• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ocwmays canım hayırlı olur inş.açıcağınız restrantınız senin içinde iyi olur.
ya bizde tam düzen hala oturmadı gibi hissediyoruz iki haftadabir eşim seyahte gittiği için
doğru düzgün alış veriş edemiyoruz bi hafta alğımız şeyi diğer hafta tüketemiyoruz
hiç bişi almak isteiği kalmıyo sonra bizde.zaten çalışıyoruz diye bi yemeği 2günde yiyoruz
e diğer hafta olmayınca doğru düzgün yemek yapılmıyo evde. :25:

ahsencim maşallah ne güzel temizlik yapmışsın öyle ya aferin sana valla. Lokanta açacaksınız demek. Hayırlı ve bol müşterileriniz olsun işallah. Hayırlı olsun. Bizim cafede işler çok kötü müşteri bulsak devredicez. Çok olaylar oldu laflar döndü soğuduk artık iyice.

ahsencim maşallah ne güzel temizlik yapmışsın öyle ya aferin sana valla. Lokanta açacaksınız demek. Hayırlı ve bol müşterileriniz olsun işallah. Hayırlı olsun. Bizim cafede işler çok kötü müşteri bulsak devredicez. Çok olaylar oldu laflar döndü soğuduk artık iyice.

gerçekten mi?:26:
hayırdır inş. tatlım neden?
bizimki henüz net değil, eşim işten ayrılıp kendi bi atılım yapmak istiyor ama araştırıyor öncesinde tabiki
sizin cafede neler oldu?

ocwmays hayırlı olsun canım.

franchise olarak bi dükkan açabilirsin bizim genelde yaptığımız mutfaklar genelde öyle oluyor çünkü kazancı da belli oluyor.
tabi onun için biraz fazla paraya ihtiyaç olabilir nerede düşünüyorsunuz belli mi ? ne üzerine olacak bide ne mutfağı yani

kendi işim üzerine konu olunca balıklama atladım :1:

ocwmays hayırlı olsun canım.

franchise olarak bi dükkan açabilirsin bizim genelde yaptığımız mutfaklar genelde öyle oluyor çünkü kazancı da belli oluyor.
tabi onun için biraz fazla paraya ihtiyaç olabilir nerede düşünüyorsunuz belli mi ? ne üzerine olacak bide ne mutfağı yani

kendi işim üzerine konu olunca balıklama atladım :1:

:1::1:
ben de diyordum nerde bu speedtoş dye

bir et lokantası devralmak istiyor
büyük ihtimalle eminönü civarında falan olur, yani caanlı yerleri tercih ediyor
ortalama bir bütçesi var gerektiğinde riski sever ama araştırıp analiz etmeden yapmaz hiçbişey
ticari kafası iyi çalışır
ben fikir verdiğimde "sen elit açıdan bakıyosun ben paarasına bakıyorum" diyo:27:

gerçekten mi?:26:
hayırdır inş. tatlım neden?
bizimki henüz net değil, eşim işten ayrılıp kendi bi atılım yapmak istiyor ama araştırıyor öncesinde tabiki
sizin cafede neler oldu?

Kendi dertlerimle sizi sıkmamak için anlatmıyorum canım hiç ama aslında çok moralimiz bozuk. bizim yanımızda çalışan kişinin arkadaşı çewresi çok bozuk. Eşim uzaklaştırmaya çalıştı çok ama beceremedi. Hata yaptı onunla ortak olarak ama işsizlikten bunalmıştı napsın kıyamam. buralarda tanıdığıda yokki. Polisler kontrole geliyolardı sürekli cafeye meğerse sürekli şikayet geliyomuş orda esrar kullanılıyo diye. nasıl üzüldük anlatamam. benim eşim sigara bile içmez kızlar. içkiyi ağzına koymaz iftiralara bakın. Eşimde demişki buraya gelenler belki esrar kullanan insanlardır ama ben nasıl anlayabilirim içtiklerini hem içselerde siz esrar içiyosunuz gelemezsinizmi diyim demiş. sonra kadın satılıyo orda diye dedikodu çıkarmışlar saçma sapan yani diğer cafelerin yaptığı şeyler rekabet varya. gelenler yediklerini içtiklerini yazzdırıyolar. Yanındaki elemanın arkadaşları. Bugün vercez yarın vercez derken toplam 1000 lira borç var. Bide şimdi yaz geldi millet cafelere gitmiyo burda parklara kaçıyolar hep. bomboş cafe, yazı zaten herkes yazlığa gier burda öğrencide yok. Açma dedim dinletemedim. İşallah rabbim hayrlı bi iş versede kurtulsak şurdan kızlar nolur dua edin.

