2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

burdada yağmur var. dün çok feciydi ya salonda bi baca deliği vardı onu kapamıştık bi aparatla nasıl bi fırtınaysa onu attı içindende dünyanın tozu çıktı saçıldı ortalığa valla dünkü fırtınadan çok tırstım neyseki bugün duruldu hava...

valla canım bi kaç günlükte olsa bi yerlere gitmek çok iyi geliyo insana. inş hava güzel olurda iyi değerlendirirsiniz günlerinizi

Çok yağdı dimi bizim buradada akşam fenaydı Valizini hazırla gel İstanbula gezin doya doya inşallah hava güzel olur keyif alırsınız

Çok kötü hep fırtına var bu aralar hayırdır inşallah nisan yağmurları beklerken güzel güzel kışa geri dönüş oluyor resmen

valla canım bi kaç günlükte olsa bi yerlere gitmek çok iyi geliyo insana. inş hava güzel olurda iyi değerlendirirsiniz günlerinizi

işallah güzel olur canım ya, fotoğrafçımızada uğrayıp fotoğraflarımızı alıcaz, heyecanlıyım o yüzden. Daha albümümü görmedim. Stüdyo açmış kadıköyde bizim fotoğraflarımızıda kullanıcakmış asıcakmış dükkana

biz bıraktık korunmayı hatta bugün ovulasyon dönemim başlıyo bu 4 günü iyi değerlendirmemiz gerek:26:

ooo hadi bakalım işallah verimli geçsin günleriniz. adetin başlama gününden itibaren 10-12 ve 14. günlerdi dimi? Ay ben iyice merak etmeye başladım ilk kimden duyucaz güzel haberi. 2 hamilemiz artık hiç uğramıyolar devamlı müdavimlerimizden biri olsada beraber takip etsek hamilelik dönemlerini.

yok canım öyle bir ihtimal bile vermiyorum korunuyoruz çünkü

Speedy bu aralar şu tazminat durumunu düşünüyordun ya az biraz stres olmuşsundur bundandır bekle bugün yarın gelir
Benimde yarın yada cumartesi olmam gerekiyor,zaten geçen doktorda demişti rgli yakın içerisi hazırlanıyor diye

biz bıraktık korunmayı hatta bugün ovulasyon dönemim başlıyo bu 4 günü iyi değerlendirmemiz gerek:26:

Bıraktınızmı ne güzel bugünden başlayın çalışmalara Hayırlısı ile olsun canım

aynen canım çok fazla taktım kafaya sanırım ondan böyle oldu patron yarın gelecekmiş ama yine gidecek yarın neşesi yerinde olsa da gidip konuşşsam

aa sen daha albümünü almamıştın demi yaa. fotocun la sen ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor ben daha büyük resmimi geçen hafta memlekete gittiğimde alabildim ancak
canım ya bizde bebek işini pek düşünmüyoduk evlendiğimizde borcumuz var şu bu diyoduk ama sonra eylülde başlayalım dedik o eylül yaza düştü memleket dönüşüde gaza geldik ha yaz ha şimdi ne fark eder dedik kısmet zaten hemen olacağı kesin değil olursada çok seviniriz ama haftaya doktor randevum var bakalım neler olacak korkuyorumda çok sık sistit oluyorum ben...

aynen canım çok fazla taktım kafaya sanırım ondan böyle oldu patron yarın gelecekmiş ama yine gidecek yarın neşesi yerinde olsa da gidip konuşşsam

Bundan olmuştur sonuçta korunma var stres uzatıyor günleri,ay ben stres olmuyım bu ara ilaçlarıma başlıycam
Yarın geliyor demek tekrar gitmeden bir konuş ama seninde için rahatlasın boşuna düşünmezsin

hadi hayırlısı olsun canım hap ile korunuyorsan 6 ay beklemelesin sonra denemeliymişsini.

maşallah 2011 eylül gelinlerinde bebek isteyen çok fazla
yok canım ben hiç ilaç kullanmadım. bizde aniden istedik aslında eşim hep istiyoduda garibim bana pek yansıtmıyomuş:))

saol canım. sende antibiyotiklerin bittikten sonra başlıcaktın değil mi inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz

yarın zor gibi gelecek işlere gömülecek belkide işyerine hiç gelmez ona belli olmaz
yine de annı kovalıcam

kızlar benim kocacık sigarayı bıraktı hemde 15-20 gün oldu hiç içmedi..çok şaşırttı beni bi anda karar verdi daha öncede bırakma deneyimleri oldu ama hep birilerin zoruyla tabi hep pes etti bide asla bırakmaz denilen insanlardandı kendisi içmeyince siniri tepesine çıkanlardan maşaallaah diyorum tabi daha çok erken bikaç ay geçmesi lazım içmeden..çok memnunum bu halinden

benimde eşim bırakalı 1 sene oldu hatta geçiyor. 2011 yılına girerken bıraktı yılbaşında.
ilk başta resmen gün sayıyrdu şu kadar saat şu kadar dk oldu biz severek ayrıldık falan diyordu hala bile bazen bi kez içsem devamı gelir diyor.
ama ilk zamanlar stresli sinirli oluyorlar 2*3 ay ağzını boş bırakma devamlı bişeyle getir yesin ancak öyle kolay oluyor :2: sakız falan ver

Evet antibiyotikleri bitince yani 3 hafta kullanıcam ilaçları bitince inşallah,doktor hemen başlayın çalışmalara dedi ilacın bir zararı olmaz dedi ama benim eşim biraz takıntılıdır ilaçlar bitsin dedi sonra bende böyle uygun olucağını düşündüm
Yani benim daha vaktim var seninde tam yumurtlama günlerin iyi değerlendirin hayırlısı bakalım kısa zamanda bebiş haberini bekliyoruz

aynı biliyomusun gün sayıyo şu kadar gün oldu diye söylüyo çok çabuk acıkıyo normalde işteyken öğle yemeği yemese de aramazdı şimdi herkesten önce soruyo ne yemek varmış bugün diye bakalım inş. içmez bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…