- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
aynı biliyomusun gün sayıyo şu kadar gün oldu diye söylüyo çok çabuk acıkıyo normalde işteyken öğle yemeği yemese de aramazdı şimdi herkesten önce soruyo ne yemek varmış bugün diyebakalım inş. içmez bidaha
yok canım ben hiç ilaç kullanmadım. bizde aniden istedik aslında eşim hep istiyoduda garibim bana pek yansıtmıyomuş:))
saol canım. sende antibiyotiklerin bittikten sonra başlıcaktın değil mi inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz
yarın zor gibi gelecek işlere gömülecek belkide işyerine hiç gelmez ona belli olmaz
yine de annı kovalıcam
Belli olmaz uğrar diye düşünüyorum o uğradığı anı iyi kolla hemen yapış yakasına
inşallah canım sende içmiyorsan çok zor oluyor içmeyene sigara çok daha kötü kokar
evt içmiyorum bende dükkanda herkes sigarayı bıraktı eskiden bi içiyolardı ben boğuluyodum müşterisi geleni gideni bide bizimkiler içince duman altında kalıyodum
bide sigara içen kişi sayısı fazla olunca içmeyeni de düşünmüyolar dışarı çıksak bile o soğuk havalarda sırf sigara içmek için mekanların sigara içilen bölümünde oturup donuyoduk
ay ne güzelll. benim babamda rahatsızlığından dolayı bırakmıştı bir yıl kadar. çok sinirli oluyorlar maalesef işte belirli bi süre herşeyine he tamam haklısın diyip kulağını tıkayıp idare edeceksin:) inş eşin kolayca atlatır bu dönemi. darısı benimkinin başına gerçi benim eşim evde asla içmez dışarıya çıktığımızda birlikteyken içmez ancak içen arkadaşlar varsa uyar onlara ha bi de nöbetteyken içiyor maalesef gecede olunca hatta eve bi geliyo saçlarına kadar sinmiş oluyo kokusu minicik kulubede duman altı oluyor... inşallah tamamen bırakabilirkızlar benim kocacık sigarayı bıraktı hemde 15-20 gün oldu hiç içmedi..çok şaşırttı beni bi anda karar verdi daha öncede bırakma deneyimleri oldu ama hep birilerin zoruyla tabi hep pes etti bide asla bırakmaz denilen insanlardandı kendisi içmeyince siniri tepesine çıkanlardan maşaallaah diyorum tabi daha çok erken bikaç ay geçmesi lazım içmeden..çok memnunum bu halinden
Evet antibiyotikleri bitince yani 3 hafta kullanıcam ilaçları bitince inşallah,doktor hemen başlayın çalışmalara dedi ilacın bir zararı olmaz dedi ama benim eşim biraz takıntılıdır ilaçlar bitsin dedi sonra bende böyle uygun olucağını düşündüm
Yani benim daha vaktim var seninde tam yumurtlama günlerin iyi değerlendirin hayırlısı bakalım kısa zamanda bebiş haberini bekliyoruz
ay ne güzelll. benim babamda rahatsızlığından dolayı bırakmıştı bir yıl kadar. çok sinirli oluyorlar maalesef işte belirli bi süre herşeyine he tamam haklısın diyip kulağını tıkayıp idare edeceksin:) inş eşin kolayca atlatır bu dönemi. darısı benimkinin başına gerçi benim eşim evde asla içmez dışarıya çıktığımızda birlikteyken içmez ancak içen arkadaşlar varsa uyar onlara ha bi de nöbetteyken içiyor maalesef gecede olunca hatta eve bi geliyo saçlarına kadar sinmiş oluyo kokusu minicik kulubede duman altı oluyor... inşallah tamamen bırakabilir
tabi canım antibiyotikler bitsin garanti olsun bende hatta şimdi doktora gidicem diyorum ki kesin bana antibiyotik verir o sırada ara veririz ne biliyim bebeğe zararı olur felan diye düşünüyorum sonuçta hamileyken ağrı kesici bile içemiyosun... gerçi doktor daha iyi bilir ama işte bende pimpirikliyim maalesef...
