• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

vereyim canım kesinlikle yapmalısın bence işyerine getirdim bayıldı herkes. Fotosunu çektim ama makineyi getirmemişim. yarın eklerim.

ALMAN PASTASI

1.kek:
◦2 yumurta
◦1,5 çay bardağı şeker
◦60-70 gr.erimiş margarin
◦1 çay bardağı süt-yoğurt karışımı ben sütü yarım bardak daha fazla koydum.
◦3 çay bardağı elenmiş un(içine bir paket kabartma tozu da ekleyin)
2.krema:
◦2 su bardağı süt
◦1 yumurta
◦2 yemek kaşığı un
◦3-4 yemek kaşığı şeker
◦fındık kadar margarin
◦vanilya
◦pudra şekeri
hazırlanması:

1. kek malzemelerini sırayla karıştırıp yağlanmış yuvarlak kalıba dökün. (püf noktası: yaptığınız hamur fazla kaşık yardımına gerek kalmadan akmalı, akmıyorsa bir parça süt ekleyin.) önceden ısınmış fırında 170 derecede 20 dk.pişirin. (üstü fazla kızarmamalı) ama benimki kızardı yinede çok nefis oldu.

2. margarin ve vanilya hariç krema malzemelerini karıştırıp kaynayana kadar pişirin. kaynayınca margarin ve vanilyayı ekleyin.

3. pişen keki(fazla kalın değil) ikiye bölün. arasına kremayı ılıtıp sürün keki kapatın. üzerine elekle bolca pudra şekeri serpin.

Pingu tarifin güzele benziyor bir ara yaparım misafirlere falan not alıyorum:1:
Bu akşam yemeğimiz sandviç olucak hafif yanındada su var:1: bir süre detoks için böyle beslenicez yemekten sonra çamaşırlarımı makinaya atarım ben gidip sporumu yapıp gelene kadar biter asarım, kimsecikler kalmamış bugün iyi akşamlar kızlar :3::3:

günaydın kızlar bugün dersim yok bana tatil.7de eşimle kahvaltı yaptım oturuyorum bakalım.

evet canım eşim yapsın bide ona kafa patlatmak istemiyorum... :10::10:
cidden fena heycan yaptım yaaaa :34: 1. yılımızı kutluyoruz ne zaman geldi geçti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :5:

speedy ya daha geçenlerde hazırlık yapıyodun sanki ne çabuk oluyor 1 yıl.dün gibi hatırlıyorum her şeyi:))ne hızlı geçiyor zaman
benim de eşimin doğum günü var mayısta.sürpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyor.eşim benden önce geliyor işten.yani ne ara ne yapsam bilemedim.bi fikir verin kızlarrrrrrrrrrrr:26::26::26:

speedy ya daha geçenlerde hazırlık yapıyodun sanki ne çabuk oluyor 1 yıl.dün gibi hatırlıyorum her şeyi:))ne hızlı geçiyor zaman
benim de eşimin doğum günü var mayısta.sürpriz yapmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyor.eşim benden önce geliyor işten.yani ne ara ne yapsam bilemedim.bi fikir verin kızlarrrrrrrrrrrr:26::26::26:

Evet canım bugün 40 günümüz kaldı :30: 1. yılımıza yaklaşıyoruz bile ilk 1. ayımızda dedim böyle giderse 10 yıl gibi gelecek bana :1::1: hiç geçmiyor gibiydi ama geldi bile ...

doğum günü süprizine gelince senden önce geliyor ise daha önceden yavaş yava hediyelerini al sakla derim en güzeli öyle oluyor. zamanın olur ise sabah 10/15 dk geç çık evi süsle hatta o gün eşine beni almaya gelir misin falan de :10:
yada yine şansın var ise işten erken çık :32::32:

gÜNAYDINLAAARR.. Kızlar niye böyle ıssız yine buralar yahuu kimsecikler gelmiyo topiğimize.. Ewdeki bayanlar bütün gün napıosunuz yahuu yanlız bırakmayın bizi.

