- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bu haftasonu ben gelemem, eşim c.teside izin alıp ders çalışmayı düşünüyor,2 haftadır misafirlerden çalışamadı hiç..
hımm tamam canım bizimde yine toplantı çıktı zaten 12 de üstelik benimm haftam da değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftasonu ben gelemem, eşim c.teside izin alıp ders çalışmayı düşünüyor,2 haftadır misafirlerden çalışamadı hiç..
inşallah tatlım baya motivasyon sağlamış doktordan umutluydu hayırlısıyla bakalım. bana gelince bende hormonlarda hafif bir oynama var ama iki doktorda kesin çözüm üretmedi düşün devletteki direk doğum kntrl hapını dayadı istemiyorum ben bunu dediğim halde. bende yine adetimin 3 ünü gününü bekliyorum gerçi düzenli olamıyorum nasip ne zaman gidiceğim yani hemde kendime süre verdim. bu sefer direk endokronolijiye gidicem tüm hormonlara baktırmak için diğer yandan doktorumda belli gibi tanıdığımız var kadın doğumda bilinen bir doktor oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım.İnşallah iyi çıkar doktor yoksa hiçbir anlamı kalmaz beni bilgilendirmez ilgilenmez ise zaten söylerim kesin yüzüne
İşte ilk özele gidiyim dedim daha önce gittiğim doktor 2 hafta fullmuş randevu alamadım beklemekte istemediğimden başka bir doktoru seçtim bakalım nasıl olucak,
Sende ihmal etme hastane araştır önce sonra içlerinden bir doktoru seç tabiki şansa ama inşallah sanada iyisi denk gelir bu sefer, ay ne güzel iyi doktora denk gelmiş çok mutlu olmuştur inşallah hep böyle devam eder.
çok saol tatlım hoşbuldummbu arada sanada hoşgeldin tatlım
sofişcim hoşgeldin canım. Ne iyi gelmiştir memleket havası sana enerji dolusundur şimdi. Kayınvalidenlerle dönme olasılığınız vardı galiba dimi? Geldilermi ?
Speddy acaba akşam seni ne sürprizler bekliyo
çok saol tatlım hoşbuldumm
hoşbuldum saol canım benim öyle iyi geldiki memleket havası gerçekten çok mutluyum bu aralar :) kayınvalidemler gelmediler canım bi kaç doktor işleri vardı onları halledip geliceklermiş bakalım artık ne zaman gelirlerse :)
hımm tamam canım bizimde yine toplantı çıktı zaten 12 de üstelik benimm haftam da değil
zaten haftasonu yağmur yağacak diyolar, daha sonra güneşli bir havada buluşuruz
21 de penguen gelecekti, haftaya c.tesi bütün kızlar toplandık şarkısını söyliycekmiyiz :26:
anladım canım önemli bişey olmamasına sevindim. bende gitmek istiyorum sene de 1 kez bu ağustos ayında giderim herhalde yine. sonra da gebelik içinde bilgi sahibi olurum.
Allahın izniyle ondan sonra da eylül gibi falan başlarız diye düşünüyoruz
teşekkür ederim canım bu arada
ben yine çalışıyorum haftaya malesef benim haftam 4te çıkıyorum olurda olduğunuz yere yetişebilirsem mutlaka gelmek isterim
inşallah tatlım baya motivasyon sağlamış doktordan umutluydu hayırlısıyla bakalım. bana gelince bende hormonlarda hafif bir oynama var ama iki doktorda kesin çözüm üretmedi düşün devletteki direk doğum kntrl hapını dayadı istemiyorum ben bunu dediğim halde. bende yine adetimin 3 ünü gününü bekliyorum gerçi düzenli olamıyorum nasip ne zaman gidiceğim yani hemde kendime süre verdim. bu sefer direk endokronolijiye gidicem tüm hormonlara baktırmak için diğer yandan doktorumda belli gibi tanıdığımız var kadın doğumda bilinen bir doktor oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım.
zaten haftasonu yağmur yağacak diyolar, daha sonra güneşli bir havada buluşuruz
21 de penguen gelecekti, haftaya c.tesi bütün kızlar toplandık şarkısını söyliycekmiyiz :26:
Yok çok şükür önemli bişey,inşallah genel kontrol ve gerekli testlerden sonrada bir sorun çıkmaz ise vitamin takviyesi istiycem et yemiyorum malum eksiklikler vardır bunu ilk başta dengelemem gerekir,bilinçli ve planlı bir hamilelik istiyorum,ben 3 ay sonra düşündüğüm için bu hafta gidersem gerekli takviyeleri alırsam o zamana kadar vücut kendini hazırlar diye düşünüyorum, genel muayneni ol doktorunda yardımcı olur gebelikle ilgili eylülde düşünüyorsan ki az kalmış aslında beslenmeye dikkat etmek lazım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
kızlar ya bizim şu sıralar maddi sıkıntılardan dolayı eşim tek başına gidebilir istanbula şimdi bende gidersem hem 1 kişi fazla yol parası hemde beraberken gezzmek yemek içmek isteriz diye düşündük. çok para gider dedik. Bakalım heralde o h.içi filan bi günlük gidip gelicek gibi...
