- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
Oh speedy yarın tatil bol bol dinlen aman temizlik yaparsın azıcıkta keyfini çıkarBen keyfini çıkarıcam
Aydasu canım Rabbim gönlüne göre versin ,hamile olabilirsin silik çıkmış olsada inşallah ne istiyorsan o olsun
aydasucum akşam yemekte biberonla mama hazırla kocana
Allah razı olsun jelocum, karısık durumdayım hala bı kk bılıyor durumu daha kımse bılmıyo
Hanzade o kadar dısarı cıktım ama unuttum almayı bıberon emzık falan...
Ya bı dıyorum ya degılsem adama bosa suprız yapmıs olcam ama yapmazsam da yarın ogrenırsek bu sefer de suprız olmamıs olcak bılemedım
ya yarın izinliyim ama resmi tatil olmuş kötü oldu 19 mayısta bana denk geliyorplanım vardı...
19 Mayıs bizimde belli olmaz neyse yarın tatiliz en azından bakalım 19Mayıs ne çıkarsa bahtımıza
selam canım
ne 19 mayıs ne 29 ekim tatil falan yok bize
kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen
ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan
ahandaaaaa teyze oluyoruzzzzzzzzz
Allahımmmm çok mutluyuummm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
evlatlar dedim bu arada birden fazla oldu anladın sen onuuuu
Hanzade cok sağol canım...
Tatıl gunlerı calısmak berbat oluyor degıl mı?
Nefret ederdım saglık kurumundaydım ogun muayene olmasa bıle mutlaka ıse gıtmek zorunda kalırdık,ne sınır bır durumdu...
Hanzade cok sağol canım...
Tatıl gunlerı calısmak berbat oluyor degıl mı?
Nefret ederdım saglık kurumundaydım ogun muayene olmasa bıle mutlaka ıse gıtmek zorunda kalırdık,ne sınır bır durumdu...
Allahımmmm çok mutluyuummm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?