günaydınlarr...
kızlar ya size başıma gelen bişeyi anlatacağım... 2 gündür çok sıkıntıdayım... bilemedim bana neler oluyor?? dünden önceki gün eşim akşam eve geldi bende sofrayı hazırlıyodum elimde tabak çorba koyuyodum o da geldi arkadan sarıldı bana öyle sıkar beni severken normaldede o günde yine sarıldı öpüyo felan ama darlandım bayağı bi anda dur felan demeye kalmadı elimdeki tabağı zor tezgaha koyabildim bi kaç saniye içinde bacaklarımda acaip bi titreme ve baş dönmesi hissettim kalbim ağzımda atıyomuş gibi oldum... ilk defa böyle oldum ki benim başımın dönmüşlüğü bile olmamıştır. eşim hemen yatırdı beni bacaklarımı hissetmedim bi anda... biraz uzandım 1 dk kadar.. geçti... eşim doktora gidelim felan derken tansiyonumu ölç dedim ölçtüğünde 10 a 6 idi... bizde galiba tansiyonum düştü dedik geceye kadar belirli zaman aralıklarla ölçtük ama o civarlardaydı hep tansiyonum ama bi sıkıntım yoktu. bizim ailede babam hariç annemin ablamın tansiyonu düşüktür dedim herhalde benimde normal tansiyonum düşük çıkınca böyle oldum. üzerine düşmedim... ama dün gece eşim işteydi malum bende geç uyuyorum. uyumak için yatağa geçtim çokda uykum vardı. öyle uyudum sonra bi titremeyle uyandım, içimin sıkıntısıda cabası... uyandığımda vücudumda titreme vardı öyle zangır zangır değil ama farkedilir derecede. telaşlandım nefes egzersizi yaptım kendi kendime. acaba kabusmu gördümde kastım kendimi ama öyle bişey yoktu... eşimi aradım o da telaşlandı gece çıktı geldi. o gelince rahat rahat uyudum... bundan 1 hafta öncede gece kabus görmüştüm kara bi kedi ayaklarıma sürtünüyo bende o sürtünmesin diye ayaklarımı çekiyorum ama nasıl bişeydi o sanki gerçekti bi anda uyandım ki bacaklarımı çekmişim çekmişim yatakta debeleniyorum... bi kerede yine rüyamda biri boğazımı sıktığını gördüm ve çığlık atarak uyandım... bana neler oluyor??? çok endişeliyim. bu kabusları, huzursuz uykuları dikkate almamıştım ama dün yalnız başımayken yaşadığım o sıkıntıdan sonra artık ciddi bişey olduğunu düşünüyorum... panik atakmıyım acaba... biliyosunuz ben geceleri çoğunlukla tek kalıyorum ve çok sıkıntı çektim ilk zamanlar. birde meleketteyken annemi babamı taktım biraz kafama. annemin kontrolleri vardı babamında öyle... memleket dönüşü bayağı üzüldüm onlar orda tek başlarına kaldı diye kendimi suçlu hissettim... bayağıda taktım babamında tahlilleri vardı onlar yüksek çıkmış felan bayağı korkuya kapıldım.... of bilmiyorum ki birazda karışık yazdım kızlar kusura bakmayın...:50: çok canım sıkkın çokkk...

sofişcim canım çok çok geçmiş olsun ya. Uyumadan önce dua ediyomusun? Bildiğin duaları özellikle nas ve felak surelerini oku mutlaka. aklına geldikçe oku salavat getir. insanı rahatlatıyo. Onun dışında dediğin gibi iç huzursuzluklarındanda olabilir tabiki ama ben duanın gücüne çok inanırım. Tek başımayken mesela başka odaya gitmeye korkarım bazen sonra Başlarım dua okumaya besmele çeker giderim :1:

okumaz olurmuyum bebişim. duasız asla uyumam bırak uyumayı evden dışarıya çıkmam çoğunlukla... kendime az önce panik atak tesiti yaptım nerdeyse her yazılan uyuyor bana... ben evlenmeden önce çok sosyal biriydim evlendim geldim buralara malum eşiminde işi nedeniyle nerdeyse eve kapandım bi de ders çalışıyorum felan... off çok gerginim çok...