evt içmiyorum bende dükkanda herkes sigarayı bıraktı eskiden bi içiyolardı ben boğuluyodum müşterisi geleni gideni bide bizimkiler içince duman altında kalıyodum
bide sigara içen kişi sayısı fazla olunca içmeyeni de düşünmüyolar dışarı çıksak bile o soğuk havalarda sırf sigara içmek için mekanların sigara içilen bölümünde oturup donuyoduk
Yani kapalı mekanda içilince benide rahatsız eder ki içmeyenin yanında içilmez,şahsen ben içmiyorum içmeyenin yanında evde sadece mutfakta içerim oda balkon kapısı açık olucak sürekli,şirkettede herkese yasak bana serbestkendi odamda yanlızım içiyorum özellikle abla türk kahvesi yapınca yanında ,yanıma misafirim gelsede içirmem, arabamda asla içmiyorum içirmemde kimse aklından bile geçiremez
günaydın vafi hoş geldin
sigara olayından hayatım boyunca müzdarip oldum annem içer babam içer ablam eniştem hatta en yakın arkadaşım içer e kocamda zaman zaman içer ben hiç içmedim ama pasip içicilikte üstüme yoktur... eminim onlar kadar ciğerlerim dumanla dolmuştur hatta daha fazla
geçenlerde elektrikli süpürge almıştık philips sessiz olandan onu getirdiler az önce hemen deneme süpürmesi yapıyımaslında onun yerine şarjlı süpürge almak daha mantıklıydı ama bu sessiz olunca hoşumuza gitti... çünkü zaten ihlasın robotu var e bi de king in minik bi süpürgesi var bu üçüncü oldu. robotu sürekli açamıyorum hem çok hantal hemde suya çekiyor onu temizlemek bi ölüm resmenn ayda bi kez onla süpürmek yetiyor zaten halıları derinlemesine çekiyor... king olanında halı ucu kırıldı sürekli çıkıyodu zaten zayıf bi süpürgeydi hiç memnun değildim ondan yinede iyi oldu... şarjlı süpürgeyide belki sonradan alırım bi de düdüklü tencere almaya niyetliyim tefal ya da fissler alıcam... sizin düdüklü rencereleriniz ne marka fikir olur bana..
türk kahvesiyle iyi bir ikili oluşturuyorseneler önce kızlar kahveyle içerken 1-2 kere denemiştim ama tadı çok acı, içmiyorum ben;kokusundan da acayip rahatsız oluyorum nefes alamıyormuşum gibi geliyor.. Eşimde normalde içmiyor, stresli olduğu dönemlerde maalesef 1-2 tane içiyor, evde kimseye içirmiyorum öyle bir karar aldık..
günaydın vafi hoş geldin
sigara olayından hayatım boyunca müzdarip oldum annem içer babam içer ablam eniştem hatta en yakın arkadaşım içer e kocamda zaman zaman içer ben hiç içmedim ama pasip içicilikte üstüme yoktur... eminim onlar kadar ciğerlerim dumanla dolmuştur hatta daha fazla
geçenlerde elektrikli süpürge almıştık philips sessiz olandan onu getirdiler az önce hemen deneme süpürmesi yapıyımaslında onun yerine şarjlı süpürge almak daha mantıklıydı ama bu sessiz olunca hoşumuza gitti... çünkü zaten ihlasın robotu var e bi de king in minik bi süpürgesi var bu üçüncü oldu. robotu sürekli açamıyorum hem çok hantal hemde suya çekiyor onu temizlemek bi ölüm resmenn ayda bi kez onla süpürmek yetiyor zaten halıları derinlemesine çekiyor... king olanında halı ucu kırıldı sürekli çıkıyodu zaten zayıf bi süpürgeydi hiç memnun değildim ondan yinede iyi oldu... şarjlı süpürgeyide belki sonradan alırım bi de düdüklü tencere almaya niyetliyim tefal ya da fissler alıcam... sizin düdüklü rencereleriniz ne marka fikir olur bana..
günaydın vafi hoş geldin
hiç sorma jelom yaa dizdim valla küçük odanın bi tarafı süpürge doluking i kaldırıp anneme vercem o da yazlığa götürür artık:) gerçekten philips güzel böyle şeylerde kaliteli almak gerek.. düdüklüdende oldum olası korkmuşumdur o yüzden almadım ama acaip kolaylık sağlıyomuş artık almak lazım diye düşünüyorum...
ee akşama ne yemek var millett bende yemek yokkkk. dün kalan karnıyarık ve pilavı yedik yanına çorba yaptım bi çorbam var evdede kabak var onla ne yapsam acaba bi yemek bloklarını geziyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?