• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şok:53: nasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi:9:
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi:1:

Çok sevindimm :46: hadi hayırlısı bakalım.kızlar ben biraz bu fikirden uzaklaştım gibi hasta olunca.kendime bile doğru düzgün bakamıyorum küçücük çocuğa nasıl bakıcam diye endişelendim.alışmışım hasta olunca annem ilgilensin yemeğimi suyumu getirsin her dakika başımda durup ne ihtiyacım varsa getirsin ama evlenince öyle olmuyo koca işte evde yanlız kalıyosun bi bardak su getirenin yok bu durum çok zor geldi bana oturup ağladım kaç kez evlenmeseydim şimdi annecim bana bakardı diye.saçma düşündüm sonuçta kaçkez anneme gittim kadın yine ilgilendi bikez de o geldi ama bekarlıktaki gibi sürekli birlikte olamıyo insan.beni baya bi etkiledi açıkcası oyüzden eskisi kadar kafa yormuyorm olursa olur nasip hayırlısı diyorum..

Çok sevindimm :46: hadi hayırlısı bakalım.kızlar ben biraz bu fikirden uzaklaştım gibi hasta olunca.kendime bile doğru düzgün bakamıyorum küçücük çocuğa nasıl bakıcam diye endişelendim.alışmışım hasta olunca annem ilgilensin yemeğimi suyumu getirsin her dakika başımda durup ne ihtiyacım varsa getirsin ama evlenince öyle olmuyo koca işte evde yanlız kalıyosun bi bardak su getirenin yok bu durum çok zor geldi bana oturup ağladım kaç kez evlenmeseydim şimdi annecim bana bakardı diye.saçma düşündüm sonuçta kaçkez anneme gittim kadın yine ilgilendi bikez de o geldi ama bekarlıktaki gibi sürekli birlikte olamıyo insan.beni baya bi etkiledi açıkcası oyüzden eskisi kadar kafa yormuyorm olursa olur nasip hayırlısı diyorum..

Hayırlısı elbetteki olursa olur olmazsa neden olmadı üzülmem açıkcası Rabbimin bir bildiği vardır derim sabırlı olurum,Sende böyle yap düşünme stres yapma herşey olucağına varır,annelerimiz bizlere nasıl baktılar hiç tecrübeli olmadıkları halde bu içgüdüsel birde araştırma yaparak bir bebeğe bakabilirsin bakamam diye düşünme,
Ah anneler her hasta olduğumuzda ilgilenirlerdi bazen aşırı ilgiden bile sıkılırken şimdi annelerimizi arıyoruz dimi:1:
Gerçi hasta olunca annemi hiç aramadım evde yatarken bir bakmışım eşim aramış bilgilendirmiş sabahın bir körü annemi:1: kapı çalar annem hemen çorba ilaçlarla saolsun iki kez falan baktı böyle aynı bekarlıktaki gibi evlat ne kadar büyüsede benim gözümde hep çocuksunuz bakmakla yükümlü olduğum elimi eteğimi çekemem sizden der hep annem:34:

merhaba hanımlaaar, miracle'cııım hoşgeldin, bilgisayar aldınız mı? ne zamandır yoktun sende? misafirlerin gelecekmiş kolay gelsin, bahar temizliğine başlamışsın ne güzel bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyordum ama dün gece yağmur yağınca biraz daha erteledim.

jeloo, chitlenbik ve yorgunpenguen sizlerede istediğiniz en yakın zamanda bebek versin rabbim inşallah. bende dün gece rüyamda minik bi erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok akıllı çok tatlı bişeydi.

iyiyim teşekkürler canım bugün işe öğleden sonra gideceğim dün tüm gün yatak odamı temizledim bahar temziliğimi yaptım yarın devam edeceğim bakalım perşembe 20-25 kişilik gündüz oturmaya misafirim gelecek bu ara neredeyse hergün misafirim geliyor

sen nasılsın nasıl gidiyo?

