• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim pasta şarkım kenan doğuludan gelinimdi. giriş mmüziğim rumeli hisarının yapılışı diye bi parça var çok güzel oydu. ilk dansımız zuhal olcay- pervane istanbuldakinde yalın- meleklerin sözü var. bizim parçamızdı bu zaten. ama istanbuldaki salon ve orkestra iğrençti sesler hep yankı yaptı. burdaki düğünde takı takılırken misafirler sıkılmasın diye 70-80 ler pop şarkıları ayarlayıp verdim. bi baktım ki çalmıyolar. kardeşimi gönderdim. sonradan çaldılar 2 şarkı filan..

benim pasta şarkım kenan doğuludan gelinimdi. giriş mmüziğim rumeli hisarının yapılışı diye bi parça var çok güzel oydu. ilk dansımız zuhal olcay- pervane istanbuldakinde yalın- meleklerin sözü var. bizim parçamızdı bu zaten. ama istanbuldaki salon ve orkestra iğrençti sesler hep yankı yaptı. burdaki düğünde takı takılırken misafirler sıkılmasın diye 70-80 ler pop şarkıları ayarlayıp verdim. bi baktım ki çalmıyolar. kardeşimi gönderdim. sonradan çaldılar 2 şarkı filan..

bende gelinim şarkısını istedim ama nişanda kandırdım olunca kenan doğulu olmasın dedik.

giriş burcu güneş mutluyuz
dans abrasseme italyanca özel dans almıştık mecbur bunda ettik pervane istedim ama uymadı
pasta bimbambom

bizimde ilk dans müziğimiz meleklerin sözü var dı. nikahta da kenan doğuludan kandırdım çaldı. bu iki şarkı bizim için çok özel:16: giriş ve pasta müziklerimizde sözsüz hareketli parçalardı..
ah ahh ne çabuk geçmiş zaman yaa... daha dün topicte yana yakıla şarkı arayışı içindeydik:9:

selamlarrr
evimin işlerini yaptım kahvaltımı yaptım bir yandan bana herşey yakışırı izleyip biryandanda sizi takip ediyorum. nasılsınız bakalımm? bebiş planları yapılmaya başlanmış, dün akşam eşimde ne zaman olsun düşünmeye başlayalım falan diyince şok oldum. 2-3 sene sonra falan diyorduk, beklemediğim bir anda duyunca heyecanlandım :D

merhaba kızlar, öğlene doğru açıyorum topiği ama geçmişi okuyana kadar 1 saat falan geçiyor.

pingucuuum o dediğin tarifleri tv'de yapmışlardı bende izlemiştim :9: değişik tarifler öğreniyorum yemek programlarından hele mutfağım diye bir program var çok güzel yöresel yemekler pastalar falan yapıyorlar. bugünde katmer tarifi izledim bayıldım, izlerken çok kolay geldi, bu pazar arkadaşları çağırıp yapsammı acaba diye düşünüyorum.

havalar burda da değişti, sabah kalktım balkonda herşeyim yer değiştirmişti, önce çiçeklerimi kurtardım, sonra üstündeki çamaşırlarla beraber yerlere yapışmış çamaşırlarımı kaldırdım. iyiki çamaşırlarımı sermeden önce yıkamıştım balkonumu.

selamlarrr
evimin işlerini yaptım kahvaltımı yaptım bir yandan bana herşey yakışırı izleyip biryandanda sizi takip ediyorum. nasılsınız bakalımm? bebiş planları yapılmaya başlanmış, dün akşam eşimde ne zaman olsun düşünmeye başlayalım falan diyince şok oldum. 2-3 sene sonra falan diyorduk, beklemediğim bir anda duyunca heyecanlandım :D

bende şu an aynı durumdayım :))) önümde laptop karşımda kanal d bana herşey yakışır :46::46:

ohh valla ya ewinizin keyfini çıkartın ne güzell..
ewet yengemde o programda izlemi landflovescım. Sende bizimle paylaş böyle güzel tarifleri malum biz işyerindeyiz sizin gibi keyif çatamıyoruz kii :37:

kızlar selam :)
ne kadar yabancı gelin var ben hiç birini tanımıyorum :) gelmeyeli baya değişmiş topikcik

selamlarrr

sende hazırlan o zaman :7::7:

benimde hamile arkadaşımın dişinde problem çıkmış epeydir konuşamıyrduk aradm 20lik dişi çıkıyormuş :ssz:

ohh valla ya ewinizin keyfini çıkartın ne güzell..
ewet yengemde o programda izlemi landflovescım. Sende bizimle paylaş böyle güzel tarifleri malum biz işyerindeyiz sizin gibi keyif çatamıyoruz kii :37:

canım mutfağım programında yapılan bütün yemeklerin tarifleri int sitelerinde de var, ordan bakabilirsiniz. :8:
Mutfağım / Program / Kanal D

Landfloves ve siyah deniz nispetmi yapıyosunuz kızlar ama ya haksızlıkkk:27::27:
Biz çalışıyoruz biz ezikmiyiz:43:Siz evde keyiftesiniz bizim yerimizede yapın mümkünse hafta içi evimiz öyle bekliyor biziii:31:

Landfloves ve siyah deniz nispetmi yapıyosunuz kızlar ama ya haksızlıkkk:27::27:
Biz çalışıyoruz biz ezikmiyiz:43:Siz evde keyiftesiniz bizim yerimizede yapın mümkünse hafta içi evimiz öyle bekliyor biziii:31:

yok jeloo nispet değil :33: uzun çalışma yıllarından sonra ev hanımlığı çok zevkli.

canım mutfağım programında yapılan bütün yemeklerin tarifleri int sitelerinde de var, ordan bakabilirsiniz. :8:
Mutfağım / Program / Kanal D

saol canım bakıyorum hemen..

:1: yalan dünyayı izliyosun heralde dimi??Ezikmiyim lan ben yolda görsen ezik dermisin :9: bayılıyorum o kadına, nurhayata, boraya, selahattine ve tabiki orçunaa

yok canım ne nisbeti :) valla nisbet yapmaya kalksak anlatacak çok şey var da neyse moralinizi bozmayalım :35: dimi siyahdenizciiiim

Anladım ben :23: Ev hanımlığı kulağa çok hoş geliyor :27:Sırf dinlenmek için valla:1: neyse biraz daha dinlenin sonra sıkılıcaksınız zaten

valla 7 aydır sıkılmadım ama bundan sonra ne olur bilemiciimm :)

yok canım ne nisbeti :) valla nisbet yapmaya kalksak anlatacak çok şey var da neyse moralinizi bozmayalım :35: dimi siyahdenizciiiim

kesinlikleeee landflovers, mesela şuanda elimde kahvem kucağımda bilg. ayaklarımı uzatmışım tv seyredip size laf attığımı ayrıntılı bir şekilde anlatacak değilim yaniiiii :1:

Back