• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlarrrr
çalışan bayanlara kolay gelsin. Herkese hayırlı cumalar.
Perdelerimi attım makineye heyecanla bitmesini bekliyorum. İnanmayacaksınız belki ama evlendiğimden beri ilk kez yıkıyorum :27: napayım koyu krem olduğu için hep aynı duruyordu. :23:

canım bende yıkamadım ve daha yıkamayıda düşünmüyorum ya ewimde soba yakmadım kalorifer filanda yok. Yaz sonrası yıkıcam artık. Kiri belli olmuyo :1: Tabi yıkayınca anlarım ne kadar kirli olduğunu tertemiz olur. off çok üşeniyorum valla perde yıkama işine ya

canım bende yıkamadım ve daha yıkamayıda düşünmüyorum ya ewimde soba yakmadım kalorifer filanda yok. Yaz sonrası yıkıcam artık. Kiri belli olmuyo :1: Tabi yıkayınca anlarım ne kadar kirli olduğunu tertemiz olur. off çok üşeniyorum valla perde yıkama işine ya

:))) iyi yanlız değilmişim barii :) banada sabah sabah ci aşk geldi attım makinaya, yıkandı taktım bile tertemiz oldu. Bide beim perdem 5 mt düşün eziyeti :ssz: :52:

Selam kızlar dün çok yoğundum bugünde öyle ama bir selam veriyim dedim geçmişi okumaya çalıştım ne güzel sohbetler olmuş herkese hayırlı cumalar
Pingucum pastanı gördüm ellerine sağlık mükemmel görünüyor çok marifetlisin maşallah:nazar::1:

bende salon perdesi hariç geçen hafta yıkadım, salonuda bu hafta yıkarım.. Farklı bir durum olmazsa birde eylülde yıkarım perdeleri, yoksa çabuk deforme oluyorlar..

selamlarr
ben de tüllerimi yıkamıştım bi kaç ay önce
kaloriferli evde oturdugum için çok is oluyor sararıyorlar
haftaya tekrar yıkicam inş

şu alman pastasını ben de yapıcam inş
çok severim ama hiç yapmadım

selamlarr
ben de tüllerimi yıkamıştım bi kaç ay önce
kaloriferli evde oturdugum için çok is oluyor sararıyorlar
haftaya tekrar yıkicam inş

şu alman pastasını ben de yapıcam inş
çok severim ama hiç yapmadım

ocwmays canım napıyosun nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları :55:

Günaydınnnnn

Aynen canım katılıyorum sana mademki internete girmeye fırsat bulunabiliyo bu sadece işin düştüğünde olmamalı dimi. ya buanbuan ve semerta çok gelirdi topiğe ama artık gelmez oldular. İşlerimi yoğun acaba?? Yinede bi merhaba deyip çıksalar keşke ses etseler. similia da gelmez oldu artık. shadowshows VE ZAHTERDE yok ne zamandır.

evet bende en çok zahter ve semertayı merak ediyorum. shadowshows geliyor arasıra ona bişey demiyorum, kızcağız gurbette tek başına zaten. zahterde işten çıkmak istiyordu demekki çıkmış, evlerinde de net yoksa giremiyor olabilir, onunda işten çıkmasına sevindim çok yoruluyordu ve hakettiğini alamıyordu zaten. similiayıda aslında merak ediyorum oda işyerinden giriyordu ve devamlı katılıyordu ama son zamanlarda işyerlerindeki int.de bazı şeyleri engellediler galiba öyle birşey söylüyordu.

semerta gelmeyi bir anda kesti
hergün geliyordu aslında
işyerindeki net kesilmiş olabilir

ocwmayciiiim nasılsın bakalım, sen evdesin ben evde, aynı şehirde olsaydık keşke gezer tozardık birlikte :9: :9:

ocwmays canım napıyosun nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları :55:

iyiym tatlım hamdolsun
bebiş çalışmaları çok aksadı
benim özel işlerim çıktı onlara yoğunlaştm, eşim de bayagı yoğun bir dönem geçiriyo şuan
bu ayki yumurtlama tarihlerimde annemde kamak zorunda kaldık taşınıyolardı yardım ettik vs
annemlerde deneme çalışması yapamadık tabi
bu ay yüzde sıfır hamilelik
adetim de gelmek üzeredir sanırım

nedense ilk zamanlarki gibi değiliz
yani mevzusu bile dönmüyo haftalardır
belki de böylesi daha iyiir
strest olunca kötü oluyor çünkü

sen ne alemdesin?

iyiym tatlım hamdolsun
bebiş çalışmaları çok aksadı
benim özel işlerim çıktı onlara yoğunlaştm, eşim de bayagı yoğun bir dönem geçiriyo şuan
bu ayki yumurtlama tarihlerimde annemde kamak zorunda kaldık taşınıyolardı yardım ettik vs
annemlerde deneme çalışması yapamadık tabi
bu ay yüzde sıfır hamilelik
adetim de gelmek üzeredir sanırım

nedense ilk zamanlarki gibi değiliz
yani mevzusu bile dönmüyo haftalardır
belki de böylesi daha iyiir
strest olunca kötü oluyor çünkü

sen ne alemdesin?

