• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu akşam misafirlerim var ama henüz kılımı kıpırdatmadım

kızlar şu browni kurabiyeyi şimdi yapsam buzdolabına atsam soğuk yenir mi daha önce hiç yapmadım

Günaydınlaar.

bu akşam misafirlerim var ama henüz kılımı kıpırdatmadım

kızlar şu browni kurabiyeyi şimdi yapsam buzdolabına atsam soğuk yenir mi daha önce hiç yapmadım

Ahsencim tatlım zaten şimdiden yapman lazım dolapta beklemesi lazım onun. Hatta dünden yapsan bile olurdu. Yap bakalım beğenicekmisin merak ettim. Ben bu sefer yaptığımda sütün içine batırıp çıkartıp fırın tepsisine dizdim kurabiyeleri, geniş geniş daha iyi oldu.. Kalan sütüde üzerine döktüm başka bi fırın tepsisini üzerine kapadım. daha güzel çektiler içine.

günaydın tatlım ne var ne yok?:6:

iyiyim teşekkürler canım bugün işe öğleden sonra gideceğim dün tüm gün yatak odamı temizledim bahar temziliğimi yaptım yarın devam edeceğim bakalım perşembe 20-25 kişilik gündüz oturmaya misafirim gelecek bu ara neredeyse hergün misafirim geliyor

sen nasılsın nasıl gidiyo?

miracle hoşgeldin canım. Bende pazar günü dolabımı düzelttim. kışlıkları yazlıkları ayarladım filan bütün günümü aldı.

hoşgeldin canım nasılsın?

İyim çok şükür canım..siz ne güzel başlamışsınız bahar temizliklerine benşm hiç canı istemiyor bişi yapmak zaten yyeni yeni iyileşiyorum kolumu kaldırcak güç hissetmiyorum.
havalar biraz daha düzelsin yağmurlar bitsin kalkıcam bende temizliğe hep bi bahanem var ama dimi :27:

Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir keyifler yerindedir umarım bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım türlü eşimin canı çok istemiş akşamda sebzeli pilav buda özel istek yanına karışık çok güzel bir akdeniz salatası ve ayran süper olucak arkasındanda suffle yapıcam birde biz artık ekmek yemiyoruz hemde hiç farkında olmadan kestik:9:

Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir keyifler yerindedir umarım bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım türlü eşimin canı çok istemiş akşamda sebzeli pilav buda özel istek yanına karışık çok güzel bir akdeniz salatası ve ayran süper olucak arkasındanda suffle yapıcam birde biz artık ekmek yemiyoruz hemde hiç farkında olmadan kestik:9:

Ohh negüzel yemeğin hazır bende rhatım 3 akşam annemdeyim kocacık gitti yine.dün geç çıktık işten yemek yapıcak vakit kalmadı bende buzluklan çıkarttım ıspanaklı gözlemeleri
domates peynir salatalık bide biber kızarttım yanında ayrann süper oldu :1:

Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şok:53: nasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi:9:
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi:1:

İyim çok şükür canım..siz ne güzel başlamışsınız bahar temizliklerine benşm hiç canı istemiyor bişi yapmak zaten yyeni yeni iyileşiyorum kolumu kaldırcak güç hissetmiyorum.
havalar biraz daha düzelsin yağmurlar bitsin kalkıcam bende temizliğe hep bi bahanem var ama dimi :27:

6 ay olunca bazı yerler cidden kirlendi ayrıca antalyada havalar çok sıcak olduğu için değişik böcekler yuva yapabiliyo hiç ummadığınız yerlere o yüzden tedbiri erkenden almam lazım.

sende yaparsın yavaş yavaş havalar yeni yeni ısınıyo zaten

ohhh ellerine sağlık canım.bizde dışarıda yiyeceğiz bugün yemeği dünde harika bir kumpir yaptım bi daha dışarda yemeyiz heralde kumpiri sizde deneyin kızlar büyük patateslerden alıp yaptım.

