Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyahdenizin gelmesi olayı çözmedi hala 2 ziyaretçi var takipte olduğumu hissediyorum...[/QUOTE
...
Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.
Günaydın kızlar, alışmışım erken kalkmaya uyuyamadım. Kalkıp günaydın dedikten sonra temizliğe girişeyim dedim. Bu gün temizlikten sonra alışverişe gideceğim.
Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.
kızlarr yine nerdesinizzzz???
ben burdayım ama mali müşaviri bekliyorum birazdan gelir heralde
anladıım canım işler yoğun yani dün ne güzel muhabbetler vardı bugün yine durulduk
kolay gelsin speedycim senin de işlerin yoğun anlaşılan
selamlar katılamıyorum pek
dün 16 kişiydik
herşey mükemmel oldu herkes çok şaşırdı yardıma kimseyi kabul etmedim
bir günde hem temizlik hem yemek hepsini hallettim
herkes bayıla bayıla yedi ya ben de çok tatmin oldum ezzetlerimden
iyice pratikleştim sanırım önceden olsa haytta yapamazdım
fırında tuzda tavuk yaptım kızlar internetten tarifine bakın ve muhakkak yapın
patates püresi yaptım
soğanlı bir meze hazırladım
iki çeşit çorbam vardı
kıtır ekmek de yaptım
pirinç pilavı bir de
kuzenim çiğ köfte yapıp getirmişti
çayın yanına da browni kurabiye (bu lezzeti daha önce denemediğim için o kadar pişmanım ki)
bir de cevzli kek
ilk hafta böyle erkenden kalkıyorsun, ilk günden harıl harıl temizliğe başlıyorsun ama sonraki haftalarda daha geç kalkmaya başlarsın :)))
babana acil şifalar diliyorum canım, taş düşürmek çok zormuş, çabucak düşürür geçer inşallah.
ben de evde olmak geç saatlere kadar yatmak isterim tadını çıkarın