• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar tartı araştırıyorum bunu buldum sizce nasıl hassas tartıyomuş :1: Bu aralar hassas tartsın beni mümkünse:9:
$evolis_330.jpg

ah bebişim biz ufacık tefecik bi apartmanız yöneticimiz filan yokki. artık kokularla donatcam banyoyu tuvaleti başka çarem yok ama mutfağın lavabosundanda çıkıyo koku eski bine o yüzden heralde bu sorunlar.

speddyim yazık olmuş ayakkabıya ya tüh.. beyazlar parlamıştır ama :1: Akşama sofranın fotosunu çeksene bize..

Ben bugün balkondan baktım hava çok güzeldi. bende babetlerimi giydim anam hava şimdi kapkaranlık felaket yağmur yağıcak. şemsiye filanda almadımm

Eski bina ise kesin giderlerde sorun vardır canım,evet kokuları dizsen banyoya lavaboyada artık her fırsat bulduğunda çamaşır suyu bulaşık deterjanı yap inşallah geçer:34:

ah bebişim biz ufacık tefecik bi apartmanız yöneticimiz filan yokki. artık kokularla donatcam banyoyu tuvaleti başka çarem yok ama mutfağın lavabosundanda çıkıyo koku eski bine o yüzden heralde bu sorunlar.

speddyim yazık olmuş ayakkabıya ya tüh.. beyazlar parlamıştır ama :1: Akşama sofranın fotosunu çeksene bize..

Ben bugün balkondan baktım hava çok güzeldi. bende babetlerimi giydim anam hava şimdi kapkaranlık felaket yağmur yağıcak. şemsiye filanda almadımm

Asla ewe tartı almıyciimmm kilolarımla yüzleşmek istemiyorum... :ssz: :33:

chitlenbik alayım bari bende canım. teşekkür ettim...

Kilolarınla yüzleşki dikkat et yediklerine tartılmadıkça işin ucu kaçıyor:1:

Çabuk gelmesi iyi olmuş,bizimde cumartesi gitmişti hemen cep telefonuma yapışırım ben herkesten hızlı aramam lazım yoksa tel kitleniyor öğreniyorum kaçta geliceğini ona göre ayarlıyorum işlerimi :1:
Masa hazırlamak kolay ve çok zevkli bitmiş işlerin hazırsın:1:
Bir daha dereceyi bu kaaar yükseltme :1:Ama iyi gülmelik olmuş, Ben korkuyorum dereceyi yükseltmeye annemde kızıyo ama ya bişey olursa diye :1:

bazen de söyledikleri saatte gelmiyor en çokta buna sinir oluyorum :3::3::3:

tamam canım çok özel bir sofra olmayacak ama çekerim mutlaka. :1::1:
bende sabah babet giydim hemde çorapsız ama hava cidden bozacak gibi :10:

Kızlar tartı araştırıyorum bunu buldum sizce nasıl hassas tartıyomuş :1: Bu aralar hassas tartsın beni mümkünse:9:
Eki Görüntüle 393158

bizde aldık sınbo ama hiçte sevmem tartıyı öyle zırt pırt tartılmayı .
benim işimi görüyor :3:

bazen de söyledikleri saatte gelmiyor en çokta buna sinir oluyorum :3::3::3:

tamam canım çok özel bir sofra olmayacak ama çekerim mutlaka. :1::1:
bende sabah babet giydim hemde çorapsız ama hava cidden bozacak gibi :10:

bizde aldık sınbo ama hiçte sevmem tartıyı öyle zırt pırt tartılmayı .
benim işimi görüyor :3:

Bendede var tartı ama bu şekilde hassas değil böyle olsun istiyorum,dün diyetisyenin bana verdiği listeyi buldumda ona başlıycam yine 2 haftada bir tartılmak gerektiğini söylemişti öyle zırt pırt değil canım yoksa psikoloji bozulur:1:

Bendede var tartı ama bu şekilde hassas değil böyle olsun istiyorum,dün diyetisyenin bana verdiği listeyi buldumda ona başlıycam yine 2 haftada bir tartılmak gerektiğini söylemişti öyle zırt pırt değil canım yoksa psikoloji bozulur:1:

ne diyeti be çocuk yapcaksın sen hala farkında değil misin :117:

buda ilk hazırladığım yemeklerim balayı dönüşü :ssz::ssz:

$SDC10730.JPG

Eki Görüntüle 393169

İlaçlar bitene kadar diyetteyim:1: ilaçlar bitsin bakarız:24:
Ooo sofra şahane siz az yiyosunuz o yüzden zayıf kalıyosunuz :1:
Ben ilk balayı dönüşü resmi buraya koysam oda yarım yamalak hazırlamıştım eşim bu kadarmı demişti:1:

