Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi dahaki sefere kapat bence de kedicik napsın almıştır balık kokularını
ben olsam bırakırdım yemeği bi güzel kediyi beslerdim deli gibi. bazen geliyorlar camın önüne açıyorum su yemek falan koyuyorum. Allahtan 2. kez gelmiyor
yyip gidiyor boşa nankör dememişler
doğru ya kaynananlar vardı. o zaman biraz daha zaman geçsin öyle gelin canım maddi açıdan da rahat olunca yani
ama ben kırmızı et yemiyorum. tavuktan bıktım balık ise babamda fosfor fazlalığı var 25 yıldır evimizde et pişmez
artık tadını unuttum desem yeridir ancak kaynanam yaparsa öyle yerim ama büyük zevkle değil yani
benim de öyle geçen ramazan iskender yedim eşim çok ısrar etti diye bide herkes baskı yapıyordu ondan sonra dedim bi daha asla yemem
1 hafta ağzımda onun tadı ile yaşadım çok kötü geldi Allah affetsin ama bana göre değil napıyım
ilk dr gittiğimde insan vucudundaki kanın % 30 bende varmış yani devamlı tedavi altında olmam lazımmış. uzun süreli tedavi de bana göre değil bi süre sonra bırakıyorum işte
speedycim yemekten sonra kalan artıklar filan ayrı poşete koydum çöpün yanına bıraktım. onların hakkınıda verdim yani
Bende sadece döner ve köfte yiyebilirim ama çok pişmiş olcak Bunun dışından hiçbişey yiyemem ben yemeye çalışsam bile daha miğdeme gitmeden hemen uyarı verir 3 dakika içinde lavaboda olmam lazım ve o günüm mahvolur benim
Yemeseydin keşke sonra sana olan oluyor hep ısrarlar yüzünden yiyoruz ama sonucuna biz katlanıyoruz
Ne diyosun sürekli tedavi hımm bana görede değil maalesef ama işte hamilelik düşününce mecburen bebek için kendimize dikkat etmemiz şart bakalım doktor sana ne diycek ona göre bir yol belirlersin kendine.
onlarda yesin canım payına düşenleri
ikisini yemende güzel keşke bende yiyebilsem herkese karşı çıkıyorum ama unutkanlığım çok fena
bebek olunca mecbur yersin diyenler var olmadı serum ile et suyu verdiricem kendime bi çözüm bulmak şart
bakalım bende haziran sonu gidersem söylerim zaten eşime kalsa hemen yarın gidicem dr'a ama erken daha
Unutkanlıkmı var sende hıı bu ciddi bişey o zaman tedavi olman lazım en kısa sürede şakaya gelmez speedy, bende yok hatta ben unutmuyorum hiçbişeyi eşimde ailemde bundan şikayetçi acaba bir sorunmu var sende et yemiyorsun ama herşeyi detaylı hatırlıyorsun diye ,patronum bile geçen hafta hangi firmalara ödeme yaptık dediğinde A'dan Z'ye sıralıyorum nerdeyse 60 firma ve iş yerinde biri bişey unuttuğunda genellikle ben izindeyken ve çekle ilgili ise patronum bile olsa neden unutuyosunki diye arıyorum çok önemliydi diye sonrada acaba niye unutoyolar yada ben niye herşeyi hatırlamak zorundayım diyorum bendede fazlası problem bu yüzden eşimle bir kez tartışmıştım beynin not defterimi senin bir kerede unuttum desen ne olur demişti kendisi çok unutkandır aşırısıda fazla işte keşke bende senin gibi unutsam bazı şeyleri poff
Eşin haklı aslında sen fazla beklemeden gitsen iyi olur hem onunda içini rahatlatmış olursun hemde aklında soru işareti kalmaz için rahatlar
malesef canım eşim yakında beni de unutacaksın diyor, özel günleri ,iş notlarımı asla unutmam.
ama dün naptın de hatırlamam dün ne yediğimi sor bilmem derler ya benim ki öyle bişey ya beynim önemsiz gelenleri kendisi siliyor
yada çözemedim. ellerim ayaklarım yaz kış buz gibidir kansızlıktan. 2 sene önce kolum bacağım morarmıştı. Allah korusun kan kanserinden şüphelendi drlar.
ama sonra kansızlıktan olduğu anlaşıldı. şimdi öyle böyle idare ediyorum Allah başka dert vermesin.
eşim kontrole gidiyim hemen çocuk yapalım diye istiyor.
