Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam misafirlerim var ama henüz kılımı kıpırdatmadım
kızlar şu browni kurabiyeyi şimdi yapsam buzdolabına atsam soğuk yenir mi daha önce hiç yapmadım
günaydın kızlaaaarrr
günaydın tatlım ne var ne yok?
miracle hoşgeldin canım. Bende pazar günü dolabımı düzelttim. kışlıkları yazlıkları ayarladım filan bütün günümü aldı.
Selam kızlar.....
hoşgeldin canım nasılsın?
Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir keyifler yerindedir umarım bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım türlü eşimin canı çok istemiş akşamda sebzeli pilav buda özel istek yanına karışık çok güzel bir akdeniz salatası ve ayran süper olucak arkasındanda suffle yapıcam birde biz artık ekmek yemiyoruz hemde hiç farkında olmadan kestik
İyim çok şükür canım..siz ne güzel başlamışsınız bahar temizliklerine benşm hiç canı istemiyor bişi yapmak zaten yyeni yeni iyileşiyorum kolumu kaldırcak güç hissetmiyorum.
havalar biraz daha düzelsin yağmurlar bitsin kalkıcam bende temizliğe hep bi bahanem var ama dimi
ohhh ellerine sağlık canım.bizde dışarıda yiyeceğiz bugün yemeği dünde harika bir kumpir yaptım bi daha dışarda yemeyiz heralde kumpiri sizde deneyin kızlar büyük patateslerden alıp yaptım.Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir keyifler yerindedir umarım bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım türlü eşimin canı çok istemiş akşamda sebzeli pilav buda özel istek yanına karışık çok güzel bir akdeniz salatası ve ayran süper olucak arkasındanda suffle yapıcam birde biz artık ekmek yemiyoruz hemde hiç farkında olmadan kestik
Ohh negüzel yemeğin hazır bende rhatım 3 akşam annemdeyim kocacık gitti yine.dün geç çıktık işten yemek yapıcak vakit kalmadı bende buzluklan çıkarttım ıspanaklı gözlemeleri
domates peynir salatalık bide biber kızarttım yanında ayrann süper oldu
6 ay olunca bazı yerler cidden kirlendi ayrıca antalyada havalar çok sıcak olduğu için değişik böcekler yuva yapabiliyo hiç ummadığınız yerlere o yüzden tedbiri erkenden almam lazım.
sende yaparsın yavaş yavaş havalar yeni yeni ısınıyo zaten
ohhh ellerine sağlık canım.bizde dışarıda yiyeceğiz bugün yemeği dünde harika bir kumpir yaptım bi daha dışarda yemeyiz heralde kumpiri sizde deneyin kızlar büyük patateslerden alıp yaptım.
Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir keyifler yerindedir umarım bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım türlü eşimin canı çok istemiş akşamda sebzeli pilav buda özel istek yanına karışık çok güzel bir akdeniz salatası ve ayran süper olucak arkasındanda suffle yapıcam birde biz artık ekmek yemiyoruz hemde hiç farkında olmadan kestik
Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şok nasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi
Bizde hiç ekmek yemiyoruz ewlendiğimizden beri. sadece kahvaltıda yiyoruz canım iyi oluyo ekmek boşa mide şişiriyo. Bende dün tavuklarımı haşladım pirinçlerimi ısladım. nohutlu tavuklu pilav yapıcaktım yanınada ayran. eşimi anneme nohut almaya gönderdim. işyeri anneme çok yakın. orda dayımlar vrmış bırakmamışlar eşimi benide almaya geldiler aldım pirincimi oraya gittim bugün yapıcam artık dünün menüsünüde.
OO ne güzel canım hayırlısı olsun işallah istediğiniz zaman olur. bende perşembe günü reglin 3. günü yapılan bi tahlil vardı onu yaptırdım ama daha doktora gösteremedim bi türlü. Sanki biraz falza gibi geldi bana hormonlar. ultrason filan halledip içimi rahatlatmam lazım belki öğleden sonra giderim doktora bende. EŞim çok istiyo benimde. Korunmuyoruz ama ben sanki biakç ay daha beklesek daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama ya olmazsa diyede çok korkuyorum ya. İşallah Rabbim isteyen herkese versin.