canım mesaj geç oldu kusura bakma mutfağa gittim gitmişken bugünkü yemeklerimi yapıyım dedim bayadır doğru düzgün yemek yaptığım yok:1: bakıyorum kaynımda üzerine habire aç gelince hadi üşenme hemencecik yap yemekleri dedim. kahvaltı bile etmedim henüz ama kokularından doymuş durumdayım. akşamki yemeklerim barbunya, pilav, fırında patates ve havuç tarator. elime ne geçerse yaptım valla :1:
ohh 20-25 kişi benim ev mevlütünden sonra o kdar kalabalık gündüz misafiri gelmedi daha hep orda burdayım koşuşturmaca

çocuk muhabbeti olmuş; jelo Allahın izniyle bebiş sahibi olursun tatlım. Allah her isteyene versin aratmasın.
yorgunpenguen sende hemencik göster sonuçları ihmal etme.
kızlar gerçekten isteyenlerin önceden testler yaptırması çok önemli her konudan. benim görümcemde 30 yaşında ve kendi kendine kuruntu yapıyordu zor olmaz benim diye doktora gitti geçen gün doktor 3 ay içinde bekliyorum hiç bir problemin yok demiş:1:
benim eşimde aşırı aşırı istiyor korunmuyoruz ama bende pkos var benim iş zor yani pek ümitli değilim kafayada takmıyorum Allah nasip ederse olur:34:

merhaba hanımlaaar, miracle'cııım hoşgeldin, bilgisayar aldınız mı? ne zamandır yoktun sende? misafirlerin gelecekmiş kolay gelsin, bahar temizliğine başlamışsın ne güzel bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyordum ama dün gece yağmur yağınca biraz daha erteledim.

jeloo, chitlenbik ve yorgunpenguen sizlerede istediğiniz en yakın zamanda bebek versin rabbim inşallah. bende dün gece rüyamda minik bi erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok akıllı çok tatlı bişeydi.

sende hoşgeldin canım evet aldık2-3 hafta oldu ama çok yoğunum bu sıra işle ilgili o yüzden nete pek vakit kalmıyo sen alıştın mı ev hayatına bakiiim

canım mesaj geç oldu kusura bakma mutfağa gittim gitmişken bugünkü yemeklerimi yapıyım dedim bayadır doğru düzgün yemek yaptığım yok:1: bakıyorum kaynımda üzerine habire aç gelince hadi üşenme hemencecik yap yemekleri dedim. kahvaltı bile etmedim henüz ama kokularından doymuş durumdayım. akşamki yemeklerim barbunya, pilav, fırında patates ve havuç tarator. elime ne geçerse yaptım valla :1:
ohh 20-25 kişi benim ev mevlütünden sonra o kdar kalabalık gündüz misafiri gelmedi daha hep orda burdayım koşuşturmaca

çocuk muhabbeti olmuş; jelo Allahın izniyle bebiş sahibi olursun tatlım. Allah her isteyene versin aratmasın.
kızlar gerçekten isteyenlerin önceden testler yaptırması çok önemli her konudan. benim görümcemde 30 yaşında ve kendi kendine kuruntu yapıyordu zor olmaz benim diye doktora gitti geçen gün doktor 3 ay içinde bekliyorum hiç bir problemin yok demiş:1:
benim eşimde aşırı aşırı istiyor korunmuyoruz ama bende pkos var benim iş zor yani pek ümitli değilim kafayada takmıyorum Allah nasip ederse olur:34:

rica ederim canım ne kusuru.

maşallah bu kadarcık zamanda mı yaptın bütün bunları.ellerine sağlık

valla benim misafirler en 15 kişi oluyo daha da gelecek bi sürü insan var .

işimden dolayı çok geniş bi çevrem var saolsunlar hepside evimi görmek istiyorlar neyse evimizin bereketi bollaşır inş.

