- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bebekleri paylaşma zaten bozarlar çocuklar,bebek çok geliyor bizim eve arkadaşlarımızın bakıyosun masum masum veriyorum ayıcık bir iki tane seviyorlar birde eşimin yiğenine ayıcıkları koltuğa diziyor üstüne diz üstü battaniyelerim var onları istiyo hemen yenge bunlar üşümüş diyo örtüyo üstlerini
Arçeliğe bakıyım ben ne zamandır alıcam bi tane karar veremedim iyimidr diye alıyım elimin altında dursun yoksa habire süpürge açıyorum
bende ayıcıklarımı veriyor. eşimin yeğeni gelsin hemen arabayı istiyor. büyük kırmızı bi arabamız var uzaktan kumandalı
bi bak int falan daha iyisi var ise karşılaştır
Ooooo kumandalı arabanız var ne güzel oyuncaklar güzel şeyler
Araştırıcam zati birine karar veririm çok lazım oluyor evde bir tane edinmem şart artık
Çıkma vakti geldi iyi akşamlar speedy çok yorma kendini bu akşam bol sohbetli yemek yiyin
merhaba kızlar cumadan beri girmiyorum umarım sizler iyisinizdir biz değiliz çünkü
cuma gece hastanede yatan görümcemden kötü haber aldık maalesef artık aramızda yok bizi çok üzdü herkes perişan daha 37 yaşındaydı ve 14 yaşında ona ihtiyacı olan 1 kızı var allah kimseye böyle acılar yaşatmasın sıralı ölüm versin
işte benden benden böyle yarın da ameliyat olucam canım sıkılıyo çok kötü zamana denk geldi ama erteleyemiyorum eşimde olmamı istiyo korkuyorum da bilmiyorum ne olacak...
speedy evin çok güzel maşallah güle güle oturun bebişlerinizle birlikte
Günaydın arkadaşlar.
dünkü yemeği çok şükür atlattımanane bu akşam yolcu herhalde kayınvalide de oluruz
bu arada dün acele olarak masamın resimlerini çektimtabi yemekler falan yok
Eki Görüntüle 394600 Eki Görüntüle 394601
günaydın herkese;
speedy uğraşmana değmiş masa harika görünüyor
sağol canım aslında özenmeyerek hazırladığım bir masa işten gelince hızlı hızlı hareket etmek zorunda kalıyorum :18:
yarım saat ancak vaktim kalıyor sonra genelde misafirlerim geliyor
speedy; o ne güzel sofra öyleee:)
işten geldikten sonra yemekli misafir ağırlamak bi beceri zaten tatlım tebriklerr sana
Günaydın fıstıklarr..
Speddycim sofran çok güzel görünüyo eminim dolu hali çok daha hoştur. Afiyet olsun.
Günaydın kızlar oo speedy masa harika görünüyor,ellerine sağlık iyi yetiştirmişsin herşeyini eminim çok keyifli geçmiştir
Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.
Dün yağmurdan çıkamadım babacım almaya geldi. Yemeğide orda yedik, okey oynadık. Sağolsun babam ewe bıraktı. Bugünde ewimi toparlarım, valizimizi hazırlarım, yarın akşam yolculuk vAR. Bugün kasıklarım ağrıyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?