günaydınlarr...
kızlar ya size başıma gelen bişeyi anlatacağım... 2 gündür çok sıkıntıdayım... bilemedim bana neler oluyor?? dünden önceki gün eşim akşam eve geldi bende sofrayı hazırlıyodum elimde tabak çorba koyuyodum o da geldi arkadan sarıldı bana öyle sıkar beni severken normaldede o günde yine sarıldı öpüyo felan ama darlandım bayağı bi anda dur felan demeye kalmadı elimdeki tabağı zor tezgaha koyabildim bi kaç saniye içinde bacaklarımda acaip bi titreme ve baş dönmesi hissettim kalbim ağzımda atıyomuş gibi oldum... ilk defa böyle oldum ki benim başımın dönmüşlüğü bile olmamıştır. eşim hemen yatırdı beni bacaklarımı hissetmedim bi anda... biraz uzandım 1 dk kadar.. geçti... eşim doktora gidelim felan derken tansiyonumu ölç dedim ölçtüğünde 10 a 6 idi... bizde galiba tansiyonum düştü dedik geceye kadar belirli zaman aralıklarla ölçtük ama o civarlardaydı hep tansiyonum ama bi sıkıntım yoktu. bizim ailede babam hariç annemin ablamın tansiyonu düşüktür dedim herhalde benimde normal tansiyonum düşük çıkınca böyle oldum. üzerine düşmedim... ama dün gece eşim işteydi malum bende geç uyuyorum. uyumak için yatağa geçtim çokda uykum vardı. öyle uyudum sonra bi titremeyle uyandım, içimin sıkıntısıda cabası... uyandığımda vücudumda titreme vardı öyle zangır zangır değil ama farkedilir derecede. telaşlandım nefes egzersizi yaptım kendi kendime. acaba kabusmu gördümde kastım kendimi ama öyle bişey yoktu... eşimi aradım o da telaşlandı gece çıktı geldi. o gelince rahat rahat uyudum... bundan 1 hafta öncede gece kabus görmüştüm kara bi kedi ayaklarıma sürtünüyo bende o sürtünmesin diye ayaklarımı çekiyorum ama nasıl bişeydi o sanki gerçekti bi anda uyandım ki bacaklarımı çekmişim çekmişim yatakta debeleniyorum... bi kerede yine rüyamda biri boğazımı sıktığını gördüm ve çığlık atarak uyandım... bana neler oluyor??? çok endişeliyim. bu kabusları, huzursuz uykuları dikkate almamıştım ama dün yalnız başımayken yaşadığım o sıkıntıdan sonra artık ciddi bişey olduğunu düşünüyorum... panik atakmıyım acaba... biliyosunuz ben geceleri çoğunlukla tek kalıyorum ve çok sıkıntı çektim ilk zamanlar. birde meleketteyken annemi babamı taktım biraz kafama. annemin kontrolleri vardı babamında öyle... memleket dönüşü bayağı üzüldüm onlar orda tek başlarına kaldı diye kendimi suçlu hissettim... bayağıda taktım babamında tahlilleri vardı onlar yüksek çıkmış felan bayağıbana korkuya kapıldım.... of bilmiyorum ki birazda karışık yazdım kızlar kusura bakmayın...:50: çok canım sıkkın çokkk...

canım bunlar bana pek tansiyonmuş gibi gelmedi.belli ki canın çok sıkılmış.bi doktora git derim ben çünkü evde yalnızsın eşin olmadığı zamanlarda hastalırsın allah korusun.sadece psikoloğa gitsen aynı zamanda altında yatan başka bi rahatsızlık mı var diye tahlil yapar mı bilmiyorum.şimdi bunları da düşünürsen iyce canın sıkılır.çok geçmiş olsun

Evet canım bugün 40 günümüz kaldı :30: 1. yılımıza yaklaşıyoruz bile ilk 1. ayımızda dedim böyle giderse 10 yıl gibi gelecek bana :1::1: hiç geçmiyor gibiydi ama geldi bile ...