miracle temizliğini yaptı pastasını yaptı çamaşırlarını serdi ve geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ?

ben günlerdir yoğun çalışıyorum ama sohbetleri takipteydim.

landfloves şekerim aynı şehirdeyiz ama çıkıp çıkıp gelmiyosun sen bana kısa zamanda kır kahvesine falan gidelim sana da uyarsa

:1::1:
ben de diyordum nerde bu speedtoş dye

bir et lokantası devralmak istiyor
büyük ihtimalle eminönü civarında falan olur, yani caanlı yerleri tercih ediyor
ortalama bir bütçesi var gerektiğinde riski sever ama araştırıp analiz etmeden yapmaz hiçbişey
ticari kafası iyi çalışır
ben fikir verdiğimde "sen elit açıdan bakıyosun ben paarasına bakıyorum" diyo:27:

anladım devir alacaksa belli bütçe üzerinden gitmesi lazım
benim dediğim burger king mesela franchise olacak harika oluyor belli komisyon ödemesi lazım tabi :1::1:
onun için ciddi paralar dönüyor :1::1:
hayırlısı olsun inşallah istediği gibi güzel bi yer bulur :1::1:

Kendi dertlerimle sizi sıkmamak için anlatmıyorum canım hiç ama aslında çok moralimiz bozuk. bizim yanımızda çalışan kişinin arkadaşı çewresi çok bozuk. Eşim uzaklaştırmaya çalıştı çok ama beceremedi. Hata yaptı onunla ortak olarak ama işsizlikten bunalmıştı napsın kıyamam. buralarda tanıdığıda yokki. Polisler kontrole geliyolardı sürekli cafeye meğerse sürekli şikayet geliyomuş orda esrar kullanılıyo diye. nasıl üzüldük anlatamam. benim eşim sigara bile içmez kızlar. içkiyi ağzına koymaz iftiralara bakın. Eşimde demişki buraya gelenler belki esrar kullanan insanlardır ama ben nasıl anlayabilirim içtiklerini hem içselerde siz esrar içiyosunuz gelemezsinizmi diyim demiş. sonra kadın satılıyo orda diye dedikodu çıkarmışlar saçma sapan yani diğer cafelerin yaptığı şeyler rekabet varya. gelenler yediklerini içtiklerini yazzdırıyolar. Yanındaki elemanın arkadaşları. Bugün vercez yarın vercez derken toplam 1000 lira borç var. Bide şimdi yaz geldi millet cafelere gitmiyo burda parklara kaçıyolar hep. bomboş cafe, yazı zaten herkes yazlığa gier burda öğrencide yok. Açma dedim dinletemedim. İşallah rabbim hayrlı bi iş versede kurtulsak şurdan kızlar nolur dua edin.

küçük bi yer olduğu için her söylenene herkes inanıyordur keşke ist. gelseydiniz burada açsaydı
buralarda gıda sektörü hep canlı :ssz: hayırlısı olur inş..

kıyamam ya neden anlatmadın şimdiye kadar????
ortagın arkadaşları yüzünden gelmiştir o dedikodular bence
çok çirkin iftiralara maruz kalmışsınız
1000 lira cafeye borç mu yapılır Allah aşkına? ne adi insanlarmış
keşke ortaklığı redetseydi eşin ya zaten sermayeyi de o koymuştu ortaya

