşama aşama anlatın artık ne hissettiklerinizi.

sağol canım
biz de hala inanamıyoruz

ahsen tebrik ederim canım güzel haberler bugün çifter çifter geliyo maşallah size...

sağol canım

çok özendim kızlar size ya bu şehirde yapayalnızım zaten bi çocuğum olsa bana yoldaş olurdu ben de düşünüyorum artıkın çocuk yapmayı

biz de yapalım mı yapmayalım mı diye çok ikilemde kalmıştık ama şuanki mutluluğumu yaşayacağımı bilseyd,im hiç düşünmezdim
Allah herkese versin

aydasu ve ahsen sizleri gönülden tebrik ediyorum.çok sevindim yaa..çok duygulandım..bizde bu ay düşünüyoruz..dua edin kızlar bizimde bebişimiz olsun.

sağol canım
Allah hayırlısını versin

Back