• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok canım ne nisbeti :) valla nisbet yapmaya kalksak anlatacak çok şey var da neyse moralinizi bozmayalım :35: dimi siyahdenizciiiim

Ağlarım topikçe çalışanlar olarak ağlarız:43::43:
Tabi ne güzel keyiftesiniz aman nisbet yapmayın yoksa hepimiz kovdurcaz kendimizi:27::27:
Neyse yapın yapın keyifleri evde olmak gibisi yok:23:

valla 7 aydır sıkılmadım ama bundan sonra ne olur bilemiciimm :)

kesinlikleeee landflovers, mesela şuanda elimde kahvem kucağımda bilg. ayaklarımı uzatmışım tv seyredip size laf attığımı ayrıntılı bir şekilde anlatacak değilim yaniiiii :1:
7 ayyyy:52: ay tutmayın beni bir hafta evde olsam başka bişey istemem razıyım yani:1:
Yaaa ama bu haksızlık aynısını mazaret izni aldığımda sadece birgüncük yapıyordum sen hergün bunları tekrarlıyosun dimi ya elektrikler kesilirse ev adresini ver sen bana:27:

evde oturmak en büyük hayalim ama şuanda değil bebeğim olacak ancak ondan sonra istiyorum. evde tek başıma ben çok sıkılırım ama uğraşacak bişeyler olursa iyi olur.
bide maddi açıdan da önemli alışmışım her ay güzel para kazanmaya evde oturunca naparım tek korkutan beni bu işte :20: :ssz::ssz:

valla 7 aydır sıkılmadım ama bundan sonra ne olur bilemiciimm :)

kesinlikleeee landflovers, mesela şuanda elimde kahvem kucağımda bilg. ayaklarımı uzatmışım tv seyredip size laf attığımı ayrıntılı bir şekilde anlatacak değilim yaniiiii :1:

benimde 3 gün sonra 1 ay olacak, bende sıkılmadım ama çalışmak istiyorum, öğrenim borcumu henüz ödemedik. altınlarımı satmak istemiyorum o yüzden çalışsam iyi olur. ama ilanlara bakarken bile başvuru yapmaya korkuyorum ya hemen çağırırlarsa biraz daha mı beklesem acaba diye.

siyahdenizcim bennde şimdi duşa girecem kahveyi duyduğum iyi oldu canım isityormuş haberim yokmuş, duştan sonra bi kahve yapabilirm. sonra markete alışverişe gitmeyi düşünüyorum sonrada akşam yemeğime başlarım, gün bitti gitti işte. çalışırken gün bitmiyordu şimdi çok çabuk geçiyor.

yemek olarak hala kararsızım, patlıcanlı patetesli bir yemek düşünüyorum. eşim sever mi bilmiyorum hiç yapmamıştım daha önce. yanınada cacık ve bulgur pilavı olabilir.

eşimle bizimde favori dizimiz, çok eğlenceli.. Bi de kanıt, pzt. geceleri uykusuz kalıyoruz ama çok keyif alıyoruz izlerken..

:1::1: haha Aynen bizde 1 kez yakalarsam çözülene kadar izliyorum yaaaaaaaa :34::34: ama çok keyifli bide tahmin yürütüyoruz katil kimdir falan diye :36:

yalan dünya benimde bayılarak izlediğim bir dizi. zaten gülse birsele hayranım avrupa yakasınıda kaçırmadan izliyordum.

açılay en sevmediğim karakter o dizide. diğerlerinin hepsini çok seviyorum. orçun, orçunun annesi, babası, nurhayat ve her iki babaanneye hayranım.

Yani insan hergün evde oturup temizlik yapıp tv seyretse tabiki sıkılır ama benim günlerim o kadar yoğun geçiyorki bazen akşam saat 10 da gözlerim kapanıyor, bebiş olursa da ben kendim büyütmek istiyorum o yüzden işe girip bikaç ay sonra çıkmakta istemem, bakalım ksmet artık. İnsanın kendi parasını kendi kazanması çok güzel birşey tabiki ama benim yaptığım işe aldığım miktar o kadar komiktiki evde oturururm daha iyi dedim çıktım. 1 sene oldu bile nasıl geçti analamadım.