Canım allah yardımcınız olsun ya nekdar zor bi durmdaymış eşin.bence artık bırksın kurtulsun ordan.hatta başka yere taşının daha büyük bi yere gidin eşinin mesleğini yapabileceği bi ortam olsun ist.a taşının denediniz olmadı şuan da orda bi de ist.a deneyin eminim eşin çok iyi yerlerde çalışır.herkes iş için nerelere gidiyo yıllarca doğularda yaşıyolar.sizin büyük şehirde olmaya ihtiyacınız var aslında nekadar da şanslısınız.bence eşinin tarafından düşün canım erkek için iş çok önemlidir...

ocwmays canım en hayırlı şekilde ticarete atılır hayırlı bol bol müşterileriniz bereketli kazancınız olur inş.

pingum sen neden bize hiç anlatmadın bu sıkıntıları?rabbim tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtarsın inş.

sipidim citlenbikim nasılsınız bakalım?

benim dediğim burger king mesela franchise olacak harika oluyor belli komisyon ödemesi lazım tabi :1::1:

sağol tatlım ya inş. bulur
bakalım yaz sonuna kadar bütçesi hazır olacak, o zamana kadar araştıracak işte

aklıma ne geldi elf istanbula gelsenize bitanem ya belki eşlermiz ortak bile olur:26:

ocwmays canım en hayırlı şekilde ticarete atılır hayırlı bol bol müşterileriniz bereketli kazancınız olur inş.

pingum sen neden bize hiç anlatmadın bu sıkıntıları?rabbim tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtarsın inş.

İyiiizz çok şükür canım ya nolsun uğraşıyoruz hayat gaylesiyle zaman geçiyo çok çabuk...

kıyamam ya neden anlatmadın şimdiye kadar????
ortagın arkadaşları yüzünden gelmiştir o dedikodular bence
çok çirkin iftiralara maruz kalmışsınız
1000 lira cafeye borç mu yapılır Allah aşkına? ne adi insanlarmış
keşke ortaklığı redetseydi eşin ya zaten sermayeyi de o koymuştu ortaya

küçük bi yer olduğu için her söylenene herkes inanıyordur keşke ist. gelseydiniz burada açsaydı
buralarda gıda sektörü hep canlı :ssz: hayırlısı olur inş..

tatlım ortak olmadık zatende cafe borçlarını bitirirse biz anca kar yapıcaktık ama bu gidişle cafe açık olduğu müddetçe biz batıcaz iyice. o kadar çok üzüldük ki ufak yer tabi ağızdan ağıza yayılıyo çoğu insan inanıyo. Kıyamam hergün üzgün stresli. Gidelim istanbula diyorum bulalım ordan bi iş. Araştıralım. Onada olmaz artık çok geç diyo. Ama ben ona hiçbi zaman burda kalalım demedimki. Hem cahillikle biz hemen iş bulunur sandık. ÇEwremizdekler o kadar gaza getirdilerki bizi sanki herşey hemen hallolucak sandık. burası ufak yer ikimizde az maaşla çalışsak bile kısa zamanda ewimizi alırız çocuk bakıcı parası vermeyiz diye düşündük. olaylar bizim düşündüğümüz gibi gitmedi. cafeyi açması hataydı ama çok bunaldığı bi dönemdi ve dinlemedi beni. şimdi istanbula dönelim dese iş bulsak ikimizde maaşı güzel bi iş giderim. Yeterki o mutlu olsun stres olmasın. Çok şükür kavga etmiyoruz ilişkimizi kötü etkilemiyo ama onu üzgün ve sürekli düşürken görmek beni mahvediyo. Bide arada sizin yüzünüzden oldu annenler duygu sömürüsü yaptı onlar istedi diye kaldım keşke gelmeseydim siyo dahada kahroluyorum.

iyidir sen nasılsın bakalım
marifetli hatun tüm işlerini bitirdin şimdide keyif mi yapıyorsun :6::6::6:

sağol tatlım ya inş. bulur
bakalım yaz sonuna kadar bütçesi hazır olacak, o zamana kadar araştıracak işte

aklıma ne geldi elf istanbula gelsenize bitanem ya belki eşlermiz ortak bile olur:26:

geldi ist. ama görüşemedik bile ya.

