• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sorma valla zaten eşimin trigliseridi yüksek yağlı şeyler yememesi lazım farkında ama pekte takmıyo.zaten yaz gelsin diye bekliyorum hergün sebze yapıcam taze fasulye,bezelye,barbunya,bamya deli olcak ama alışcak başka çare yok hahahaa :9::9:

Dikkat etmesi lazım yediklerine,benimkide sevmezdi bir iki tek çeşit sebze yemeği yaptım bunumu yiycez dedi beğenmiyosan kendine başka bişey yap dedim tamam yiycem dedi mecbur yedi et yapıyorum yinede ama çok değil salata yemeyede alıştırdım onun sağlığı için o sağlıklı olsunki benim huzurum olsun:34:

Dikkat etmesi lazım yediklerine,benimkide sevmezdi bir iki tek çeşit sebze yemeği yaptım bunumu yiycez dedi beğenmiyosan kendine başka bişey yap dedim tamam yiycem dedi mecbur yedi et yapıyorum yinede ama çok değil salata yemeyede alıştırdım onun sağlığı için o sağlıklı olsunki benim huzurum olsun:34:

benimki çok karışıyo yemek yaparken bişi yapmaya karar veriyorum onu yapma bunu yap diyo hadi diyorum isteiği olsun istediğini yapıyorm ama artık yavaştan başlıcam :ssz:

benimki çok karışıyo yemek yaparken bişi yapmaya karar veriyorum onu yapma bunu yap diyo hadi diyorum isteiği olsun istediğini yapıyorm ama artık yavaştan başlıcam :ssz:

canım alıştır benim eşimde brokoli falan asla yemezdi şimdi mecbur yiyor. :ssz: hatta hoşuna da gidiyor hep onların istediği olmaz :34::34:

aynen benden iyi yapıyor. akşam için tüm işler ona kalacak eminim sıkılacak :3::3: ama napıyım. ikimzde çalışıyruz :36:

Elbette yardımcı olması gerekir iki kişi çalışınca böyle oluyor daha iyi iş paylaşımı olmalı yoksa kalkamazsın işlerin altından sanada yazık hem temizlik hem ütü hem yemek çamaşır derken of of:31: Bu akşam bizimde evrak toplama işimiz var boş odamızda 3 koli banka ekstreleri alınan eşyaların fişleri faturalar full koliye attık hep ne zamandır batıyor geçen bi faturasını sordu dedim git bak ordan ama bulamadımki diyor tabi bulamazsın:1: bu akşam dosyalıycaz hepsini aslında bırakmazdım bu şekilde ama baktım başta ben dosyalıyorum o koliye atıyo aynısını bende yaptım yardım etmedi diye bu akşam ikimizde cezamızı çekicez:1::1:

Elbette yardımcı olması gerekir iki kişi çalışınca böyle oluyor daha iyi iş paylaşımı olmalı yoksa kalkamazsın işlerin altından sanada yazık hem temizlik hem ütü hem yemek çamaşır derken of of:31: Bu akşam bizimde evrak toplama işimiz var boş odamızda 3 koli banka ekstreleri alınan eşyaların fişleri faturalar full koliye attık hep ne zamandır batıyor geçen bi faturasını sordu dedim git bak ordan ama bulamadımki diyor tabi bulamazsın:1: bu akşam dosyalıycaz hepsini aslında bırakmazdım bu şekilde ama baktım başta ben dosyalıyorum o koliye atıyo aynısını bende yaptım yardım etmedi diye bu akşam ikimizde cezamızı çekicez:1::1:

:1::1: bizimkini eşim yapıyor ben sevmem öyle şeyleri ya. tek tek elektrik su igdaşl falan tek tek dosyalara koyuyor.
kredi borcumuz içinde ayrı bi dosyaıs var :6:

yardım etmeleri lazım kesinlikle

Baştan bende bir iki böyle yaptım aman canı istedi yapıyım derken baktım hep onun istediği dedim dur :20:Hemen sebze yemeklerine geçiş yaptım iyide oldu şimdi kendi istiyor yapmamı,haftasonu ikimizde ne yemek istiyoruz yazıyoruz içinden eliyerek yapıyoruz yemekleri sende başla yavaş yavaş alışır mecbur alışıcak :34:

3 koli mi anamm muhasebe bürosumu yaptınız kız evi :9:

:1::1: bizimkini eşim yapıyor ben sevmem öyle şeyleri ya. tek tek elektrik su igdaşl falan tek tek dosyalara koyuyor.
kredi borcumuz içinde ayrı bi dosyaıs var :6:

yardım etmeleri lazım kesinlikle

Ben seviyorum dosyalamayı başta yaptım bütün eve ne aldıysak dosyaladım sonra o yapmayınca bırakmıştım bende ama düzene girmek lazım mecbur yapılıcak,
Klasörlere birde sırtlık yapmıştım dosyanın içinde ne olduğu ve tarihleri vardı,şirkettede uyguluyorum bunu :34:
Ne güzel düzenli olmak birinin yapması lazım.

Ben seviyorum dosyalamayı başta yaptım bütün eve ne aldıysak dosyaladım sonra o yapmayınca bırakmıştım bende ama düzene girmek lazım mecbur yapılıcak,
Klasörlere birde sırtlık yapmıştım dosyanın içinde ne olduğu ve tarihleri vardı,şirkettede uyguluyorum bunu :34:
Ne güzel düzenli olmak birinin yapması lazım.

AYNEN canım birisi bunu tek yapmalı devamlı
bizim sadece faturalar bide garanti belgesi olan ürünler işteee

3 koli mi anamm muhasebe bürosumu yaptınız kız evi :9:

Valla yaptık sanırım:1::1:Bütün eşyaların garanti belgeleri elektrik,su,doğalgaz açılış evrakları kira aidat evin faturaları birde market fişleri bankalarda girince işin içine 3 koli tamamladım çok büyük koliler değil tabi canım:1: Bu akşam otururken düzenliycez vakit bulamadık yapmaya, annem her geldiğinde söylüyor sen bekarken böyle değildin diye bu niye hala duruyor nasıl düzenlemeyip rahat ediyorsunuz diyor kafamın etini yedi bu hafta yapmazsam annem kesin kontrole gelicek:1:

Bizim bir ayıklamamız lazım ekstreler ve kredi kartı siliplerini birde çeyizlerimin fişleri var porselendi çatal kaşıktı falan bişey olursa diye tutuyordum bunlar çok yer tutuyor büyük bir temizlik olucak bakalım,:34:

Bizim bir ayıklamamız lazım ekstreler ve kredi kartı siliplerini birde çeyizlerimin fişleri var porselendi çatal kaşıktı falan bişey olursa diye tutuyordum bunlar çok yer tutuyor büyük bir temizlik olucak bakalım,:34:

maşallah valla ben garanti belgeleri nerde tam olarak bilmiyorum bile çeyizi düzerken annem onu şuraya bunu buraya koyduk dedi de ben alıpta toplamadım hiçbirini lazım olsa fellik fellik arıcaz :26: elk.su ft.ları fortmanto çekmecesine koyuyorum onlar bi yerde de diğerleri hep farklı yerlerde :31:

cnm kocam bnm herşeye yardım eder ama arada :)) misafir gelecekse ben tutuşmuşsam lavabo bile sürter, yemeklerden sonra arada masayı toplar makineye koyar, arada bi yapar. ama çay demleme ve meyve soyma işini genelde akşamları ona yıkarım :)) e o kadar olacak dimi ;)

bu arada diyete başladım :( eşim düğünden sonra 9 kilo bnde 5 kilo aldım sanırım.dikkat etmeye çalışsam da iştahım çk açık :( akşamları hafif yiyelim dedik, dün bir kase çorba ve semizotu yedik bu akşamda balık ve salata..yrn sebze yapacağım inş. gezmeleri de kestim hiç akşamları evde durmuyoduk e çayın yanına pasta sonuna kuruyemiş..derken göbek gitmiş:31:

İşte bizimde sadece bunlar olmalı ama kredi kartı slipleri ekstreler market fişleri falan girince karıştı hep bu akşam tertemiz dosyalanmış olucak hepsi:1:

bizim çeyizleri kocam ilk gün ayarladı çeyiz serilirken tüm belgeleri aldı eve götürdü dosyaladı şimdi de öyle devam ediyor. garanti belgesi lazım oldu mu dediğin gibi çok büyük kolaylık oluyor
sizde akşam böyle dosyanızı düzgünleştirin canım

Back