artık senden de bekliyoruz senin ayın mayıs Allahın izniyle
inşaAllah tatlım ya isteyen herkes en yakın zamanda kavuşur inş
aydasu 1 hafta gecikmiş nasıl dayandın yahu
benim 3 gün gecikti ama gitmek istemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum
baharda genelde düzenim bozulur benim zaten
aydasu senin resmini görünce yapasım geldi benim de ya
speddy evet canım doğum kontrol hapını bıraktım gecen ay...
Memlekette doktora gıttım smear testı yaptırdım temız cıktı adetının ucuncu gunu gel kan tstı de yapalım dedı ama adet olmadım hala...
Fotoda cok net cıkmamıs cızgı telden cektım kamera kalıtesı cok dusuk. Cızgı cok net bellı normalde... Rabbım hayırlısını versın bakalım...
Ahsencım cok saol canım benım, ınsallah ben de sen de tum ısteyenler hamıledır...
speddy evet canım doğum kontrol hapını bıraktım gecen ay...
Memlekette doktora gıttım smear testı yaptırdım temız cıktı adetının ucuncu gunu gel kan tstı de yapalım dedı ama adet olmadım hala...
Fotoda cok net cıkmamıs cızgı telden cektım kamera kalıtesı cok dusuk. Cızgı cok net bellı normalde... Rabbım hayırlısını versın bakalım...
Ahsencım cok saol canım benım, ınsallah ben de sen de tum ısteyenler hamıledır...
Aydasum gerçekten çok sevindm ama dedğin gibi çok net belliyse sonuç olumludur içiini ferah tut
hımm doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra uzun süre sonra çocuk yapılması gerekliymiş dr sordun mu ?
bende internette okumuştum.
speddy sordum canım doktora ıkı doktora gıttım ıkısı de ılacı bıraktıktan sonra hemen hamıle kalkmakta bı sakınca olmadıgını soyledıler, ek korunmaya gerek yok dedıler ama tabı saglıklı olmak gerekırmıs, gereklı butun testlerı yaptıktan sonra...
Allah hepınızden razı olsun kardeslerım... Henuz sız ve cok yakın bır arkadasım bılıyor henuz esıme de aıleme de demedım bıse...
Doktordan gelıyorum sımdı ama malesef test yaptıramadım... Once devlet hastanesıne gıttım carsambaya gun verdıler ozele gıttım hemen bılmemne aletımız bozuk yapmıyoruz dedı saglık ocagına gttım bız burda yapmıyoruz dedı ne bıcım memleket dedım ama yapcak bısey yok yarın esımle guvendıgımız bır ozel hastaneye gıdıcez daha once olursa oraya gıderız dıye konusuyorduk uzak oldugu ıcın ben gıdemedım bugun...
İlac kullanıyordum bılıyorsunuz gecen ay bıraktım ılacı, nasılsa ılk aydan olmuycak zamana bırakalım dıye ama hıssedıyordum sureklı bıseyler psıkılojık dıyordum...
Adetım 1 hafta gectı memlekette oldugumuzdan hadı eve gelınce yapayım dedım...
sabahları mıde bulantım var, ara ara basım donuyor, gogslerde asırı hassasıyet, sol kasıgımda agrı, anı duygu degısımlerı, hot deseler aglama modu... neredeyse 3 haftadır boyleym...
Bılmıyorum ben hamılemıyım, doktordan geldım hemen yazayım sıze dedım napcam bılmıyorum ole bakıyom saf saf
Valla beklemek zorunda kaldım canım ya memleketteydık esıme dedım dısardayken bı test al gel dıye ben alamam dedı, ben cıktım mahallede vardı bı tane eczane kapanmıs yerıne cıg koftecı acılmıs, dedım zorlama aydasu evde yaparsın...inşaAllah tatlım ya isteyen herkes en yakın zamanda kavuşur inş
aydasu 1 hafta gecikmiş nasıl dayandın yahu
benim 3 gün gecikti ama gitmek istemiyorum hayal kırıklığından korkuyorum
baharda genelde düzenim bozulur benim zaten
aydasu senin resmini görünce yapasım geldi benim de ya
anladım canım onlar daha iyi bilirler sonuçta.
hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalırsan da vallahi aklımdaki tüm tabular yıkılır. kimi görsem 4*5 ay bekliyor bi türlü olmuyor
valla evdede işlerim var ama ara verip koşup koşup bakıyorum son gelişmelere.
canım büyük ihtimal hamilesindir yani inşallah Rabbim hayırlısını verir...
yarın eşinle git mutlaka.
benim arkadaşımda hapı bıraktıktan sonraki ay hemen hamile kaldı onunda adetide 8-9 gün geçmişti birlikte test yapmıştık aynen bu görüntüdeydi şimdi sağlıklı şirin mi şirin bi bebişi var
Benım de oyle aslında speddy... Kı ben de pco var, hos doktor o yapın yok denecek kadar azalmıs dedı gecen hafta gıttıgımde ama olsun zamanında 1 sene adet olmadıgımı bılıyrum ben o pco yuzunden... Kılo verdım de oyle kurtuldum...
AYDASUCUM CANIM Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı bi evlat nasip etsin işallah.Çok iyi bi anne olursun, sanada ewde yoldaş olur ne güzel.. Eşine nasıl haber vermeyi düşünüyosun ?
Aydasu canım Rabbim gönlüne göre versin ,hamile olabilirsin silik çıkmış olsada inşallah ne istiyorsan o olsun
BEN İYİYİYM malum yarın evde yatıştayımgerçi temizlik yapıcam o ayrı ama olsun
sen napuyosun bakıyım yoksun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?