Hımm anladım ufak tefek şeyler unutulur sorun yok bence ama yinede doktora görün kısa bir zamanda,bendede var aynısı ama sadece kışın heleki ayaklarım ki botlarımı hep içleri kalın kürklü alırım eve girerdim o annecim hemen ben geldim diye ayak havlularını ısıtırdı petekde ayaklarıma sarardı gece yatardım yine aynı soğuk olurdu ne yapsak boştuAllah göstermesin kan kanseri falan tövbe tövbe ırak olsun.Kansızsın işte apaçık ortada bunu kabul et artık ve kısa zamanda doktorun yolunu tut eşinle beraber bak kansızlık hertürlü hastalığa kapı açarmış bunu bilirsin bilinçli bir kadınsın daha fazla oyalama kendini ne kendine ne eşine faydası var gidersen bence çok sevinir
haklısın canım ama ne diyeceklerini biliyorum artık kan için iğne olacaksın diyecek onu da kullanamıyorum.
en güzeli kuru üzüm,meyve yiyorum bide böyle deneyeceğim. kan yapar diyorlar pekmez falan inşallah çocuk planı yaptığımızda büyük sıkıntı olmaz
Evet standart şeyler diycekler ama senin yararına şeyler,pekmez kan yaparmış bunu bende çok duydum özellikle keçi boynuzu pekmezi hadi bakalım takviye yap bunlardan kendine değerlerinde gelişme olur inşallah
inşallah canım bişeyler değişir.
sen kadın dr haricinde başka kontrolden geçtin mi hamilelik için.
Yok daha yeni başlıycam hamilelik için, geçen yıl evlenmeden nöroliji'ye görünmüştüm damardan kaynaklıydı et yemediğim için b12 eksik dedi şimdi nişanlısın evlenince bu şekilde hamile kalman hiç doğru olmaz önce sağlığının yerinde olması lazım sakın değerlerin yükselmeden hamile kalma dedi,sorunlu gebelik olur demişti tınlamamıştım evlendikten sonrada smear testi ve genel kontrol yaptırmıştım ultrasondada baktı yumurtalıklar iyi durumda hemen hamile kalabilirsin sorun yok demişti gerçi kan testi bir iki test daha istedi ama vaktim yoktu yaptırmadım
Ozaman çocuk düşüncem beynimin ucundan geçmiyordu
selamlaaarrrrrr
kızlar çok yoruldum bugün dışarda bir sürü işim vardı
elif geçmiş olsun tatlım korkutmuş seni şişko kedi
hamilelik düşünenler bence ertelemeyin eylüle falan
zaten ha deyince olmuyor yapın gitsin
gecen gün baktım da haziran gelinlerinden çok hamile var
bizde yasemin ve ebru hamile sadece
onlar da uğramıyo hiç
terki diyar eylediler
Kesin isteyenler haklısın hiç beklemesin en az 3*4 ay zaten olması için uğraşıyorsun.
ama ben eşime bunu söylemedim eylülde başlarsak işte 2013'e ancak olur
haziran da aslında 3 tane var ama bizim topicte temmuz falan tüm yaz gelinleri toplandığı için kalabalıklaşıyor
mmm erkekler bizim kadar bilgili olmuyolar
benim eşim de hemen olacağını sanmıştı
bu heyecan da çok güzel
benim ovulasyon dönemim geçmiş bu ay
yine tam olarak degerlendiremedik kayınpederim burdaydı
bu ay da olmayacak sanırım
Allah bilir
Bizimde öyle eşimle tanıştığımdan beri bebek istiyorum bebek istiyorum ama cesaret edemiyorduk bide tabi işin maddi boyutu vardı 10 yıllık kredimiz var hala da devam ediyor kaldı 9 yılımız
2*3 gün önce eşim çocuk istediğini söylediğinde çok kötü oldum beklemiyordum. ve içimdeki çocuk isteği bi anda gitti. şimdi de kendimi toparlamaya çalışıyorum
Dişlerimi bakımdan geçirdim dolgularımı falan yaptırdım. ağırdan alarak hamileliğe hazır olmaya çalışıyorum.. hep 2013 ortasında doğurucam diyordum. bu gidişle öyle olacak
Maddi boyutunu düşünürsen ohooo krediler bitmez heleki 9 yıl bunun yanına bir dolu masraf ekle boşver çok düşünme maddi boyutu yoksa içinden çıkılmaz.
