teşekkür ederim canım gelebilirim belki, sende bana gel ama. artık evdeyim hemen hemen her zaman müsaitim, sen işinin olmadığı bi zaman haber ver bana, beklerim gel mutlaka.
menünde güzelmiş ama bide kısır, mercimekli köfte vs gibi bişilerde mi yapsan acaba? bide sirkeli kurabiye ne yaa, sirkeyle düşünemiyorum :)) bende hani dr. oetker'in kabartma tozu, vanilinlerin arkalarında tarif olur ya,geçenlerde ordan bakıp fındıklı kurabiye yapmıştım, herkes çok beğendi, bi bereketli olduki hem, bir sürü çıkıyor incecik yapıyorsun baya kabarıyor zaten.
bende geçen hafta annemleri komşularıyla çağırmıştım masamın resminide çekmiştim şimdi albümüme o resimi ekleyecem.
Az önce doktorun sekreterini aradım sonçları göstermiş doktora. Tahlillerde bi problem yokmuş ama ultrasonda da kontrol edelim bebek istiyosa demiş. sonra da folik asite başlıycam bikaç ay kullanmak lazım..
chitlenbik afiyet olsun canım çok güzel oluyo o kek ama borcamda denememiştim hiç. Browni kurabiyeyide yap bence mutlaka. c.tesi yaptım bisürü kişiye tattırdım. dün bitti artık dayımlar filan çok beğendiler. Kardeşin içinde bu yaşlarda ne kadar üstüne gidilirse o kadar ters teper diye düşünüyorum. benim ortaokulda kötü bi arkadaşım vardı ama çok severdim ben onu annem ne kadar o kız iyi değil bak arkadaşlık yapma desede inat yapar gibi daha çok bağlanırdım.SOnradan gördüm hatamı. O yüzden annen pek konuşmasın ama sen arkadaş gibi yaklaşmaya çalış bu sıralar normalden daha yakın ol ona. Ergenlik dönemi çok sıkıntılı ya. İşallah bian önce çıkar bu havadan.
Kızlar size bişi sorucam orta 2ye giden erkek bi kardeşim var çok efendi çok saygılı çocuktur.geçen matematik öğretmeni çağırmış annemi dersi dinlemiyo sürekli uykulu bi halde ve bi kız mevzuları var sanırım aklı hep orda demiş.annemde şaşırmış şok olmuş evet evde de pek ders yapmıyo sürekli pc başında eskisi gibi derslere meğilli değil demiş.bilgisayarı yasaklayın sürekli başında durmasın deslerinle ilgilensin aklını başak bişeye vermesin demiş kardeşimde konuşulurrken yanlarındaymış kız meselesini inkar etmiş yok öyle bişi öğretmenim demiş.herkes farkında çocuğum bi sen mi farkında değilsin demiş öğretmen de.nasıl davranılması gerekir bu yaşta budurmdaki çocuğa bilemedim.sevgili olayları için çok erken değilmi nasıl engel olunur ki sonuçta derslerini konsantresini bozuyo.anneminde morali bozulmuş abisine söylücek abisinin sözünü dinler die ama inş..bilemiyorum napıcazz...
Selam kızlar işi bıraktım sonunda. Son kez buradan yazıyorum. Şok oldular ama anlatamam. Birazdan evime gideceğim eşim biraz dinlen evde diyor. Öpüldünüz evden yazarım akşama
Selam kızlar işi bıraktım sonunda. Son kez buradan yazıyorum. Şok oldular ama anlatamam. Birazdan evime gideceğim eşim biraz dinlen evde diyor. Öpüldünüz evden yazarım akşama
landfloves bebişimm o ne güzel bi sofra öyle yahuu yaptıklarının hepsininnn tariflerini de yazsana altınavalla nefis görünüyolar. Annenin arkadaşlarıda çok eğlenceliler maşallah geçen facebooktada gördüm.
gelirim canım inş. bende biz fotoğraf çekip koyalım albümümüze
pancar salatası kuskusla yapılıyor canım o yüzden yeter yaa
kurabiye yaparken içine 4 kaşık sirke konuluyo acayip güzel oluyo hiç tadı belli olmuyo ama ağızda çok güzel dağılıyo hatta mutfakta var şimdi buyur gel yiyelim
resimleri bekliyoruz bakalım
ay evet öyleler çok seviyorum özellikle bu ikisini, annemlere gittiğimde de genellikle onlarla beraberiz. hangi birinin tarifini yazayım ki, hangisini merak ettiyseniz onu yazabilirm, zaten ordan burdan bulduğum tarifler. dediğim gibi fındıklı kurabiyeyi dr oetkerin vanilininin arkasından aldım
QUOTE]
Acılı poğaça dediğin küçük yuvarlak olanlar sanırım onun tarifini merak ettm ben canımmm
ay evet öyleler çok seviyorum özellikle bu ikisini, annemlere gittiğimde de genellikle onlarla beraberiz. hangi birinin tarifini yazayım ki, hangisini merak ettiyseniz onu yazabilirm, zaten ordan burdan bulduğum tarifler. dediğim gibi fındıklı kurabiyeyi dr oetkerin vanilininin arkasından aldım
pancar salatasını ilk defa duyuyorum, nasıl oluyooooor?