Yani insan hergün evde oturup temizlik yapıp tv seyretse tabiki sıkılır ama benim günlerim o kadar yoğun geçiyorki bazen akşam saat 10 da gözlerim kapanıyor, bebiş olursa da ben kendim büyütmek istiyorum o yüzden işe girip bikaç ay sonra çıkmakta istemem, bakalım ksmet artık. İnsanın kendi parasını kendi kazanması çok güzel birşey tabiki ama benim yaptığım işe aldığım miktar o kadar komiktiki evde oturururm daha iyi dedim çıktım. 1 sene oldu bile nasıl geçti analamadım.

aynen az maaş ile çalışmaktansa hiç çalışmamk çok daha iyi benim bu yerde 7. yılım işimi seviyorum ama çok mutsuzum
eşim değiştir başka yere gir diyor ona da cesaretim yok sanki başka yerde daha kötü olacağım burada aldığım maaşı alamayacağım gibi geliyor :2:

aynen az maaş ile çalışmaktansa hiç çalışmamk çok daha iyi benim bu yerde 7. yılım işimi seviyorum ama çok mutsuzum
eşim değiştir başka yere gir diyor ona da cesaretim yok sanki başka yerde daha kötü olacağım burada aldığım maaşı alamayacağım gibi geliyor :2:

İnsanın yaptığı işi sevmesi kadar işyerini çalışanları falanda sevmesi gerekiyor. Ben patronumdan nefret ederdim o şekilde 4 yılımı verdim oraya ama artık dayanamaz hale geldim çıktım. Öyleki beni iş hayatından soğutmuş kadın :27: neyse eğer benim kadar mutsuz değilsen iş yerinde hiç çıkma derim :) yeni bir ortama alışmak çok zor...

İnsanın yaptığı işi sevmesi kadar işyerini çalışanları falanda sevmesi gerekiyor. Ben patronumdan nefret ederdim o şekilde 4 yılımı verdim oraya ama artık dayanamaz hale geldim çıktım. Öyleki beni iş hayatından soğutmuş kadın :27: neyse eğer benim kadar mutsuz değilsen iş yerinde hiç çıkma derim :) yeni bir ortama alışmak çok zor...

bende nefret ediyorum patronumdan benimki bide erkek ,
bu işten çıksam bi daha çalışmak istemiyorum uzun süre evde oturmak istiyorum. :10:
çocuk olmadan da işten çıkmaya niyetim yook. hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
tekrar merhaba ,
fırtına cıktı istanbul da masam camın kenarındaydı kaçtığım için yazamadım size:D
bir değişiklik yok bende ev iş arası baya yoğunum sanırım yatak odamı değiştireceğim kızlar o kadar çok toz tutuyorki deli oluyorum para biriktirmeye başladım bile yatak ve dolap hariç yenileyeceğim birde ben bu arada 60 kilo oldum :56: baya bi şişkoyum

merhaba kızlar cumadan beri girmiyorum umarım sizler iyisinizdir biz değiliz çünkü
cuma gece hastanede yatan görümcemden kötü haber aldık maalesef artık aramızda yok bizi çok üzdü herkes perişan daha 37 yaşındaydı ve 14 yaşında ona ihtiyacı olan 1 kızı var allah kimseye böyle acılar yaşatmasın sıralı ölüm versin
işte benden benden böyle yarın da ameliyat olucam canım sıkılıyo çok kötü zamana denk geldi ama erteleyemiyorum eşimde olmamı istiyo korkuyorum da bilmiyorum ne olacak...

merhaba kızlar cumadan beri girmiyorum umarım sizler iyisinizdir biz değiliz çünkü
cuma gece hastanede yatan görümcemden kötü haber aldık maalesef artık aramızda yok bizi çok üzdü herkes perişan daha 37 yaşındaydı ve 14 yaşında ona ihtiyacı olan 1 kızı var allah kimseye böyle acılar yaşatmasın sıralı ölüm versin
işte benden benden böyle yarın da ameliyat olucam canım sıkılıyo çok kötü zamana denk geldi ama erteleyemiyorum eşimde olmamı istiyo korkuyorum da bilmiyorum ne olacak...

allah rahmet eylesin zor bir durum

canım çok üzüldüm, başınız sağolsun..Allah hepinize sabır versin..

Başınız sağolsun hanzede Allah rahmet eylesin.Çok genç eşin yıkılmıştır resmen geride kalanlara sabır ver yarabbim.

ay şok oldum canım ya off çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah daha gencecik ve ona gerçekten ihtiyacı olan bir kızı var. :50: inşallah annesinin yokluğunu kapatır

Back