• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bebekleri paylaşma zaten bozarlar çocuklar,bebek çok geliyor bizim eve arkadaşlarımızın bakıyosun masum masum veriyorum ayıcık bir iki tane seviyorlar birde eşimin yiğenine ayıcıkları koltuğa diziyor üstüne diz üstü battaniyelerim var onları istiyo hemen yenge bunlar üşümüş diyo örtüyo üstlerini :1:
Arçeliğe bakıyım ben ne zamandır alıcam bi tane karar veremedim iyimidr diye alıyım elimin altında dursun yoksa habire süpürge açıyorum:31:

bende ayıcıklarımı veriyor. eşimin yeğeni gelsin hemen arabayı istiyor. büyük kırmızı bi arabamız var uzaktan kumandalı :9::9:
bi bak int falan daha iyisi var ise karşılaştır

bende ayıcıklarımı veriyor. eşimin yeğeni gelsin hemen arabayı istiyor. büyük kırmızı bi arabamız var uzaktan kumandalı :9::9:
bi bak int falan daha iyisi var ise karşılaştır

Ooooo kumandalı arabanız var ne güzel oyuncaklar güzel şeyler:1:
Araştırıcam zati birine karar veririm çok lazım oluyor evde bir tane edinmem şart artık:34:

Çıkma vakti geldi iyi akşamlar speedy çok yorma kendini bu akşam bol sohbetli yemek yiyin:34:

Ooooo kumandalı arabanız var ne güzel oyuncaklar güzel şeyler:1:
Araştırıcam zati birine karar veririm çok lazım oluyor evde bir tane edinmem şart artık:34:

Çıkma vakti geldi iyi akşamlar speedy çok yorma kendini bu akşam bol sohbetli yemek yiyin:34:

eşime aldık 3*4 ay oluyor arada oynuyor :3::3::3::3:

hadi görüşürüz iyi akşamlar size de

merhaba kızlar cumadan beri girmiyorum umarım sizler iyisinizdir biz değiliz çünkü
cuma gece hastanede yatan görümcemden kötü haber aldık maalesef artık aramızda yok bizi çok üzdü herkes perişan daha 37 yaşındaydı ve 14 yaşında ona ihtiyacı olan 1 kızı var allah kimseye böyle acılar yaşatmasın sıralı ölüm versin
işte benden benden böyle yarın da ameliyat olucam canım sıkılıyo çok kötü zamana denk geldi ama erteleyemiyorum eşimde olmamı istiyo korkuyorum da bilmiyorum ne olacak...

başın sağolsun canım çok zor bu aralar senin yaşadıklarını yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versn tatlım

Günaydın arkadaşlar.

dünkü yemeği çok şükür atlattım :6: anane bu akşam yolcu herhalde kayınvalide de oluruz :1::1:

bu arada dün acele olarak masamın resimlerini çektim :1: tabi yemekler falan yok :27:

$SDC10017.JPG$SDC10018.JPG

günaydınlarrrr...
hanzade; başınız saolsun Rabbim günahlarını affetsin kalanlarada sabır versin:( çok üzüldüm gerçekten...

speedy; o ne güzel sofra öyleee:)

Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.

Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.

İstanbul fena yağmurlu ya ve çok kapalı inşallah düzelirde gelir gezersiniz :1:

bide benim ayın 11 inde hastalanmam lazım ama hala yok belirti de yok yine bozuldu düzenim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :36:

Ay ne güzel yolculuğa çıkmayı çok özledm ben yaa

Back