Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar cok tesekkur ederım destegınız ıcın devlet hastanesı dıbımde ben bı cıkayım gıdeyım gelınce yazayım sıze emı hadı Allah a emanet olun
kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen
ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan
Aydasum canım benimm hiç hamilelik testi görmedim ama bildiğim kadarıyla 2. çizgi silikte olsa ihtimal oluyo.. Ayyyy topiğimize bebiş geliyo. ben diğer hamileleri saymıyorum kusura bakmasınlar çünkü hiçbi konuda bilgilendirmiyolar bizi. İlk hamilemiz sensin ban göre. Hadi baklaım heyecanla bekliyoruz doktor sonucunuda.
tatlım kaç gün geçmişti adetin ?? Belirtileri filan varmı.. Ay heyecan yaptım ya bennn
kızlar cok tesekkur ederım destegınız ıcın devlet hastanesı dıbımde ben bı cıkayım gıdeyım gelınce yazayım sıze emı hadı Allah a emanet olun
tatlım kaç gün geçmişti adetin ?? Belirtileri filan varmı.. Ay heyecan yaptım ya bennn
kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen
ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan
ayy kalbim nasıl attı görünce ya sarılasım geldi
hamilesin sen balım bebişimiz geliyo inşş
benim de adetim 3 gün geçti şuan ama 2 aydr düzenim bozuldugu için pek ihtimal vermiyorum
bir de bu ay yumurtlama döneminde hiçbişey yapamadık malesef :26:
Allah hepınızden razı olsun kardeslerım... Henuz sız ve cok yakın bır arkadasım bılıyor henuz esıme de aıleme de demedım bıse...
Doktordan gelıyorum sımdı ama malesef test yaptıramadım... Once devlet hastanesıne gıttım carsambaya gun verdıler ozele gıttım hemen bılmemne aletımız bozuk yapmıyoruz dedı saglık ocagına gttım bız burda yapmıyoruz dedı ne bıcım memleket dedım ama yapcak bısey yok yarın esımle guvendıgımız bır ozel hastaneye gıdıcez daha once olursa oraya gıderız dıye konusuyorduk uzak oldugu ıcın ben gıdemedım bugun...
İlac kullanıyordum bılıyorsunuz gecen ay bıraktım ılacı, nasılsa ılk aydan olmuycak zamana bırakalım dıye ama hıssedıyordum sureklı bıseyler psıkılojık dıyordum...
Adetım 1 hafta gectı memlekette oldugumuzdan hadı eve gelınce yapayım dedım...
sabahları mıde bulantım var, ara ara basım donuyor, gogslerde asırı hassasıyet, sol kasıgımda agrı, anı duygu degısımlerı, hot deseler aglama modu... neredeyse 3 haftadır boyleym...
Bılmıyorum ben hamılemıyım, doktordan geldım hemen yazayım sıze dedım napcam bılmıyorum ole bakıyom saf saf