doğum günü süprizine gelince senden önce geliyor ise daha önceden yavaş yava hediyelerini al sakla derim en güzeli öyle oluyor. zamanın olur ise sabah 10/15 dk geç çık evi süsle hatta o gün eşine beni almaya gelir misin falan de :10:
yada yine şansın var ise işten erken çık :32::32:
zaman uçuyor sanki:))
okula servisle gidiyorum geç çıkamam.köy okulu olduğu için erken gelme şansım yok.bi sürpriz yapcam onu da beceremiyorum ya çalışma saatinden dolayı.ona dışarı çık desem hemen anlıyo:27::27:

selamlar gelemiyorum bayagıdır
bazı işlerim vardı onlarka meşgul oldum
dün de bahar temilziğine başladım
az sonra semt pazarına gidicem
siz napıyosunuz?

sofişcim geciktirmeden doktora görün canım sürekli yanlız kalıyosun Allah korusun önlemini al mutlaka. panik ataksa sakinleştirici filan verir doktor. Ama iyi araştır doktorunu çoğu psikiyatri doktoru başından savuşturur çünkü.

sofiş yaşadıgın şey yalnız kalmaktan oluyor
yalnız kalmak, boş kalmak vs hepsi bunlara sebep oluyor
bedensel bi rahatsızlık değil
ruhun rahatsızlığı

size dün tarifini verdiğim tatlıyı ekliyim kızlar. mutlaka yapmalısınız. içine muzda koydum ben daha güzel oldu.

$Resim 044.jpg
$Resim 045.jpg
$Resim 046.jpg

kek süpper görünüyor en kısa zamanda yapacağımmm...
Bende 2 gün annemde kaldım, evlendiğimizden beri hiç kalmamıştım. Eşimide annesine gönderdim oda orda kaldı.
Dünde misafirlerim vardı bugün dinlenme ve temizlik günüm yarında arkadaşımla gezmeye çıkacağım. geçmişi bi okuyayımda geleyim :21:

günaydınlarr...
kızlar ya size başıma gelen bişeyi anlatacağım... 2 gündür çok sıkıntıdayım... bilemedim bana neler oluyor?? dünden önceki gün eşim akşam eve geldi bende sofrayı hazırlıyodum elimde tabak çorba koyuyodum o da geldi arkadan sarıldı bana öyle sıkar beni severken normaldede o günde yine sarıldı öpüyo felan ama darlandım bayağı bi anda dur felan demeye kalmadı elimdeki tabağı zor tezgaha koyabildim bi kaç saniye içinde bacaklarımda acaip bi titreme ve baş dönmesi hissettim kalbim ağzımda atıyomuş gibi oldum... ilk defa böyle oldum ki benim başımın dönmüşlüğü bile olmamıştır. eşim hemen yatırdı beni bacaklarımı hissetmedim bi anda... biraz uzandım 1 dk kadar.. geçti... eşim doktora gidelim felan derken tansiyonumu ölç dedim ölçtüğünde 10 a 6 idi... bizde galiba tansiyonum düştü dedik geceye kadar belirli zaman aralıklarla ölçtük ama o civarlardaydı hep tansiyonum ama bi sıkıntım yoktu. bizim ailede babam hariç annemin ablamın tansiyonu düşüktür dedim herhalde benimde normal tansiyonum düşük çıkınca böyle oldum. üzerine düşmedim... ama dün gece eşim işteydi malum bende geç uyuyorum. uyumak için yatağa geçtim çokda uykum vardı. öyle uyudum sonra bi titremeyle uyandım, içimin sıkıntısıda cabası... uyandığımda vücudumda titreme vardı öyle zangır zangır değil ama farkedilir derecede. telaşlandım nefes egzersizi yaptım kendi kendime. acaba kabusmu gördümde kastım kendimi ama öyle bişey yoktu... eşimi aradım o da telaşlandı gece çıktı geldi. o gelince rahat rahat uyudum... bundan 1 hafta öncede gece kabus görmüştüm kara bi kedi ayaklarıma sürtünüyo bende o sürtünmesin diye ayaklarımı çekiyorum ama nasıl bişeydi o sanki gerçekti bi anda uyandım ki bacaklarımı çekmişim çekmişim yatakta debeleniyorum... bi kerede yine rüyamda biri boğazımı sıktığını gördüm ve çığlık atarak uyandım... bana neler oluyor??? çok endişeliyim. bu kabusları, huzursuz uykuları dikkate almamıştım ama dün yalnız başımayken yaşadığım o sıkıntıdan sonra artık ciddi bişey olduğunu düşünüyorum... panik atakmıyım acaba... biliyosunuz ben geceleri çoğunlukla tek kalıyorum ve çok sıkıntı çektim ilk zamanlar. birde meleketteyken annemi babamı taktım biraz kafama. annemin kontrolleri vardı babamında öyle... memleket dönüşü bayağı üzüldüm onlar orda tek başlarına kaldı diye kendimi suçlu hissettim... bayağıda taktım babamında tahlilleri vardı onlar yüksek çıkmış felan bayağı korkuya kapıldım.... of bilmiyorum ki birazda karışık yazdım kızlar kusura bakmayın...:50: çok canım sıkkın çokkk...

