• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar cok tesekkur ederım destegınız ıcın devlet hastanesı dıbımde ben bı cıkayım gıdeyım gelınce yazayım sıze emı hadı Allah a emanet olun

kızlar cok tesekkur ederım destegınız ıcın devlet hastanesı dıbımde ben bı cıkayım gıdeyım gelınce yazayım sıze emı hadı Allah a emanet olun

CANIM zamanı şimdi ve hayırlısı ise inşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre istediğini nasip etsin sağlıkla inşallah :34:

Aydasum canım benimm hiç hamilelik testi görmedim ama bildiğim kadarıyla 2. çizgi silikte olsa ihtimal oluyo.. Ayyyy topiğimize bebiş geliyo. ben diğer hamileleri saymıyorum kusura bakmasınlar çünkü hiçbi konuda bilgilendirmiyolar bizi. İlk hamilemiz sensin ban göre. Hadi baklaım heyecanla bekliyoruz doktor sonucunuda. :16::16:

merhabaaaa kızlaaaar ,ayyy ağzım kulaklarımda aydasunun testini gördüm nasıl heyecanlandım bencede hamileeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen

ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan

kuşummmmmmmmmmm hamilesin sen yaaaaa. allahımmmm çok sevindim canım benim hemen koş git hastaneyee çabukkk. kesin sonuç bekliyoruzzz:16::16::16:

Aydasum canım benimm hiç hamilelik testi görmedim ama bildiğim kadarıyla 2. çizgi silikte olsa ihtimal oluyo.. Ayyyy topiğimize bebiş geliyo. ben diğer hamileleri saymıyorum kusura bakmasınlar çünkü hiçbi konuda bilgilendirmiyolar bizi. İlk hamilemiz sensin ban göre. Hadi baklaım heyecanla bekliyoruz doktor sonucunuda. :16::16:

hay ağzına sağlık canım, bencede topiğimizin ilk bebeği geliyor, diğerlerini bu topikten bile saymıyorum.

inşallah sağlıklıdır, topiğimize ve ailesine şans getirir.

bende dolma yapacam kızlar küçük patlıcanlar almıştım, sonra biraz ev işlerim var.
bide bana cmt günü bi iş teklifi geldi görüştüm falan ama bilmiyorum, pek içime sinmedi. bugün haber bekliyorlar ama sanırım olumsuz yanıt verecem. eski işimle hemen hemen aynı daha burda yen, kurulan bi şirket ama daha düşük maaş teklif ettiler başlangıç maaşı böyle dediler, onlar için başlangıç ama işte ben tecribeliyim başlangıçta değilim. bunlarıda söyleyecem. bide ben henüz oturmamış yeni açılmış yerleri toplamaktan bıktım, kurumsal olmayan yerlerde çok sorun oluyor, sevmiyorum.

ooooo bebiş geliyo hadi hayırlısı olsun aydasucum iyi haberlerini bekliyoruz

bU AKŞAm yemekte nohutlu tavukklu pilav var. Geçen gün niyetlenmiştim ama annemler yemeğe çağırınca yapamamıştım. Yanına buz gibide ayran yaparım.
Ya öğlen yemekten sonra yarım saat bahçede oturduk polenler mahvetti beni heryerim kaşınıyo yanıyo fena oldum.

aydasuu bencede hamilesinnn, geçen gün bende kendimden şüphelendim test yaptım tek çizgiydi :1: sende hafifte olsa 2 çizgi var. Hadi hayırlı uğurlu olsunnn Nazar

tatlım kaç gün geçmişti adetin ?? Belirtileri filan varmı.. Ay heyecan yaptım ya bennn

BENCE daha yeni geçmiş sanırım merak edipte yapmıştı.

size bahsediyordum da arkadaşım diye 3 gün geçmişti adeti resmen internette benim zorum ile yaptı testi telefonda bekledim resmini gönderdi. hamilesin diyorum inanmadı herkese sorduk :)
sonra akşam dr gitti test yapmadılar ertesi gün sabah gitti. test yaptılar akşama belli oldu. daha çok minicik hamileydi. 1 hafta sonra gel kesin sorunsuz mu söyleriz demişler. bu 1,5 hafta sonra gitti tamamen belli olsun diye.
hem netleşti hemde kalp atışlarını duydu. :1: aydasuyunki de yeni olduğu için böyle var ile yok arasında sanki :9: ama en büyük risk dış gebelik yada boş gebelik olması hamilelik belirtileri yaşıyorsun herşeyi ile ama sonuç negatif.

