Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pöfff vakit hiç geçmiyor.............................
sofişcim hoşgeldin canım. Ne iyi gelmiştir memleket havası sana enerji dolusundur şimdi. Kayınvalidenlerle dönme olasılığınız vardı galiba dimi? Geldilermi ?
Speddy acaba akşam seni ne sürprizler bekliyo
ünaydınlarrr
mutlu yıllar speedyyy herşey gönlünce olsun...
teşekkür ederim canım.
sen yeni geldin sanırım. memnun oldum bu arada kendini tanttın mı bilmiyorum
Yok ben 1 seneden fazladır buralardayımda nick değiştirmiştim bide arada giriyorum fazla yazmıyorum.
hım anladım canım ok o zaman eylül gelinisin herhalde
Evet 17 eylül geliniyim. Ahh ah ne çabuk geçti
evlendikten sonra hemen geçiyor cnm bende haziran geliniyim
biliyorum canım sanırım haziranın ilk günlerindeydi düğünün hatta resimlerini falanda görmüştüm maşallah çok ta güzel olmuştun.
çok sıkıldım kızlar nerdesiniz
çok sıkıldım kızlar nerdesiniz
ben burdayım canım
Selam kızlar işler biraz hafifledi bende geldim hemen
Hava çok güzel dışarıda tabi biraz bakabildim bu arada jinekolog için randevumu aldım cumartesi'ye malum haftaiçi gidemem doktora istediğim hastanelerde randevular doluydu başka bir hastaneden aldım ama gayet iyi diyorlar yorumlarda bakalım dr'dan bilgisinden memnun kalıcakmıyım
Selam kızlar işler biraz hafifledi bende geldim hemen
Hava çok güzel dışarıda tabi biraz bakabildim bu arada jinekolog için randevumu aldım cumartesi'ye malum haftaiçi gidemem doktora istediğim hastanelerde randevular doluydu başka bir hastaneden aldım ama gayet iyi diyorlar yorumlarda bakalım dr'dan bilgisinden memnun kalıcakmıyım
inşallah tatlım iyi bir doktor denk gelir. ben 2 farklı yere gitmiştim biri devlet biri özel ikiside birbirinden tırt çıktı. şu anda yine beklemedeyim tekrardan gitmem gerekli tedaviye başlamam için öylece bekliyorum şans yani. görümcemde görevleri nedeniyle erzincanda bilmiyor oraları pek tesadüf bir doktora gitti çokta memnun kalmış açıklamış herşeyi doktoru valla hayran kaldım.
hayırdır genel kontrol için mi gideceksin ?
BUGÜN bana da hiç geçmiyor iş yapasım da yk zaten
bu haftasonu görüşüyor muyuz kimseedn ses çıkmadı...
Hem genel kontrol hemde hamilelik planladığımdan nasıl bir yol izlememiz gerektiği hakkında bilgi almak daha çok bilinçlenmek için,
Bu arada yeni gördüm Speedy Doğum günün kutlu olsun nice senelere yaşlara inşallah çok sürpriz dolu birgün geçir