• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedim hemde o kadar zorki bebek istiyoruz ama güvenemiyoruzki kendimize. Olsa çok seviniriz ama tam emin olamıyoruz. maddiyat çok önemli. Kenara para atamıyoruz. Ben diyorum söyle arkadaşlarına filan baksınlar sana iş diye ama artık olmaz bu saatten sonra dönemeyiz diyo. orda olmadı buraya geldiler diye konuşulmasını da kendine yediremiyo heralde bilmiyorumki. Bisürü yere haber bırakıyoruz her önüme gelenle iş konuşuyorum anlatıyorum derdimi filan.. İşallah Rabbim hayırlı bi iş nasip etsin nolur dua edin.

bebek için herkes maddiyat yüzünden kararsız kalıyor.
bizimde öyle işte ikimizde çalıştığımız halde yine de yok diyoruz yeri geliyor bazen de çok istiyoruz.
bebek için bence de az daha bekleyin iyice rayına oturtun bu sefer eşin onu da takacak kafasına.

ayrıca kimsenin aman onu dedi bunu dedi demesine de bakmayın yapamadık döndük kime ne ? insanlara göre hayat mı yaşanır.
burada olsan elimden geleni yaparım iş konusunda :34: ama orayı bilmem yardımım olamaz :ssz: ist. dönmek isterseniz de iş için görüşebiliriz.
bizim firma ile konuşurum. gerekirse cv yollar başvuru yapar

speedim hemde o kadar zorki bebek istiyoruz ama güvenemiyoruzki kendimize. Olsa çok seviniriz ama tam emin olamıyoruz. maddiyat çok önemli. Kenara para atamıyoruz. Ben diyorum söyle arkadaşlarına filan baksınlar sana iş diye ama artık olmaz bu saatten sonra dönemeyiz diyo. orda olmadı buraya geldiler diye konuşulmasını da kendine yediremiyo heralde bilmiyorumki. Bisürü yere haber bırakıyoruz her önüme gelenle iş konuşuyorum anlatıyorum derdimi filan.. İşallah Rabbim hayırlı bi iş nasip etsin nolur dua edin.

önce işini garantileyip sonra istanbula yerleşirseniz sıkıntı olmaz kimse de laf edemez
olmazsa eşin istanbulda görüşmeler yapacak bir süre ayrı kalmaya katlanacaksınız
iş bulunca da yerleşeceksinz elif şu durumda üzülüp yıprtama kendini
ticaret bu sonuçta, olunca olur olmayınca olmaz
insanlar ne zararlar ediyor neler yaaşıyor ticaret ugruna
bu bir başarısızlık değil ticaretin doğasında var
bunu söyle eşine anlat güzelce

ben sırf senin yüzünden burdayım lafını duymamak için eşim burda kalmaya karar verdikten sonra sürekli dedim son kararınmı bak ewi tutmadan eşyaları almadan karar değiştirebilirsin. Pişman olucaksan istanbula gidelim. Ama kararını değiştirmedi. Şimdide çok pişman. Kader tabi demekki böle olması gerekmiş RAbbim böle yazmış. İşallah kısa zamanda istediği işi bulur da rahat bi nefes alırız.

ben sırf senin yüzünden burdayım lafını duymamak için eşim burda kalmaya karar verdikten sonra sürekli dedim son kararınmı bak ewi tutmadan eşyaları almadan karar değiştirebilirsin. Pişman olucaksan istanbula gidelim. Ama kararını değiştirmedi. Şimdide çok pişman. Kader tabi demekki böle olması gerekmiş RAbbim böle yazmış. İşallah kısa zamanda istediği işi bulur da rahat bi nefes alırız.

inşallah canım ticaret cidden zor bi durum Allah herkese yardım etsin

Kızlar Allah razı olsun sizide meşgul ediyorum işte anlatmak istemiyodum ben ama en onunda patlayıverdim. Ben hep söylüyorum yine söylerim istersen gideriz diye. Dualarınızda unutmayın bizi.