aaaaa çok sevindim canım yaaa, iyi bilirim o ayrılmadan önceki sancıları, şimdi kuş gibi hafiflemişsindir, eve giderken kendini çok garip hissedeceksin. bende iki yıldır çalıştığım yerden ayrılmıştım, eve giderken ayaklarım yere değmiyordu..
Acılı poğaça dediğin küçük yuvarlak olanlar sanırım onun tarifini merak ettm ben canımmm
kızlar bişey sorcam
fırında pişirip tiftiklediğim tavuklar vardı buzluğa atmıştım
onları yemek yapmak istiyorum bu akşam
nasıl değerlendireyim
tavuklu patates yemeği yapsam içine nasıl koycam bu tiftikleri
o acılı poğaçaların tarifini tv de bi yemek programından almıştım çok canım çekmişti, ertesi günde misafirim olunca yaptım hemen.
acılı poğaça:
hamuru için; Genişce bir kapta 1 tane yaş mayanın üstüne 1 çay kaşığı tuz ve biraz ılık su ekleyip eziyorsun, üzerine 1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı sıvı yağ ve aldığı kadar un ekleyip hamur yapıyorsun. elektrikli battaniyen varsa onu açıp hamurumuzun üstüne ıslak bir bez örtüp yatağa yatırıyorsun üzerine yorgan battaniye örtüp sıcak tutuyorsun(daha çabuk kabarsın diye öyle yaptım, kocamanda kabarmıştı hakkaten)
üzerindeki sos için; 1 kuru soğanı ince ince doğra, 2 çay kaşığı kimyon, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 avuç susam, 1 fincan zeytin yağı, k.biber ve ne kadar acı olmasını istiyorsan o kadar kırmızı biber ekle karıştır.
tepsiyi yağla, elini yağa batırarak hamurlardan yuvarlak şekiller yapıp üzerine bu sostan bula, sonra hepsi fırınaaaaa
Hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelim
Hadi hayırlı olsun canım ama şaşırdım düzeldiler, kararın değişti sanıyodum Dinlen tabi biraz ya bak landfloves halinden gayet memnun.
hadi hayırlısı canım dinlen artık tadını çıkar evde oturmanın
ve sonunda şömineyi yakabildimmmmmm üşüdüm çok ya
Hayırlısı olsun canım, zaten memnunda değildin.. Kendi işine başlamadan dinlenirsin, evinle ilgilenirsin biraz..
pancar salatasını ilk defa duyuyorum, nasıl oluyooooor?
aaaaa çok sevindim canım yaaa, iyi bilirim o ayrılmadan önceki sancıları, şimdi kuş gibi hafiflemişsindir, eve giderken kendini çok garip hissedeceksin. bende iki yıldır çalıştığım yerden ayrılmıştım, eve giderken ayaklarım yere değmiyordu..
canım kırmızı pancar turşusunu rendeliyorum kuskusları haşlayıp içe koyuyorum mısır da katıyorum mayonezli yoğurt hazırlayıp karıştırıyorum rengi barbie pembesi oluyo herkes çok beğeniyor
daphne hayırlı olsun canım evinin tadını çıkar
en güzeli pilav üstüne yap
tava da kekik-kırmızıbiber,nane kavur değişik bir tat oluyor
şaşırdım yaaaahayırlısı olsun canım .
herkese selam kızlar
Kızlar bugun dukann diyetine başladım. Kitabında piliç sufle diye bir tarif vardı, onu yaptım. Gerçekten çok iğrenç birşey oldu. Onu yiyeceğime hiçbirşey yemem aç kalırım daha iyi. Zaten öylede oldu, 3-4 kaşıktan sonra midem bulandı bıraktı. Canım başka birşeyde istemiyor.
Bu aralar kilolarımla kafayı bozmuş durumdayım. Haftada 3 gün pilatese gidiyorum. Ekmeği tamamen kestim kepek dahi yemiyorum. Yürüyüşede başlayacağım, işten eve yarım saat sürüyor, akşamları yağmur olmadığı sürece yürümek istiyorum.
Çok zayıflamalıyım, 36 bedene düşeceğim. Giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum. Eşim kilo ver aşkım deyince dahada sinirim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?