gelin bizde kalın canım ne güzel olur yaa bi tek yol parası işte. daha ucuza mal olur ciddiyim bu arada
Kızlar dün akşam yemek yaparken ne oldu anlatıcaktım size unuttum. Balık kızartıyodum eşim daha gelmemişti. Mutfak balkon kapısınıda açtım koku gitsin diye mutfağın kapısını kapadım. bikaç bulaşık vardı onları yıkıyodum elimde sol tarafımda bi kıpırtı gördüm. dünde bütün gün arkadaşlar 3 harflilerden filan bahsettiler korkuyorum çok. Bi baktım kocaman şişman bi kedi balkkondan içeri girmiş arkamdan geçmiş farketmemişim ocağın yanına gelmiş koklanıyo. Nasıl çığlık attım aklım gitti. elimde köpüklü bardağı filan fırlatmışım. kovdum kediyi iyiki üstüme filan atlamadı çünkü mutfağın kapısı kapalı çıkıcak yeri bulamayıp telaşla saldırabilirdi. Çıktı gitti balkondan tekrar ama çok korktum ya. Demekki yazın ben kapıyı açık bırakamıycam ya giriverise ewe. Halımı sermemiştim yıkadıktan sonra Allahtan yerleri silmem daha kolay oldu.
bende et yemiyorum canım en büyük korkum da bu işte bunun için haziran sonunda tatile gidicez dönüşte zamanım kalır ise bende hamilelik öncesi , rahim,genel muayane,diş gibi detaylar için gözükmek istiyorum.
2 yada 3 ay öncesinde folik asite başlamak lazım. haziran sonunda gidersem hemen başla der hemen çalışmaya başlamayız zaten eylülde ancak belkide daha geç o zaman plan ne gösterir bilmiyorum 2 ay önce içsem vitamin için yeterli.
smear testi isteyeceğim yine ailemden gelen genetik myom sıkıntımız var olurda bişey görür dr falan tedbirlik olmak istiyorum.
sende 3 ay sonda düşünüyorsan dr yönlendirmesine göre başlarsın folik asite falan hatta dr tavsiyelerini bana da söylersen sevinirim.
ben ilk evlendiğimde gittiğimde 6 ay öncesinden et yemediğin için her ay iğne olman iğne bitince denemeye başlamak lazım demişti bu kez başka dr gidicem bakalım o neler diyecek
kızlar ya bizim şu sıralar maddi sıkıntılardan dolayı eşim tek başına gidebilir istanbula şimdi bende gidersem hem 1 kişi fazla yol parası hemde beraberken gezzmek yemek içmek isteriz diye düşündük. çok para gider dedik. Bakalım heralde o h.içi filan bi günlük gidip gelicek gibi...
Kızlar dün akşam yemek yaparken ne oldu anlatıcaktım size unuttum. Balık kızartıyodum eşim daha gelmemişti. Mutfak balkon kapısınıda açtım koku gitsin diye mutfağın kapısını kapadım. bikaç bulaşık vardı onları yıkıyodum elimde sol tarafımda bi kıpırtı gördüm. dünde bütün gün arkadaşlar 3 harflilerden filan bahsettiler korkuyorum çok. Bi baktım kocaman şişman bi kedi balkkondan içeri girmiş arkamdan geçmiş farketmemişim ocağın yanına gelmiş koklanıyo. Nasıl çığlık attım aklım gitti. elimde köpüklü bardağı filan fırlatmışım. kovdum kediyi iyiki üstüme filan atlamadı çünkü mutfağın kapısı kapalı çıkıcak yeri bulamayıp telaşla saldırabilirdi. Çıktı gitti balkondan tekrar ama çok korktum ya. Demekki yazın ben kapıyı açık bırakamıycam ya giriverise ewe. Halımı sermemiştim yıkadıktan sonra Allahtan yerleri silmem daha kolay oldu.
sen anlatırken ben korktum burda. geçmiş olsun canım benim başıma gelse çıldırırdım herhalde
Sağol tatlım benim ama zaten kayınvalidemler var ya orda kalırız ama eşim ne zamandır istanbulu görmüyo özledi beraber gezelim onuda yiyelim burayada gidelim onuda alalım masrafımız çok olucak.
Aaaa et yemiyorsun yaşasın sonunda benim gibi yemeyenler çoğalıyor Tamam iyi birşey değil yememek,aynen benimde en büyük korkum bu bende 3 ay önceden folik asit veya vitamin B12 düşük çıkmıştı
ve aylık iğne vermişti ilk bir kutu bir ay sonraki kutular ömür boyu rapor yazmıştı ilaç için ama devam ettiremedim, ne zamandır doktora gitmiyorum mutlaka bişey söylüyorlar aaa sen et yemiyomusun bak bu vitamini alamazsın hiçbir sebzede yok ama yemiyorum napabilirimki miğdem seçiyor yiyeceği şeyi ölsem yiyemem,
Elbette aileden gelen bir sokıntın varsa bu şekilde gerekli kontrolleri zamanında yaptır ne olur ne olmaz,
Ben sana bilgi veririm sonuçta senle aynıyız bu et konusunda doktor kesin bir dolu şey söyliycek ve hamileliğinde mutlaka balık ye diycek ama nasıl yerim bilmiyorum o zaman gelsin bakarız