2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende ayıcıklarımı veriyor. eşimin yeğeni gelsin hemen arabayı istiyor. büyük kırmızı bi arabamız var uzaktan kumandalı
bi bak int falan daha iyisi var ise karşılaştır

bende ayıcıklarımı veriyor. eşimin yeğeni gelsin hemen arabayı istiyor. büyük kırmızı bi arabamız var uzaktan kumandalı
bi bak int falan daha iyisi var ise karşılaştır

Ooooo kumandalı arabanız var ne güzel oyuncaklar güzel şeyler
Araştırıcam zati birine karar veririm çok lazım oluyor evde bir tane edinmem şart artık

Çıkma vakti geldi iyi akşamlar speedy çok yorma kendini bu akşam bol sohbetli yemek yiyin

eşime aldık 3*4 ay oluyor arada oynuyor

hadi görüşürüz iyi akşamlar size de

başın sağolsun canım çok zor bu aralar senin yaşadıklarını yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versn tatlım

Günaydın arkadaşlar.

dünkü yemeği çok şükür atlattım anane bu akşam yolcu herhalde kayınvalide de oluruz

bu arada dün acele olarak masamın resimlerini çektim tabi yemekler falan yok

günaydınlarrrr...
hanzade; başınız saolsun Rabbim günahlarını affetsin kalanlarada sabır versin çok üzüldüm gerçekten...

speedy; o ne güzel sofra öyleee:)

sağol canım aslında özenmeyerek hazırladığım bir masa işten gelince hızlı hızlı hareket etmek zorunda kalıyorum :18:
yarım saat ancak vaktim kalıyor sonra genelde misafirlerim geliyor

işten geldikten sonra yemekli misafir ağırlamak bi beceri zaten tatlım tebriklerr sana

Günaydın kızlar oo speedy masa harika görünüyor,ellerine sağlık iyi yetiştirmişsin herşeyini eminim çok keyifli geçmiştir

Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.

İstanbul fena yağmurlu ya ve çok kapalı inşallah düzelirde gelir gezersiniz

bide benim ayın 11 inde hastalanmam lazım ama hala yok belirti de yok yine bozuldu düzenim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay ne güzel yolculuğa çıkmayı çok özledm ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…