Ay ne güzel çocuk istediğini söylemiş sevinmelisin,bizimki hiç istemem kariyer yapcam bunu şunu alıcam derken geçen pat söyleyiverdi ben şok hiç beklemediğim savunmasız olduğum anda bişey diyemedim tabii
İçindeki çocuk isteği hiçbirzaman gitmez bitmez çünkü kadınız biz bugün ister yarın istemeyiz hep planlarız herşeyi ama duygusalız eninde sonunda annelik duyguları oluşur mutlaka, heleki rahmine düşsün karnını koruyup kollamak herşeyden sakınmak istersin derdi bir arkadaşım bence doğru.
Dişçi çok önemliymiş dikkat etmek gerekirmiş en iyisini yapıyorsun ağırdan al hazırlığını yap ama çokda erteleme kimsenin etkisi altındada kalma tabiki sen ne zaman hazır hissedersen
2013 güzel bir yıl olucak desene biz Nisan yada Mayıs gibi doğarmı onun hesabındayız ay eşim habire her akşam tutarmı dersin bu aylara denk gelirmi ne biliyim ben
mutlaka canım borç asla bitmez devamlı hayat şartları zorlaşıyor. artık düşünmemeye çalışıyorum.
Bakalım hayat bize neler sunacak içimdeki korku çok ilginç ya bakamazsam ya kollayamazsam diye garip duygular içindeyim.
arkadaşında çk doğru söylemiş.. bende hep şey derim. annelik kadına doğuştan bahşedilmiş ama babalık ancak kucağa alınca olur eşim tuttumuş illa kız diye.
bahara gelmesini bende isterim ama tam mevsimi bu aylarda doğurabilirim inşallah. 2013te hepimiz tek tek doğurmuş olucaz demek hadi bakalm önce bi tutturalım da
diş kesinlikle çok önemli hamilelikte en çok eriyen bölge bide saçlar ama ona yapacak hiç bir şey yok işte
görümcem diş sancısı çekti onu gördüm çok fenaydı yaa aklıma geldikçe korkuyorum 4 aylıkta hamileydi hiç bişey yapamadı dr
Korku olucak illaki hayatta daha önce hiç sahip olmadığın bir canlıya senin kanından canından sevdiceğinden bir parça'ya sahip olucaksın ve anne olucaksın tatmadığın bir duygu hiçbirşeyle ölçüşülemez gözlemlediğim kadarıyla,korku hepimizde var aynı korkular aynı düşünceler ama ay düşünsene küçücük eller ayaklar hep sana gülümsüyor motive ediyim ben seni birde kendimiannelik tabiki çok başka bişey herşeyden önce Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği.
Ne diyosun:18::18: en yakın zamanda dişçinin yolunu tutmam gerek, of ne zor olmuştur onun için 4 aylıkmış birde geçmiş olsun.
oy kurban olurum onu verene ben ya istemez miyim ? :2::2: bak yine annelik aşkım kabardı hee
Allah zamanı gelince herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir junior :2::2::2:
dişi bence sakın aksatma dr diş için hiç bişey yapamıyor ilaç veremiyor uyuşturma ancak drun izin verirse yapıyor onu da dr vermiyor.
En güzeli tedbir almak benim bide kanal tedavisi falan yapıldı çok şükür kurtuldum
benim annem hiç istemiyor böyle bişeyi duysa bana ne yapar merak ediyorum ben çalışıyorum yanında olmak istiyorum diyor herkesi düşünüyrum yaaaaaaa