• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar, alışmışım erken kalkmaya uyuyamadım. Kalkıp günaydın dedikten sonra temizliğe girişeyim dedim. Bu gün temizlikten sonra alışverişe gideceğim.

Günaydın erkenden kalkmışsın:1: uyusaydın biraz iyi gelirdi neyse ilkgün evinde temizlik toparlama falan ne zamandır yapamadıklarını yap rahat rahat sonra bizim yerimizede dinlen:34:

günaydın kızlar dün giremedim yine nete sorun vardı bilgisayarcı geldi sorunları çözdü çok şükür
daphnecim ev hanımlığına transfer olmuşsun galiba hayırlı olsun

herkese günaydın hanımlaaaarr..

yarın 20-25 kişilik misafirim gelecek ve benim temizlik yapmam lazım fakat bugün üzerimde öyle bir uyuşukluk var ki henüz işe bile başlayamadım sizlerden biraz enerji alayım öyle başlayayım dedim işe

herkese günaydın hanımlaaaarr..

yarın 20-25 kişilik misafirim gelecek ve benim temizlik yapmam lazım fakat bugün üzerimde öyle bir uyuşukluk var ki henüz işe bile başlayamadım sizlerden biraz enerji alayım öyle başlayayım dedim işe

maşallah canım yemeğe mi gelecekler ?

günaydın kızlar ne zamandır yazmıyordum ama ara ara girip sizleri takip ediyorum.
Çalışanlara hayırlı ne güzel işler diliyorum.

Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.

Günaydın kızlar.. Bu sıralar ailemiizin üzerinde bi kara bulut var Allahım beterinden korusun. Dün akşam dayımlardaydık yemeğe gittik annemlerde ordaydı. Yemekten sonra okey oynuyoduk babama aniden bi ağrı girdi böbreklerine ve kasıklarına. Hemen acile götürdük tahlil filan yapıldı. idrarında kan gördü doktor büyük ihtimal taş düşürüyo dedi röntgende bişey göremedi. Ama kıyamam nasıl kıvranıyo koca adam. Serum filan takıldı. Şimdi doktora çıktılar ultrasonda bakcaklar.

Çok geçmiş olsun canım babana..

hoşgeldin canım rabbim kötü şeylerden korusun canım gelmiş geçmiş olsun.inş kötü birşey yoktur

siyahdeniz tekrar hoşgeldin aramıza nasıl gidiyo anlat

yorgunpenguenim benim geçmiş olsun babana canım taş düşürmek çok zordur gerçekten benim anne tarafımda da var genetik oluyomuş galiba

Hoşbulduk
valla ne olsun evleneli haftaya 7 ay olacak nasıl geçti hiç anlamadım. Gelen giden misafirlerimiz, sınavdı, hastalıktı derken günler geçiyor. İnsanın sevdiğiyle aynı evi paylaşmasıda ayrı bir güzelmiş :nazar:

Ziyaretçilerimizden biride sendin demek :23: Sen nasılsın
:))) yabancı değil canım bendim :D giriş yapmadan bazen okuyup çıkıyordum bugünde yazayım dedim.

kızlar hepinize günaydın. baya oldu kalkalıda eşimi anca yollayabildim..
siyahdeniz hoşgeldin aramıza
yorgunpenguen baban için çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur Allahın izniyle canım

Çok geçmiş olsun canım babana..

hoşgeldin canım rabbim kötü şeylerden korusun canım gelmiş geçmiş olsun.inş kötü birşey yoktur

yorgunpenguenim benim geçmiş olsun babana canım taş düşürmek çok zordur gerçekten benim anne tarafımda da var genetik oluyomuş galiba

Çok teşekkürler kızlar. İşallah bian önce atlatır bu ağrılarını.

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Back