Geçmiş olsun sofistike...

Bencede vakit kaybetmeden bir psikiyatriste görün.Sana söylüyorum ama kendimde erteleyip duruyorum.Markete bile gidemez haldeyim şu an.Sürekli bir sıkıntı,tek olmama rağmen bir panik halindeyim.Bir hafta kadar önce o dediğin durumu bende yaşadım.Başdönmesi nedir bilmem ben.Onunla birlikte mide bulantısı,kafamı yerden kaldıramadım.Titreme.Sersem gibiydim.Kafama taktığım o kadar şey varki... Ama yinede gidemedim henüz bir doktora...

yorgun penguenciim çok teşekkür ederim hemen eklemişsin tarifi, ama ben bekleyemedim çıkmıştım dün görmedim. int.den tatlı tarifleri araştırırken irmik helvası gördüm canım acayip istedi, akşamada kardeşim ve kayınbabam vardı bizde yemekten önce ben hazırlık yaparken erkek kardeşimede erken gelmişti ona helvayı kavurtturtum yavrum benim kısık ateşte bir saat kadar kavurdu, çok güzel oldu, yemekten sonra ılık ılık yedik :))

ayy benim başıma dün ne geldi kızlar, eski iş yerime uğramıştım sabah, sonra eve geldim, bilg.da oturuyordum oturma odasında, neyse evde tıkır tıkır bi ses duydum fazla önemsemedim, sonra tekrar daha net kapı tıkırtısı duydum, oturduğum koltuktan kafamı uzatıp koridora doğru baktım sokak kapısını görüyorum ama sanki hafif aralık gibi geldi emin olamadım, koltuktan kalktım ama odadan çıkamıyorum korkumdan tekrar kafamı uzatıp bi baktım sokak kapısı açıldı, bi tıkırtı var, Allahım napacam dedim, eve biri girdi, nasıl korktum elim ayağım buz kesti, odaya bakıyorum elime bişeyler arıyorum yokkk, halbuki tv.nin üstünde gümüş şekerlik vardı ağır, onu almadım elimede o panikle salak gibi tv kumandasını alıp koştum kimoooo diye bağırarak, hani hırsız falansa kumandayla vuracam sanki... ve kapının arkasında kardeşimi gördüm, ooffff... nasıl nasıl girdin, falan dedim. konuşamıyorum korkudan ama..
erkek kardeşimi aramıştım öğlen, okuldan çıkınca bana gel diye, oda tam tenefüs saatiydi telde anlaşamadık bakarız falan dedi kapatmıştı, biraz bekledim çıkış saati 3 normalde ama baya geçti heralde gelmeyecek diye ümidi kesmiştim. bende eve geldiğimde anahtarımı kapının üstünde unutmuşum, apt. kapısıda açıkmış zaten. oda bakmış anahtar var, açmış girmiş içeri.. o kadar korktum ki anlatamam.

pingu kek hakikaten süper görünüyor, ellerine sağlık. fotolarını da yüklediğin için teşekkür ederim canım

Back