• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhabalar kızlar, geçmişi okudum bişiler yazacaktım ama o kadar sayfayı okurken unuttum :))

miracle'cıım arabanız vardı diimi? çandıra gidebilirsiniz çok uzakta değil, biz pazar günü anne babalarımızıda aldık hepberaber gittik gözleme yedik, tertemiz dağ havası, ağaç evler var,kat kat yapmışlar biz çok beğendik. hurma tararından sağa dönüyorsunuz veya liman tarafında döner gazinonun olduğu yoldanda giderseniz aynı yere çıkıyor.

veya çakırlarda güzel bir köy kahvaltısı yapabilirsiniz, at çiftlikleri var, ata binersiniz, çok keyifli.

bizde pazar günler geç kahvaltı yapıp evimizi toparladıktan sonra mutlaka dışarı çıkarız, gezeriz, ışıklara falan gidiyoruz, cumhuriyet meydanının oralarda çay bahçeleri var oralarada çok gideriz, alışverişimizide yapar döneriz akşam.

bunlar olmasa bile, sen cumartesi akşamdan böreğini yap, pazar günüde kahvaltınzı yaptıktan sonra termosa çay demle çıkın geze dolaşa karaoğlan parkına gidin, denize karşı çay-börek keyfi yaparsınız :))

miraclecıım bak fırsat sitelerini geziyordum, grupanyada indirim var, çakırlarda köy kahvaltısı iki kişilik 16.90tl miş.. şimdiden al hemen pazar gününe rezervasyon yaptır. eşinede söyleme pazar günü söylersin :) madem bu pazar planlar sendenmiş :))

merhaba kızlaaaarrr

landflovesim harika planlar yapmışsın ya bayılıyorum senin şu harika pratik tavsiyelerine canım hemşehrim benimmm

bu pazar önce balık tutmaya (anladığımızdan değil yanımızda profesyönel balık tutan eniştem olucak biz denizin keyfini çıkarıcaz :1::1:) sonra daaa benim büyük geniş ailemle pikniğe gideceğiz plan kendiliğinden çıktı bile ortaya.

ama dün süper bi plan yaptım kocişe.
ikindi 18.30 da geliyor hemen yemeği yedik doğruu buranın da tophanesi var marine ve saat kulesi manzaralı müthiş bir yer orada çayımızı içtik annemleri de çağırdık anneciiim müthiş kurabiyelerinden getirmiş birde onlarla çay içtik.ordan hepbirlikte halamlara geçtik baya muhabbet ettik dondurma mevsimimizi açtık.

bu akşam da halamlar bize gelecekler yani yavaş yavaş aktif bir aile olmaya başladık galiba kızlar tavsiyeleriniz sayesinde..

bu arada bebiş muhabbetleri yapıldıkça benim içim kıpır kıpır oluyor kızlar yaa bide bebişin içinde olduğunu bilmek nasıl bir heyecandır

Son düzenleme:
speedy naaptın sen yaa amanııınn benimde gözümü korkuttun oyy ben şimdiden koca götlü koca göbekliyim anam bide çocuk doğurunca noluruuum:14::14:

hahaha alemsin he ona göre hamile kal işte zayıfla accık :27: böyle olma

Ben biliyodum zaten denemediğinizi :1:
İlk hamile haberi benden gelmiyceği kesin ben üç veya dördüncü sırayı alıyım :1:
Bu neee:53::53::52::52: Hayır olamaz böyle olmuycaz gayet fit olcaz yada kendimi kandırıyorum speedy hayallerimi yıktın amaaa:27:

evet canım ilk senden gelmez bende sanmam daha önce deneyenler var çünkü..
böyle olmayın diye ekledim fit olun hamilelik öncesi 3 kilomu da benim vermem lazım fit bir hamile olmak adına :8:

Pingu hepimiz aha böyle dağılıcaz :27::27:
Sen abartıyosun kilonu benim gibi:1: 3 veya bilemedin 5 kg veririz dağılmayız biz böyle:34:

ya zayıf biri değilim hep balık etli biri oldum ben. Kalçalarım ve basenlerim problem erimiyo mübarekler. Ama benim kocamda suç, öyle bi boğazı varki o yiyip içtikçe tabi benimde canım istiyo. 1-2 derken geliyo kilolar. Ama doğumdan sonra alırım ya çok gevşek etim jelomm yaa off bu yönünü unutmuştm ben..

hahaha alemsin he ona göre hamile kal işte zayıfla accık :27: böyle olma

evet canım ilk senden gelmez bende sanmam daha önce deneyenler var çünkü..
böyle olmayın diye ekledim fit olun hamilelik öncesi 3 kilomu da benim vermem lazım fit bir hamile olmak adına :8:

Böyle olmayalım sanmam olucağımızı dikkat edersek doktora gittiğimde kilom fazla dedim güldü:1: gayet normalsin ama eski kilona geri dönüp öylede hamile kalabilirsin dedi,bir hastası 90 kg hamile kalıp 94 kg ile doğum yaptırmış tamamen sağlıklı beslendiği için yağ depolamadı vücüduna dedi şaşırdım:53:
Şu an 56 kg'dayım ah ah 48 lerdeykene çıktım ta 56'lara en az 51 kg olmam lazım yani bendede 5 kg fazla var seninki bişey değil speedy 3 kg nedirki gezerken verirsin hem vaktinde varken iyi değerlendir:34:

Böyle olmayalım sanmam olucağımızı dikkat edersek doktora gittiğimde kilom fazla dedim güldü:1: gayet normalsin ama eski kilona geri dönüp öylede hamile kalabilirsin dedi,bir hastası 90 kg hamile kalıp 94 kg ile doğum yaptırmış tamamen sağlıklı beslendiği için yağ depolamadı vücüduna dedi şaşırdım:53:
Şu an 56 kg'dayım ah ah 48 lerdeykene çıktım ta 56'lara en az 51 kg olmam lazım yani bendede 5 kg fazla var seninki bişey değil speedy 3 kg nedirki gezerken verirsin hem vaktinde varken iyi değerlendir:34:

neee 56 kilomusuunnn :14: 1.61 boya 60 kiloyum yaaa ben ayıcık olma yolundayım sanırım offf napsamkii

ya zayıf biri değilim hep balık etli biri oldum ben. Kalçalarım ve basenlerim problem erimiyo mübarekler. Ama benim kocamda suç, öyle bi boğazı varki o yiyip içtikçe tabi benimde canım istiyo. 1-2 derken geliyo kilolar. Ama doğumdan sonra alırım ya çok gevşek etim jelomm yaa off bu yönünü unutmuştm ben..

Benim gibi kocana suç atıyosun:1: boğazı durmaz benimkininde :27:ben artık çözümü buldum onun canı ne isterse yapıyorum ama ben ona yaptıklarıma dokunmuyorum kendime ıspanak,pırasa yani sebze yemekleri yapıyorum yemek kaşığı ile 8 kaşık alıyorum tabağıma yanına yoğurt salatayı yapıyorum yağ koymadan ayırıyorum kendime iki adet salata tabağına ayrı ayrı koyuyorum, 1 dilimde tam buğday ekmeğim ve suyum o ne yerse yesin aldırmıyorum:1: Sende böyle deniyebilirsin:34:

merhaba kızlaaaarrr

landflovesim harika planlar yapmışsın ya bayılıyorum senin şu harika pratik tavsiyelerine canım hemşehrim benimmm

bu pazar önce balık tutmaya (anladığımızdan değil yanımızda profesyönel balık tutan eniştem olucak biz denizin keyfini çıkarıcaz :1::1:) sonra daaa benim büyük geniş ailemle pikniğe gideceğiz plan kendiliğinden çıktı bile ortaya.

ikindi 18.30 da geliyor hemen yemeği yedik doğruu buranın da tophanesi var marine ve saat kulesi manzaralı müthiş bir yer orada çayımızı içtik annemleri de çağırdık anneciiim müthiş kurabiyelerinden getirmiş birde onlarla çay içtik.ordan hepbirlikte halamlara geçtik baya muhabbet ettik dondurma mevsimimizi açtık.

bu akşam da halamlar bize gelecekler yani yavaş yavaş aktif bir aile olmaya başladık galiba kızlar tavsiyeleriniz sayesinde..

bu arada bebiş muhabbetleri yapıldıkça benim içim kıpır kıpır oluyor kızlar yaa bide bebişin içinde olduğunu bilmek nasıl bir heyecandır

tebrikler canım gördüğün gibi planlar kendi kendine akıp gidiyor :12::12::12:

offf, böyle şeyleri görüp düşününce insan korkuyor ya, herşeye nasıl yetişeceğiz..

hiç bilmiyorum bu da beni çok korkutuyor şimdi bile yetişemiyorum bide çocuk mümkün değil :7:

kesinlikle canım güzel kilo ile hamile kalmak lazım. kilo çok olabilir ama yağ oranı düşük olmalı.
bende 50 kiloydum şimdi 53 yada 54 arasında gidip geliyorum. hamilelik düşündüğümde yine 50 olmak istiyorum tabi olursam..
şişko bir hamile olursak tüm öğün salatalık yemek zorunda kalabiliriz yengem ilk doğumunda 18 kilo aldı bebek rahatsız olmaya başlayınca her acıktığında domates salatalık ye dedi dr.

kızlar gebertirim valla sizi ben öliyim o zman kilodan 68 kiloyum:20: boyum 1.78 balık etliyim baya :1:

ohhh bitirdim işlerimi süslendim bile

pingucim önerin için saol dediğin gibi bende vazgeçtim paneden sosladım kızarcaklar senin dediğin gibi yapıcam

bizimkilerde gelmek üzeredir aniden çıkarsam anlarsınız kızlar
özlicem ama ben hepinizi:17: arada ordan burdan girmeye çalışıcam:14: şimdiden Allah'a emanet olun. Bebiş haberlerinizi dört gözle beklicem:49:
benim kendimden umudum yok speedy cim anca senden sonra olur benimki :1:

Son düzenleme:

merhaba kızlaaaarrr

offf, böyle şeyleri görüp düşününce insan korkuyor ya, herşeye nasıl yetişeceğiz..

hiç bilmiyorum bu da beni çok korkutuyor şimdi bile yetişemiyorum bide çocuk mümkün değil :7:

kesinlikle canım güzel kilo ile hamile kalmak lazım. kilo çok olabilir ama yağ oranı düşük olmalı.
bende 50 kiloydum şimdi 53 yada 54 arasında gidip geliyorum. hamilelik düşündüğümde yine 50 olmak istiyorum tabi olursam..
şişko bir hamile olursak tüm öğün salatalık yemek zorunda kalabiliriz yengem ilk doğumunda 18 kilo aldı bebek rahatsız olmaya başlayınca her acıktığında domates salatalık ye dedi dr.

Benim gibi kocana suç atıyosun:1: boğazı durmaz benimkininde :27:ben artık çözümü buldum onun canı ne isterse yapıyorum ama ben ona yaptıklarıma dokunmuyorum kendime ıspanak,pırasa yani sebze yemekleri yapıyorum yemek kaşığı ile 8 kaşık alıyorum tabağıma yanına yoğurt salatayı yapıyorum yağ koymadan ayırıyorum kendime iki adet salata tabağına ayrı ayrı koyuyorum, 1 dilimde tam buğday ekmeğim ve suyum o ne yerse yesin aldırmıyorum:1: Sende böyle deniyebilirsin:34:

vallahi kendimi gördüm he bi ara 55 olmuştum neredeyse 56 olacaktım. ki :
olmayaak böyle dedim hiç bişey yememeye başladım. akşamları eşim kendisi yiyr ama ben yemiyorum.

Kilomuzu düzene sokmamız lazım kızlar bebiş işini erteliyos kilo veriyos önce:1::1:
Verirsin çokda fazla almamışsın,neynn 18 kilomu:53::53::52:yani baya bi almış maşallah
Yok yok ben çok kilo almak istemem ipin ucunu şimdiden tutmak lazım

18 kilo almış halimi düşünemiyorum:53: tam yarma olurum kapıdan sığmam he:1:
ama bu boğazla herhalde alırım da:26:

eşimin ananesi gelmişti memleketten perşembe gidecek.

yani yarın akşama yemeğe çağırdım annemler ve ananesi toplam 10 kişi falan oluruz.

* yalancı işkembe çorbası.
* barbunya pilaki
* Nohutlu bulgur pilavı
* tavuk yapacağım yine ama neyini yaparım bilmiyorum ( fırında olabilir. )
* ayrı fırın poşetinde de patates yaparım yada patates püresi de olabilir.

sirkeli kırmızıbiber
bide salata

tatlı napsam ya kadının şekeri var

kızlar gebertirim valla sizi ben öliyim o zman kilodan 68 kiloyum:20: boyum 1.78 balık etliyim baya :1:

ohhh bitirdim işlerimi süslendim bile

pingucim önerin için saol dediğin gibi bende vazgeçtim paneden sosladım kızarcaklar senin dediğin gibi yapıcam

bizimkilerde gelmek üzeredir aniden çıkarsam anlarsınız kızlar
özlicem ama ben hepinizi:17: arada ordan burdan girmeye çalışıcam:14: şimdiden Allah'a emanet olun. Bebiş haberlerinizi dört gözle beklicem:49:
benim kendimden umudum yok speedy cim anca senden sonra olur benimki :1:

Üzülme sen ama direk fazla yemeyi kes yağı şekeri kes bitti gitti kilolar:1:
Oh sefan olsun bitti bütün işlerin ne güzel, pingu yemek blogu açsın daha çok yardım eder bize,
Bekleriz buralardayız :42:

Kilomuzu düzene sokmamız lazım kızlar bebiş işini erteliyos kilo veriyos önce:1::1:
Verirsin çokda fazla almamışsın,neynn 18 kilomu:53::53::52:yani baya bi almış maşallah
Yok yok ben çok kilo almak istemem ipin ucunu şimdiden tutmak lazım

Benim zaten ertelenmiş halde düşünene kadar verirsem de fena olmaz he :4::4:
aynen 18 kilo almıştı son 2 ay öyle az yemek yedi ki 4 kilo verdi. dikkat etmek şart.

18 kilo almış halimi düşünemiyorum:53: tam yarma olurum kapıdan sığmam he:1:
ama bu boğazla herhalde alırım da:26:

hahah yarmagül gibi :52:

benimde 3-4 kilo fazlam var 1.60 boyum 56 kiloyum 53-52 olursam tam oluyorum daha düşmek bende hoş durmuyo minyon yapılı olduğumdan çocuk gibi olmak istemiyorum :78: olmuyo bi türlü ama yaa yiyoruz habire çok yemiyorum aslında evlenmeden önceki gibi yiyorum ama sadece akşam yemeği biraz gecikiyo işten geç çıktığımız için heralde ondan aldım ben bu kiloları :ssz:

Back