Kızlar Allah razı olsun sizide meşgul ediyorum işte anlatmak istemiyodum ben ama en onunda patlayıverdim. Ben hep söylüyorum yine söylerim istersen gideriz diye. Dualarınızda unutmayın bizi.

anlatmamak olur mu elif bir seneyi aştı burdayız hepberaber
tabiki anlatacaksın
inş. en kısa zamanda bir çözüm çıkar size

iyiyim canım biraz burnumda şişlik var bir hassasiyet söz konusu 6 ay sürermiş ama bi problem yok çok şükür

kızlaaarrrrrrr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım geçmiş olsun yavaş yavaşa iyice ağrısı sıızısı geçer izinli misin ?

anlatmamak daha kötü cnm. :20::20: her zamann güzel şeyleri paylaşıcaz diye bişey yok

Son düzenleme:
çok özlemişim sizi yaa evde net olmadığı için giremedim hiç çok sıkıldım ama 1 hafta işe ara vermek çok iyi geldi eşim de izinliydi keşke hiç çalışmasam evde olmak tam bana göreymiş onu anladım
kızlar size pazar günü eşimin telinden msj yazmıştım topice biz göz attım o akşam fena hastalandım ameliyat sonrası 500 lük antibiotik vermişti doktorum fazla yüklenmek istemedi ama ben çok sık hastalanıp 1000 lik haplara alıştığım için 500 lük kesmedi heralde kan değerlerim yükselmişti sanırım iltihap kana karışmış gece titreme ateşle hastaneye götürdüler ilaçlı serum taktılar antibiotiğimi değiştirdiler 1000 lik verdiler ayrıca antibiotik iğne verdiler kevgire döndüm 1 haftada valla bu akşam sonuncu iğne mi olucam çok fene yakıo valla bacakalarımı uyuşturuyo

hoşgeldin canım geçmiş olsun yavaş yavaşa iyice ağrısı sıızısı geçer izinli misin ?

anlatmamak daha kötü cnm. :20::20: her zamann güzel şeyleri paylaşıcaz diye bişey yok

yok canım bugün başladım maalesef işe göz altımda hafif morluk var herkes bakıo sorma yaa dayak yedim sanıyolardır ya da uyuşturucu bağımlısı falan iş yerinde dalga geçiolar eşinden dayak mı yedin diye makyaj yaptım ama yine de belli oluyo

yok canım bugün başladım maalesef işe göz altımda hafif morluk var herkes bakıo sorma yaa dayak yedim sanıyolardır ya da uyuşturucu bağımlısı falan iş yerinde dalga geçiolar eşinden dayak mı yedin diye makyaj yaptım ama yine de belli oluyo

kendini iyi hissediyorsan iyi yapmşsın evde de sıkılırsın.
aman sansınlar boşver ya :D

selam kızlar ben geldimmm:3::3::3::3:
hanzade canım geçmiş olsun. 6 ay kadar dikkatli olacaksın tatlım.
elifcim bitanem ya okuyunca üzüldüm gerçekten ben herşey yolunda diye düşünüyodum kafe için:( olsun canım hayırlısıyla devredersiniz inşallah da eşinde sende rahatlarsınız. e küçük yer rekabeti kaldırmaz öyle yerler canım. dualarım seninle... Rabbim eşine mutlu olabileceği ve bol kazançlı bi iş nasip eder inşallahh.

bu arada bugün doktora gittim çok korkuyodum neyseki korktuğum gibi olmadı... doktorum çok tatlı bi bayan. tüm sorularıma cevap verdi sabırla:))
ultrasonla baktı yumurtalıklarım, rahmim iyiymiş. sistit ve akıntı sorunumu söyledim sistit olayını halledip hamile kalman senin için çok daha iyi olur dedi. bol bol su iç ve yaban mersini ye dedi bana:)) sistite çok iyi geliyormuş... her yerde yaban mersini aradık ama bulamadık :( onun dışında smear, vajinal kültür, kan, idrar tatlili verdim 4 gün sonra tekrar gidip sonuçlara bakacak ona göre ilaç vermesi gerekiyorsa verecek. umarım onlardada ciddi bişey çıkmaz:44:

elifcim geçmişi okuyamadım ama cafeyle ilgili problemler var sanırım size komşu bi cafe açılmıştı onunla ilgili mi tatlım sizin cafeyi karalamaya çalışyolardı yanlış hatırlamıyosam umarım işlerinizi istediğiniz gibi halledersiniz canım herşey yoluna girer merak etme

akşam anneme gidicez
yarında çalışıyorum iş çıkışı hadımköye gidicez orada kalırız pazarda eşimin maçı var :ssz:
bu hafta çok yoğun geçecek :54:

Back