sende hoşgeldin canım evet aldık2-3 hafta oldu ama çok yoğunum bu sıra işle ilgili o yüzden nete pek vakit kalmıyo sen alıştın mı ev hayatına bakiiim

hayırlı olsun canım bizde bu haftasonu aldık. ben evime alıştım iyice, int yokken çok sıkılıyordum ama şimdi daha iyi, en azından kafama takılan tariflere falan bakabilecem artık. ama çok fazlada böyle evde oturmak istemiyorum bişeyler yapmam lazım, ya bi kursa falan giderim yada işe başlarım bilmiyorum. ne yapacağıma da karar veremedim zaten daha.

işimden dolayı çok geniş bi çevrem var saolsunlar hepside evimi görmek istiyorlar neyse evimizin bereketi bollaşır inş.

mAŞALLAH TATLIM neler yapıcan o kadar misafire ?? Yaptıklarının fotolarınıda çekersin bize dimi :1:

hayırlı olsun canım bizde bu haftasonu aldık. ben evime alıştım iyice, int yokken çok sıkılıyordum ama şimdi daha iyi, en azından kafama takılan tariflere falan bakabilecem artık. ama çok fazlada böyle evde oturmak istemiyorum bişeyler yapmam lazım, ya bi kursa falan giderim yada işe başlarım bilmiyorum. ne yapacağıma da karar veremedim zaten daha.

saol canım sizin de hayırlı olsun.ben seni yanımda götüreyim giderken seminerlere falan.ya da sıkılınca çık gel bana 2 adım yer.bana geldiğinde ki arkadaşla spora başladık sende değişik kurslara katılabilirsin asmek in falan

mAŞALLAH TATLIM neler yapıcan o kadar misafire ?? Yaptıklarının fotolarınıda çekersin bize dimi :1:

menum belli canım zeytinli poğaça
kırmızı pancarlı salata
kedi dili biküvisi tatlısı
sirkeli kurabiye
susamlı simit resim konusunda ben çok telaşlı olunca o vakitte resim aklıma bile gelmiyo ama gelirse çekip gösteririm inş.

evet tatlım mutfağa girdimmi makineye bağlıyorum hepsini yapıyımda bitsin diye
bende misafirleri çok severim bu kadar yemeğe eşime dedim ara kuzeninde gelsin bi sorıyım dedi.
ben ilk başlarda kızlar yemek işinden anlamıyordum pek daha doğrusu yapamam diye çekiniyordum. evime ilk annemleri ve kayınvalidemleri yemeğe çağırdım ama öncedende tembihliyorum bak yemek işini beceremiyorum biliyorsunuz tamam olsun nolcak maksat görüşmek dedilier iyi dedim siz bilirsiniz o zman biraz erkenden gelin babamlardan önce ertesi gün geldiler dedim buyrun mutfak sizin 2 dk da yaparsınız siz yemekleri ben temizliği yaptım, tatlıyı yaptım madem maksat oturmak yemekte sorun olmaz :1: çok utanmazmışım :1::17:

ama bunu telafi ettim tabiki geçen haftalarda en son geldiklerinde hepsi şaşkına uğradı annem dahil ömrü hayatımda elimi sürmediğim şeyleri enfes yapmıştım annem bile tarifini aldı dedim şimdi ödeştik :1:

Son düzenleme:
Penguenimm senin muffin tarifini geçen gün yaptım 12tane muffin kabım vardı malzeme fazla gelince küçük bi borcama koydum.bide kocamın isteğiyle üzerine mevye sosu yapıp döktüm çok hoş oldu dükkana da getirdim çokcuklar çok sevdi..