sıra diğer isteyenlerde inşallah :3:

bebek diyince aklıma geldi
dün eşimle film izliyoruz. kız babası ile dans etti bizimki başladı benim kızım da dans eder mi ?
ben onu veremem. ağlarım. sen dans ettin ya babanla gözlerim doldu ben çok ağlarım demeye ama görseniz öyle ciddi ki üstüne gitsem ağlıcak :1::1::1:

dedim sen yakında gece kızım ağlıyor diye kalkarsın da :9::9:

dün eşimle film izliyoruz. kız babası ile dans etti bizimki başladı benim kızım da dans eder mi ?
ben onu veremem. ağlarım. sen dans ettin ya babanla gözlerim doldu ben çok ağlarım demeye ama görseniz öyle ciddi ki üstüne gitsem ağlıcak :1::1::1:

kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen

ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan

ayy kalbim nasıl attı görünce ya sarılasım geldi
hamilesin sen balım bebişimiz geliyo inşş

benim de adetim 3 gün geçti şuan ama 2 aydr düzenim bozuldugu için pek ihtimal vermiyorum
bir de bu ay yumurtlama döneminde hiçbişey yapamadık malesef :26:

ayy kalbim nasıl attı görünce ya sarılasım geldi
hamilesin sen balım bebişimiz geliyo inşş

benim de adetim 3 gün geçti şuan ama 2 aydr düzenim bozuldugu için pek ihtimal vermiyorum
bir de bu ay yumurtlama döneminde hiçbişey yapamadık malesef :26:

artık senden de bekliyoruz senin ayın mayıs Allahın izniyle :6:

Allah hepınızden razı olsun kardeslerım... Henuz sız ve cok yakın bır arkadasım bılıyor henuz esıme de aıleme de demedım bıse...

Doktordan gelıyorum sımdı ama malesef test yaptıramadım... Once devlet hastanesıne gıttım carsambaya gun verdıler ozele gıttım hemen bılmemne aletımız bozuk yapmıyoruz dedı saglık ocagına gttım bız burda yapmıyoruz dedı ne bıcım memleket dedım ama yapcak bısey yok yarın esımle guvendıgımız bır ozel hastaneye gıdıcez daha once olursa oraya gıderız dıye konusuyorduk uzak oldugu ıcın ben gıdemedım bugun...

İlac kullanıyordum bılıyorsunuz gecen ay bıraktım ılacı, nasılsa ılk aydan olmuycak zamana bırakalım dıye ama hıssedıyordum sureklı bıseyler psıkılojık dıyordum...

Adetım 1 hafta gectı memlekette oldugumuzdan hadı eve gelınce yapayım dedım...

sabahları mıde bulantım var, ara ara basım donuyor, gogslerde asırı hassasıyet, sol kasıgımda agrı, anı duygu degısımlerı, hot deseler aglama modu... neredeyse 3 haftadır boyleym...

Bılmıyorum ben hamılemıyım, doktordan geldım hemen yazayım sıze dedım napcam bılmıyorum ole bakıyom saf saf

Allah hepınızden razı olsun kardeslerım... Henuz sız ve cok yakın bır arkadasım bılıyor henuz esıme de aıleme de demedım bıse...

Doktordan gelıyorum sımdı ama malesef test yaptıramadım... Once devlet hastanesıne gıttım carsambaya gun verdıler ozele gıttım hemen bılmemne aletımız bozuk yapmıyoruz dedı saglık ocagına gttım bız burda yapmıyoruz dedı ne bıcım memleket dedım ama yapcak bısey yok yarın esımle guvendıgımız bır ozel hastaneye gıdıcez daha once olursa oraya gıderız dıye konusuyorduk uzak oldugu ıcın ben gıdemedım bugun...

İlac kullanıyordum bılıyorsunuz gecen ay bıraktım ılacı, nasılsa ılk aydan olmuycak zamana bırakalım dıye ama hıssedıyordum sureklı bıseyler psıkılojık dıyordum...

Adetım 1 hafta gectı memlekette oldugumuzdan hadı eve gelınce yapayım dedım...

sabahları mıde bulantım var, ara ara basım donuyor, gogslerde asırı hassasıyet, sol kasıgımda agrı, anı duygu degısımlerı, hot deseler aglama modu... neredeyse 3 haftadır boyleym...

Bılmıyorum ben hamılemıyım, doktordan geldım hemen yazayım sıze dedım napcam bılmıyorum ole bakıyom saf saf

daha büyük bi yere gitmen lazım o zaman hayırlısı ile yarına eşinle gidersiniz.
hapı bıraktın demiştin doğum kontrol hapını mı bıraktın ? başka bir hap mı ?

Back