1 mayısta da evdeyim bu ara kızlar evde olunca çok mutlu oluyorum yaaaaaaaaaa :36:

tatlım ortak olmadık zatende cafe borçlarını bitirirse biz anca kar yapıcaktık ama bu gidişle cafe açık olduğu müddetçe biz batıcaz iyice. o kadar çok üzüldük ki ufak yer tabi ağızdan ağıza yayılıyo çoğu insan inanıyo. Kıyamam hergün üzgün stresli. Gidelim istanbula diyorum bulalım ordan bi iş. Araştıralım. Onada olmaz artık çok geç diyo. Ama ben ona hiçbi zaman burda kalalım demedimki. Hem cahillikle biz hemen iş bulunur sandık. ÇEwremizdekler o kadar gaza getirdilerki bizi sanki herşey hemen hallolucak sandık. burası ufak yer ikimizde az maaşla çalışsak bile kısa zamanda ewimizi alırız çocuk bakıcı parası vermeyiz diye düşündük. olaylar bizim düşündüğümüz gibi gitmedi. cafeyi açması hataydı ama çok bunaldığı bi dönemdi ve dinlemedi beni. şimdi istanbula dönelim dese iş bulsak ikimizde maaşı güzel bi iş giderim. Yeterki o mutlu olsun stres olmasın. Çok şükür kavga etmiyoruz ilişkimizi kötü etkilemiyo ama onu üzgün ve sürekli düşürken görmek beni mahvediyo. Bide arada sizin yüzünüzden oldu annenler duygu sömürüsü yaptı onlar istedi diye kaldım keşke gelmeseydim siyo dahada kahroluyorum.

canım eşinin tarafından düşününce inan zor bir durum erkek sonuçta iyi bir iş yapmak sana bakmak zorunda.
ama bence istanbula gelmeyi ikna et ailesi eşiin burada önden baksınlar işe küçük bi evde kirada oturusunuz. ailesi de burda destek olurlar en azından
sana da iş buluruz. :34: orada iş imkanı az eşinde kendi yağında kavrulmak için çırpınıyor kendine yazık ediyor. anne baba elbette üzülecek ama önemli olan sizin huzurlu olmanız.
huzurunuzu mutluluğunuzu etkilememesi de güzel bişey. ama eşin için hayat çok daha zor bişeyler yapıyor olmuyor falan :17:

Erkekler önce kabul eder ama olmayınca böyle söylenirler canım napıcan.ama sen ısrar et o şuan da hayal kırıklığıyla söylediği şeylerdir sonuçta ist.a çok fazla çevresi var en kısa zamanda iş bulur hiç bişey için geç değildir sen hep öyle söyle..

speedim hemde o kadar zorki bebek istiyoruz ama güvenemiyoruzki kendimize. Olsa çok seviniriz ama tam emin olamıyoruz. maddiyat çok önemli. Kenara para atamıyoruz. Ben diyorum söyle arkadaşlarına filan baksınlar sana iş diye ama artık olmaz bu saatten sonra dönemeyiz diyo. orda olmadı buraya geldiler diye konuşulmasını da kendine yediremiyo heralde bilmiyorumki. Bisürü yere haber bırakıyoruz her önüme gelenle iş konuşuyorum anlatıyorum derdimi filan.. İşallah Rabbim hayırlı bi iş nasip etsin nolur dua edin.

Son düzenleme:

keşke demenin bir anlamı yok bebeğim ya üzülüp durma
bak benim eşim de ticaret adamıdır ama tek bir prensibi vaar
o da zarar ettiğini anladıgın anda bırak
çünkü öyle bişey ki toparlanmasını beklerken insan daha da kötü hale gelebilir
seni çok iyi anlıyorum
biz de nişanlıyken parasal anlamda çok kötü şeyler yaşadık
yemeyip içmeyip aşkımın mutsuzluğuna ağlıyodum
ama çok şükür herşey yoluna girdi

sizin için de herşey düzelecek elbette ama azcık sabır ve doğru kararlar gerek
istanbulda iş bakmaya başlasın bence eşin
orada yapacak bişey kalmamış duruma bakılırsa
neredeyse bir senedr iş arıyor eşin