- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
İstanbul fena yağmurlu ya ve çok kapalı inşallah düzelirde gelir gezersiniz
bide benim ayın 11 inde hastalanmam lazım ama hala yok belirti de yok yine bozuldu düzenim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bi haftayı geçmişş süprizz olmasınn
valla canım bi kaç günlükte olsa bi yerlere gitmek çok iyi geliyo insana. inş hava güzel olurda iyi değerlendirirsiniz günleriniziDün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.
yok canım öyle bir ihtimal bile vermiyorum korunuyoruz çünkü
Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.
burdada yağmur var. dün çok feciydi ya salonda bi baca deliği vardı onu kapamıştık bi aparatla nasıl bi fırtınaysa onu attı içindende dünyanın tozu çıktı saçıldı ortalığavalla dünkü fırtınadan çok tırstım neyseki bugün duruldu hava...
valla canım bi kaç günlükte olsa bi yerlere gitmek çok iyi geliyo insana. inş hava güzel olurda iyi değerlendirirsiniz günlerinizi
biz bıraktık korunmayıhatta bugün ovulasyon dönemim başlıyo bu 4 günü iyi değerlendirmemiz gerek :26:
biz bıraktık korunmayıhatta bugün ovulasyon dönemim başlıyo bu 4 günü iyi değerlendirmemiz gerek :26:
yok canım öyle bir ihtimal bile vermiyorum korunuyoruz çünkü
Speedy bu aralar şu tazminat durumunu düşünüyordun ya az biraz stres olmuşsundur bundandır bekle bugün yarın gelir
Benimde yarın yada cumartesi olmam gerekiyor,zaten geçen doktorda demişti rgli yakın içerisi hazırlanıyor diye
Bıraktınızmı ne güzel bugünden başlayın çalışmalaraHayırlısı ile olsun canım
işallah güzel olur canım ya, fotoğrafçımızada uğrayıp fotoğraflarımızı alıcaz, heyecanlıyım o yüzden. Daha albümümü görmedim. Stüdyo açmış kadıköyde bizim fotoğraflarımızıda kullanıcakmış asıcakmış dükkana
ooo hadi bakalım işallah verimli geçsin günleriniz. adetin başlama gününden itibaren 10-12 ve 14. günlerdi dimi? Ay ben iyice merak etmeye başladım ilk kimden duyucaz güzel haberi. 2 hamilemiz artık hiç uğramıyolar devamlı müdavimlerimizden biri olsada beraber takip etsek hamilelik dönemlerini.
aynen canım çok fazla taktım kafaya sanırım ondan böyle oldupatron yarın gelecekmiş ama yine gidecek yarın neşesi yerinde olsa da gidip konuşşsam
yok canım ben hiç ilaç kullanmadım. bizde aniden istedik aslında eşim hep istiyoduda garibim bana pek yansıtmıyomuş:))hadi hayırlısı olsun canım hap ile korunuyorsan 6 ay beklemelesin sonra denemeliymişsini.
maşallah 2011 eylül gelinlerinde bebek isteyen çok fazla
Speedy bu aralar şu tazminat durumunu düşünüyordun ya az biraz stres olmuşsundur bundandır bekle bugün yarın gelir
Benimde yarın yada cumartesi olmam gerekiyor,zaten geçen doktorda demişti rgli yakın içerisi hazırlanıyor diye
Bıraktınızmı ne güzel bugünden başlayın çalışmalaraHayırlısı ile olsun canım
Bundan olmuştur sonuçta korunma var stres uzatıyor günleri,ay ben stres olmuyım bu ara ilaçlarıma başlıycam
Yarın geliyor demek tekrar gitmeden bir konuş ama seninde için rahatlasın boşuna düşünmezsin
yok canım ben hiç ilaç kullanmadım. bizde aniden istedik aslında eşim hep istiyoduda garibim bana pek yansıtmıyomuş:))
kızlar benim kocacık sigarayı bıraktı hemde 15-20 gün oldu hiç içmedi..çok şaşırttı beni bi anda karar verdi daha öncede bırakma deneyimleri oldu ama hep birilerin zoruyla tabi hep pes etti bide asla bırakmaz denilen insanlardandı kendisi içmeyince siniri tepesine çıkanlardan maşaallaah diyorum tabi daha çok erken bikaç ay geçmesi lazım içmeden..çok memnunum bu halinden
yok canım ben hiç ilaç kullanmadım. bizde aniden istedik aslında eşim hep istiyoduda garibim bana pek yansıtmıyomuş:))
saol canım. sende antibiyotiklerin bittikten sonra başlıcaktın değil mi inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz
benimde eşim bırakalı 1 sene oldu hatta geçiyor. 2011 yılına girerken bıraktıyılbaşında.
ilk başta resmen gün sayıyrdu şu kadar saat şu kadar dk oldu biz severek ayrıldık falan diyordu hala bile bazen bi kez içsem devamı gelir diyor.
ama ilk zamanlar stresli sinirli oluyorlar 2*3 ay ağzını boş bırakma devamlı bişeyle getir yesin ancak öyle kolay oluyor :2: sakız falan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?