İlaçlar bitene kadar diyetteyim:1: ilaçlar bitsin bakarız:24:
Ooo sofra şahane siz az yiyosunuz o yüzden zayıf kalıyosunuz :1:
Ben ilk balayı dönüşü resmi buraya koysam oda yarım yamalak hazırlamıştım eşim bu kadarmı demişti:1:

:1::1: biz yazın hiç birşey yemiyoruz ya genelde böyle geçiyor eşimde istemiyor.
dün meselaa salata ve tavuk yedik sadece yanında da gazoz işte :3:
artık böyle yiyoruz. yok öyle çok yemek zayıflayacağız :34: en azından ben bu konu da çok kararlıyım :16::16::16:

ya ben ewlilik sonrası yaptığım ilk yemeği bitürlü hatırlamıyorum. Eşime soruyorum o da hatırlamıyo. GEçen gün eski syfaları kurcaladım belki buraya yazmışımdır diye ama yok buraya da yazmamışım. Keşke bende böyle foto çekseydim. İlk yemekli misafirlerimi çekmişim ama kendimize ne yaptım hiiç bilmiyorum.

Eki Görüntüle 393169

:1::1: biz yazın hiç birşey yemiyoruz ya genelde böyle geçiyor eşimde istemiyor.
dün meselaa salata ve tavuk yedik sadece yanında da gazoz işte :3:
artık böyle yiyoruz. yok öyle çok yemek zayıflayacağız :34: en azından ben bu konu da çok kararlıyım :16::16::16:

Ne güzel az yemek iyidir ya hem fazlada yemek yapmamış yorulmamış oluyosun:1:
Salata ve tavuk sadece çok mantıklı bu kadarı yeterli ama bizimki yemez ben yerimde benim her yemek yapmam olay oluyodu başta şimdi alıştırdım ama yinede arıyor:31:
Dur ekliyim ilk yemek
$IMG_0575.jpg $IMG_0576.jpg $IMG_0578.jpg

Tam hazır hali değil öylesine çekmiştim :1:Cumartesi dönmüştük valizleri boşaltıp yıkadıktan sonra hazırladım sadece dolma hazır diğerlerini ben yaptım:9:

Ne güzel az yemek iyidir ya hem fazlada yemek yapmamış yorulmamış oluyosun:1:
Salata ve tavuk sadece çok mantıklı bu kadarı yeterli ama bizimki yemez ben yerimde benim her yemek yapmam olay oluyodu başta şimdi alıştırdım ama yinede arıyor:31:
Dur ekliyim ilk yemek
Eki Görüntüle 393181 Eki Görüntüle 393183 Eki Görüntüle 393184

Tam hazır hali değil öylesine çekmiştim :1:Cumartesi dönmüştük valizleri boşaltıp yıkadıktan sonra hazırladım sadece dolma hazır diğerlerini ben yaptım:9:

aynen canım sağlık için en güzeli sende alıştır yavaş yavaş.
yaz geldi artık sorun yaşamam ne versem yer ama kışın en az 3 çeşit istiyordu :ssz: bide yine akşamdan yapmaya alıştırısam kendimi daha da kolay oluyor.
masa şahane gözüküyr :54: :56::56:

Son düzenleme:
jelocumm ne güzel sende çekmişsin ilk resmi benim hiç aklıma gelmemiş yaa.. hımm neler var kız bu sofrada böyle 2 kişiye donatmışsın masayı resmen maşallahh. ilk olduğu için bu kadar özenmişsindir.

ya ben ewlilik sonrası yaptığım ilk yemeği bitürlü hatırlamıyorum. Eşime soruyorum o da hatırlamıyo. GEçen gün eski syfaları kurcaladım belki buraya yazmışımdır diye ama yok buraya da yazmamışım. Keşke bende böyle foto çekseydim. İlk yemekli misafirlerimi çekmişim ama kendimize ne yaptım hiiç bilmiyorum.

Resmi olmasa bizde hatırlamayız:1:Öylesine çekmiştim resimlerini bende genelde çok çekmem ama ne bilim hatıra olsun diye yemekler diye foto albüm yapcam:1:

jelocumm ne güzel sende çekmişsin ilk resmi benim hiç aklıma gelmemiş yaa.. hımm neler var kız bu sofrada böyle 2 kişiye donatmışsın masayı resmen maşallahh. ilk olduğu için bu kadar özenmişsindir.

Resmi olmasa bizde hatırlamayız:1:Öylesine çekmiştim resimlerini bende genelde çok çekmem ama ne bilim hatıra olsun diye yemekler diye foto albüm yapcam:1:

bide tek sofrayı ekledim ya eşim salata+fasulye+kavun yiyip doyan birisi değildir. az yiyor diyorum ama aldanmayın.

domates çorbası
pilav

bunlarda ocakta duranlar yine de az yemiyormuş yaa :17::17:

Back