Bende bu aydan umutlu değilim gripli olduğum zamana denk geldi pek bişi yapamadık.dediğin gibi bahsetmemek daha iyi bi bakıyosun bi anda geliveriyo çünkü

yorgunpenguen bende yıkamadım henüz tüllerimi :32: yıkayacağında haber ver beraber yıkayalım :7: bende yaz sonu yıkamayı düşünüyorum.

ya kızlar ben çalışıyorken bu kadr iş yapmıyordum ve evim daha temizdi, şimdi sürekli ev süpürüyorum toz alıyorum mutfağı topluyorum ama bitmiyor iş yaaa, çalışırken daha düzenliydim şimdi daha mı tembelleştim nedir. bide sabah çıkıyordum evden akşama kadar yoktum evimi haftasonları havalandırıyordum, şimdi hergün pencereleri balkon kapılarını açıyorum her odanın, akşama kadar eve toz doluyor, yemek yapmaya başlamadan önce süpürüyorum sonra toz alıyorum. önceden akşam yatmadan önce mutfağımı toplardım eşimde yardım ederdi, meyve tabakları çay bardakları falan varsa yıkar kalkırır öyle yatardım, şimdi odadan mutfağa bile götrmeden yatıyorum sabahta birsürü işim oluyor :50::50:

landfloves, bahar temizliği yaptın mı bakiim?

yok canım yaa bütün camlarımı silmem gerekiyor, kıyafetlerimizi bile düzenlemeyi bitirmedim, yavaş yavaş kışlıkları bol yumaşıtıcıyla yıkayıp kaldırmaya başladım, hurçlara koyup öyle alt raflara kaldırıyorum ama kendi kıyafetlerimden başladım bitiremedim, çamaşır yıkanıyor şimdi bitince serecem, yazlıklarıda çıkarıp ütülemem gerekiyor

yorgunpenguen bende yıkamadım henüz tüllerimi :32: yıkayacağında haber ver beraber yıkayalım :7: bende yaz sonu yıkamayı düşünüyorum.

ya kızlar ben çalışıyorken bu kadr iş yapmıyordum ve evim daha temizdi, şimdi sürekli ev süpürüyorum toz alıyorum mutfağı topluyorum ama bitmiyor iş yaaa, çalışırken daha düzenliydim şimdi daha mı tembelleştim nedir. bide sabah çıkıyordum evden akşama kadar yoktum evimi haftasonları havalandırıyordum, şimdi hergün pencereleri balkon kapılarını açıyorum her odanın, akşama kadar eve toz doluyor, yemek yapmaya başlamadan önce süpürüyorum sonra toz alıyorum. önceden akşam yatmadan önce mutfağımı toplardım eşimde yardım ederdi, meyve tabakları çay bardakları falan varsa yıkar kalkırır öyle yatardım, şimdi odadan mutfağa bile götrmeden yatıyorum sabahta birsürü işim oluyor :50::50:

çalışırken düzeni oturtman nasıl zor olduysa evdeyken de öyle oluyor
bir de bir sürü zamanın oldugunu düşünüp ertelemeye gidiyor insan
ama zamanla çok iyi bi şekilde oturuyo düzen
evin her daim pırıl pırıl kalıyor

benim sanırım evdeki son aylarım
eşim restorant açablr bu yaz sonu
araştırma yapıyor şuan
öyle bir yer açarsa ben de evde oturmam heralde
kendi mesleğimi yapmayı çok isterim ama onun için biraz zaman var

ŞİMDİ EWDEyken bugün yapmasam sabah yaparım diyosun canım ondan bitmiyodur işin ama çalışırken bugün yapamazsam bu iş kalır başka müsait zaman bulamam hemen yapmalıyım diye düşünüyosunya ewin daha tooplu olur. dediğin gibi camları açınca ewe toz yağıyo. 2 hafta temizlik yapmadım ewe h.sonu istanbuldaydık yapamadım önceki haftada yapmamıştım. dün ewe gidince süpürgemi yaptım. ama ne toz almaya ne yerleri silmeye vakit bulamadım yemk filanda yaptım. akşamda çamaşır katla filan onları bile yerleştiremedim. eşime diyorumki ben ew kadınlığından istifa ettim :1:

yok canım yaa bütün camlarımı silmem gerekiyor, kıyafetlerimizi bile düzenlemeyi bitirmedim, yavaş yavaş kışlıkları bol yumaşıtıcıyla yıkayıp kaldırmaya başladım, hurçlara koyup öyle alt raflara kaldırıyorum ama kendi kıyafetlerimden başladım bitiremedim, çamaşır yıkanıyor şimdi bitince serecem, yazlıklarıda çıkarıp ütülemem gerekiyor

ben mutfagımı komple bititrdim duvarlara varana kadar pırıl pırıl oldu
salonun camlarını da sildim
haftaya halıları yıkamaya vericem
kıyafetleri henüz kaldırmadım
bi kaç hafta beklemem lazım hala yağmurlu havalar gitmedi

ŞİMDİ EWDEyken bugün yapmasam sabah yaparım diyosun canım ondan bitmiyodur işin ama çalışırken bugün yapamazsam bu iş kalır başka müsait zaman bulamam hemen yapmalıyım diye düşünüyosunya ewin daha tooplu olur. dediğin gibi camları açınca ewe toz yağıyo. 2 hafta temizlik yapmadım ewe h.sonu istanbuldaydık yapamadım önceki haftada yapmamıştım. dün ewe gidince süpürgemi yaptım. ama ne toz almaya ne yerleri silmeye vakit bulamadım yemk filanda yaptım. akşamda çamaşır katla filan onları bile yerleştiremedim. eşime diyorumki ben ew kadınlığından istifa ettim :1:

aynen öyle oluyor
ben de ilk zamanlar hep erteliyodum
ama düzeni oturttum artık haftaiçi tertemiz duruyor evim
ama haftasonu yanlışlıkla biri evime gelirse rezil olurum
eşim evdeyken bir bardagı bile yerine koydurmuyo
ptesi yoruluyorum bayagı

Back