Ohh negüzel yemeğin hazır bende rhatım 3 akşam annemdeyim kocacık gitti yine.dün geç çıktık işten yemek yapıcak vakit kalmadı bende buzluklan çıkarttım ıspanaklı gözlemeleri
domates peynir salatalık bide biber kızarttım yanında ayrann süper oldu :1:

Off gözleme hemde ıspanaklı :56: çok güzel düşünmüşsün afiyetle yemişsinizdir,benim eşimde et yemek istemiyorum bir süre mümkünse sebze tarzı yemekler yap bu hafta dedi benimde işime geliyor sebzeyi çok severim çünkü,anneye gidince çok rahat oluyor hazır yemek nefis nefis:1:

6 ay olunca bazı yerler cidden kirlendi ayrıca antalyada havalar çok sıcak olduğu için değişik böcekler yuva yapabiliyo hiç ummadığınız yerlere o yüzden tedbiri erkenden almam lazım.

sende yaparsın yavaş yavaş havalar yeni yeni ısınıyo zaten

ohhh ellerine sağlık canım.bizde dışarıda yiyeceğiz bugün yemeği dünde harika bir kumpir yaptım bi daha dışarda yemeyiz heralde kumpiri sizde deneyin kızlar büyük patateslerden alıp yaptım.

Evet evde yapmak lazım hiç yapmadım ama yapmak istiyorum bu haftasonu olmazsa büyük patates alır yaparım :34:

Bizde hiç ekmek yemiyoruz ewlendiğimizden beri. sadece kahvaltıda yiyoruz canım iyi oluyo ekmek boşa mide şişiriyo. Bende dün tavuklarımı haşladım pirinçlerimi ısladım. nohutlu tavuklu pilav yapıcaktım yanınada ayran. eşimi anneme nohut almaya gönderdim. işyeri anneme çok yakın. orda dayımlar vrmış bırakmamışlar eşimi benide almaya geldiler aldım pirincimi oraya gittim :1: bugün yapıcam artık dünün menüsünüde.

Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şok:53: nasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi:9:
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi:1:

OO ne güzel canım hayırlısı olsun işallah istediğiniz zaman olur. bende perşembe günü reglin 3. günü yapılan bi tahlil vardı onu yaptırdım ama daha doktora gösteremedim bi türlü. Sanki biraz falza gibi geldi bana hormonlar. ultrason filan halledip içimi rahatlatmam lazım belki öğleden sonra giderim doktora bende. EŞim çok istiyo benimde. Korunmuyoruz ama ben sanki biakç ay daha beklesek daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama ya olmazsa diyede çok korkuyorum ya. İşallah Rabbim isteyen herkese versin.

Bizde hiç ekmek yemiyoruz ewlendiğimizden beri. sadece kahvaltıda yiyoruz canım iyi oluyo ekmek boşa mide şişiriyo. Bende dün tavuklarımı haşladım pirinçlerimi ısladım. nohutlu tavuklu pilav yapıcaktım yanınada ayran. eşimi anneme nohut almaya gönderdim. işyeri anneme çok yakın. orda dayımlar vrmış bırakmamışlar eşimi benide almaya geldiler aldım pirincimi oraya gittim :1: bugün yapıcam artık dünün menüsünüde.

Ekmek aynen şişiriyor bizde haftasonları yiyoruz, nohutlu pilava bayılırım tavuk hariç diyim:1: bu akşama yaparsın çok vaktini almaz en azından sıcak sıcak yersiniz,ne güzel kalabalıktı yemek yemek gibisi yok:34:

OO ne güzel canım hayırlısı olsun işallah istediğiniz zaman olur. bende perşembe günü reglin 3. günü yapılan bi tahlil vardı onu yaptırdım ama daha doktora gösteremedim bi türlü. Sanki biraz falza gibi geldi bana hormonlar. ultrason filan halledip içimi rahatlatmam lazım belki öğleden sonra giderim doktora bende. EŞim çok istiyo benimde. Korunmuyoruz ama ben sanki biakç ay daha beklesek daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama ya olmazsa diyede çok korkuyorum ya. İşallah Rabbim isteyen herkese versin.

İnşallah Allah önce olmayanlara çok uğraşanlara versin diyorum öncelikle,doktora gidip bilgi al mutlaka ertelemeden eşim istemezken istemeye başladı ben istiyordum ama öyle aa olsun heyecan falan yapmadım hiç acaba olsa olmasa diye düşünüyordum,bana temmuza kadar müsade verdi eşim vitamin açısından çünkü et yemediğim için sağlıksız hamile kalma takviye alalım dedi bencede bu şart benim için en azından şimdilik korunuyoruz temmuz bir dedinmi korunma yok:23:
Benide düşünceler sardı bu ara ya olmazsa diye benim yaşım 31 oluyor mayıs'ta gerçi bunun önemi yok ama ne bilim çocuğumun neye benzediğini görmem lazım gibi geliyor artıkın ya birde olmazsa hemen ki 1 yıl çabalayıp hamile kalamayanlar var çevremizde sakin olmak heyecan panik yapmadan stresten uzak kalıp hamile kalınmalıymış.
Amin inşallah isteyen herkese versin:34:

Back