2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sofişcim hoşgeldin canım. Ne iyi gelmiştir memleket havası sana enerji dolusundur şimdi. Kayınvalidenlerle dönme olasılığınız vardı galiba dimi? Geldilermi ?

Speddy acaba akşam seni ne sürprizler bekliyo

pöfff vakit hiç geçmiyor.............................

BUGÜN bana da hiç geçmiyor iş yapasım da yk zaten
bu haftasonu görüşüyor muyuz kimseedn ses çıkmadı...

eşim bi işler çeviriyor yine tüm aile bizde olurlar herhale öyle düşünüyorum

Selam kızlar işler biraz hafifledi bende geldim hemen
Hava çok güzel dışarıda tabi biraz bakabildim bu arada jinekolog için randevumu aldım cumartesi'ye malum haftaiçi gidemem doktora istediğim hastanelerde randevular doluydu başka bir hastaneden aldım ama gayet iyi diyorlar yorumlarda bakalım dr'dan bilgisinden memnun kalıcakmıyım

hayırdır genel kontrol için mi gideceksin ?

inşallah tatlım iyi bir doktor denk gelir. ben 2 farklı yere gitmiştim biri devlet biri özel ikiside birbirinden tırt çıktı. şu anda yine beklemedeyim tekrardan gitmem gerekli tedaviye başlamam için öylece bekliyorum şans yani. görümcemde görevleri nedeniyle erzincanda bilmiyor oraları pek tesadüf bir doktora gitti çokta memnun kalmış açıklamış herşeyi doktoru valla hayran kaldım.

İnşallah iyi çıkar doktor yoksa hiçbir anlamı kalmaz beni bilgilendirmez ilgilenmez ise zaten söylerim kesin yüzüne
İşte ilk özele gidiyim dedim daha önce gittiğim doktor 2 hafta fullmuş randevu alamadım beklemekte istemediğimden başka bir doktoru seçtim bakalım nasıl olucak,
Sende ihmal etme hastane araştır önce sonra içlerinden bir doktoru seç tabiki şansa ama inşallah sanada iyisi denk gelir bu sefer, ay ne güzel iyi doktora denk gelmiş çok mutlu olmuştur inşallah hep böyle devam eder.

anladım canım önemli bişey olmamasına sevindim. bende gitmek istiyorum sene de 1 kez bu ağustos ayında giderim herhalde yine. sonra da gebelik içinde bilgi sahibi olurum.
Allahın izniyle ondan sonra da eylül gibi falan başlarız diye düşünüyoruz

teşekkür ederim canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…