Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün evrakları toparladık salona yığmıştık yer komple evraktı bir ara hepsini toptan atsakmı dedik yuh bize neyseki hepsini tek tek düzelttik dosyaladık çok şükür büyük bir yük kalktı üstümden ya,bugünde geçen haftadan beri gezmeden bir türlü yapamadığım bir sepet ve sepetinde üstüne yığdığım çamaşırları bugün ütülemem lazım bir bu kaldı biriktirince böyle neyseki akşam tv izlerken yaparım nasıl bittiğini anlamam bile
ya unuttum bak soracaktım onu sana
dün akşam elektrikler kesilnce eşime tavuk ayıklattım söylene söylene yaptı. Allahım bitsin bu eziyet nolursun elektrikler gelsin diye ağladı. tavuklar bitti elini yıkadı elektrik geldi
2 sepet ütüm var bide dün yıkadım oldu 3 sepet nevresimlerimide yıkamam lazım artık haftasonuna eşimin gömleiği kalmamış dün 2 tane ütüledim sadece halim kalmadı yarında kaynanama gideriz ananeyi yolcu ederiz cuma beyazı izlerken yaparım.
bişey izlerken yapmak güzel oluyor kuzey güney vardı bugün ama misafir var evde aslında 2*3 gelenler yapsa biter heee
Dün annemlere gittik yengem vardı onlarda.bugünde diğer amcamlara gitceklermiş evli kuzenim gelmiş 2amcam eşleri çocukları annemler onlara gitcekler pfffffff keşke bugün gitseymişz bizde hep birlkte olurduk ne güzel
Bende unuttum söyleyemi 00:30'a kadar toparlama yaptık biz ne olmuşuz öyle ya salonun halısının üstüne yığdık her yer fiş fatura 2 çöp poşeti doldu taştı birde kolileri attık odamızı şöyle bir toparladık ay içime sindi
Tavukmu ayıklattın hakkaten eziyet ama ya yazık değilmiÇok şanssızmış eşinde işi bitince elektrikler gelmiş
2 sepet ütü benimde bir sepet üstü dolu hemen hemen 2 2,5 gibi sepet yapıyoobu ütü nasıl bişey anlamıyorum ben nasıl birikiyor hele hiç anlamıyorum tabi 3 yıkanmış nevresim var birde kirli sepeti yine doldu işin ucu gitti ,hakkaten gelenlere versek ne olurki otururkene yapsınlar
Benimde bu akşam nevresimi değiştirmem lazım al sana yine çamaşır çıktı
evet madem elektrik yok boş oturma dedim. elektrik gelince acayip sevindi ama hemen kaçtı mutfaktan
nevresim değiştirmekten de ütülemekten de nefret ediyorum bu arada haftasonu yazlıklarımızı ayarlıcaz gardolabımzda düzenlenecek yine karıştı
bu akşam ütületmeyi düşüneyim ben boş oturmayn alın yapın diyim zaten annem ne zaman gelse kadın nevresim değiştiriyor
Sevinmezmi tüymek lazım ama böyle durumlarda
Aynen değiştir ütüle yıka sonra tekrar başa sarYa yazlıklar dimii birde bu iş var bu haftasonu bizde girişsek iyi olucak tshirtler kazaklar birbirine karıştı valla,gardropta ne varsa bir indirip düzenlemek gerek sonrada bakıcan ne güzel oldu diye
Ütület sen bu akşam ay ne sevap işlerler valla sende sevaba girersiniz diye
Benimde annem tuhaf her gelmesinde ilk boş odaya girer çamaşırı varmı ütüsü varmı varsa yapışıyor ütüye ütülerime pazar günü yemeğe çağırmıştım geldi odaya gitmiş açamamış kapıyı kilitlimi dedi evet dedim niye dedi dedim senden kaçırıyorum odayı ütün vardır ama diyo, dedim anne sen o kapıyı hiç açma açarsan hem bana bi saydırırsın hemde görüntü psikolojini bozar dedimKendim yapcam bu akşamki aklım başıma gelsin bi bir daha birikmesin
VALLAHİ cennetliksiniz falan derim olmadı belki bişeyler yaparlar
benim annemde bakar genelde bizimde öyle bir boş odamız var hatta kk da benim evimin resimleri falan da var bakmak istersen konu açmştım.
ama kadıncağız çalıştığı için oda benim gibi yorgun oluyor hiç yaptıramıyorum
De sen cennetliksiniz birde kahve yapıyım size de
Anneler hep bakarlar zaten yapılcak bir işi varmı diye,boş oda çok işe yarıyor ama,çalışsada işte bi işinin ucundan tutmak ister içi rahat etmezki ama çalışmasada kıyamıyosun ben yaparım diyosun,gene biz genciz enerji var bugün olmasa yarın yaparız
Hemen bakıyım ama görmüştüm sanki önceden du bakıyorum
aynen öyle kıyamıyorsun işte aman kendi evini yapsın biz iki kişiyz öyle böyle yaparız.
bu arada saçlarımın uçlarına sarı balyaj yaptırmak istiyorum beğendiğiniz modeller varmıdr
Gördüm evini düzenli temiz tabi hala bu haldemiAyrıca aycığını hemen yatağının üstüne koymuşsun gözümden kaçmadı ayakkabına bayıldım
Birde şarjlı süpürge gördüm mutfakta ne marka memnunmusun Dur ekliyim azıcık salon halına bayıldım gri halı arıyordum çok şık durmuş genel olarak halı seçimini beğendim güle güle otur evinde maşallah Sorularım bu kadar
hala öyle tutmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor
ayıcığımın belki 5*6 yıl önce teyzem almıştı çeyizimde çıkar çıkmaz yerine koydum bitane daha var aslında krem rengi ama gözükmemiş. şimdi koyu kahve olan eşimin tepesinde diğeri benim tepemde bizi temsil ediyor
ayakkabım kkdan arkadaşımdan hediye geldi bende bayılıyorum üzerinde duvağım duruyor
şarjlının yeri tabiki de orası değil ama orada kalmş arçelik çokta memnunun lal serisinden almıştım tüm mutfak eşyalarım kırmızı
salon halımda cidden güzel kir falan göstermiyor mutfak halımı değiştirdim koyu kahve aldım çünkü başedemedim. tüm soruları cvpladım herhalde
speedycim bende görmek istiyorum bulamadım
speedycim bende görmek istiyorum bulamadım
Ne güzel ya severim ben ayıcıkları ondan sordum 8 tane var 2 si kocaman eşim almıştı evlenmeden önce tabi şimdi gelen çocuklara veriyorum oynuyorlar,çok iyi hep böyle olun oyuncaklar yetişkinleri bile tebessüme boğar buna inanırım ben,ayakkabın gerçekten şık farklı, çeyiz serilirken kalmıştır çok normal bende almak istiyorum ondan sordum genellikle mutfakta kullanmak istiyorum, açık renk halı ile uğraşılmıyor zaten koyu en iyisi evet hepsini cevapladın tebriklerr
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz.html
buradan bakabilirsin.
bende çok severim canım ama oyuncaklarımı paylaşmakta istemem bebeklerim falan var genelde saklarım :2:
teşekkür ederim canım bu arada arçeliğe bakabilirsin gayet güzel kullanışı ve tabi benim için en önemlisi rengi