Penguenimm senin muffin tarifini geçen gün yaptım 12tane muffin kabım vardı malzeme fazla gelince küçük bi borcama koydum.bide kocamın isteğiyle üzerine mevye sosu yapıp döktüm çok hoş oldu dükkana da getirdim çokcuklar çok sevdi..

benimde muffin kalıplarım yok bende o tarifi borcamda ypıyorum süslüyorum çokta güzel oluyor dediğin gibi

Amin canım inşallah isteyen hepimize versin.Hayırdır inşallah ne anlama geliyor baktınmı:34:

evet tatlım mutfağa girdimmi makineye bağlıyorum hepsini yapıyımda bitsin diye
bende misafirleri çok severim bu kadar yemeğe eşime dedim ara kuzeninde gelsin bi sorıyım dedi.
ben ilk başlarda kızlar yemek işinden anlamıyordum pek daha doğrusu yapamam diye çekiniyordum. evime ilk annemleri ve kayınvalidemleri yemeğe çağırdım ama öncedende tembihliyorum bak yemek işini beceremiyorum biliyorsunuz tamam olsun nolcak maksat görüşmek dedilier iyi dedim siz bilirsiniz o zman biraz erkenden gelin babamlardan önce ertesi gün geldiler dedim buyrun mutfak sizin 2 dk da yaparsınız siz yemekleri ben temizliği yaptım, tatlıyı yaptım madem maksat oturmak yemekte sorun olmaz :1: çok utanmazmışım :1::17:

ama bunu telafi ettim tabiki geçen haftalarda en son geldiklerinde hepsi şaşkına uğradı annem dahil ömrü hayatımda elimi sürmediğim şeyleri enfes yapmıştım annem bile tarifini aldı dedim şimdi ödeştik :1:

ben ewlenmeden önce hiç mutfağa girmedim evlenince bir girdim pir girdim hamur mayalayıp börek bile açtım ya artık ötesi yok diyorum evlilik tamamen farklı bi ben çıkardı ortaya.ben ilk kez çağırdığımda baya bi döşemiştim sofrayı herkes baya hayran kalmıştı ama başka yok kimse alışmasın öyle güzel sofralara çalışan bayanım ben sonrasında hep sıradan yemekler yaptım ve öyle de yapıyorum.yoksa her zaman öyle güzel sofralar beklerler

Oh bugünkü yemeklerde çıkmış aradan ne güzel,Amin canım isteyen herkese nasip olsun gerçi daha 3 ay var yapmamıza önce vitamin şartmış,
Sonuçta hiçbirimiz bilmiyoruz genel kontrol ve belirli testlerden sonra doktor söyleyebilir bir problem olup olmadığına biz karar veremiyoruz maalesef görümcenden inşallah kısa zamanda hamile haberi alırsınız.

Oh bugünkü yemeklerde çıkmış aradan ne güzel,Amin canım isteyen herkese nasip olsun gerçi daha 3 ay var yapmamıza önce vitamin şartmış,
Sonuçta hiçbirimiz bilmiyoruz genel kontrol ve belirli testlerden sonra doktor söyleyebilir bir problem olup olmadığına biz karar veremiyoruz maalesef görümcenden inşallah kısa zamanda hamile haberi alırsınız.

inşallah Allahın izniyle isteyen herkesten bebiş haberlerini alırız:1: :49:

Kızlar size bişi sorucam orta 2ye giden erkek bi kardeşim var çok efendi çok saygılı çocuktur.geçen matematik öğretmeni çağırmış annemi dersi dinlemiyo sürekli uykulu bi halde ve bi kız mevzuları var sanırım aklı hep orda demiş.annemde şaşırmış şok olmuş evet evde de pek ders yapmıyo sürekli pc başında eskisi gibi derslere meğilli değil demiş.bilgisayarı yasaklayın sürekli başında durmasın deslerinle ilgilensin aklını başak bişeye vermesin demiş kardeşimde konuşulurrken yanlarındaymış kız meselesini inkar etmiş yok öyle bişi öğretmenim demiş.herkes farkında çocuğum bi sen mi farkında değilsin demiş öğretmen de.nasıl davranılması gerekir bu yaşta budurmdaki çocuğa bilemedim.sevgili olayları için çok erken değilmi nasıl engel olunur ki sonuçta derslerini konsantresini bozuyo.anneminde morali bozulmuş abisine söylücek abisinin sözünü dinler die ama inş..bilemiyorum napıcazz...

Az önce doktorun sekreterini aradım sonçları göstermiş doktora. Tahlillerde bi problem yokmuş ama ultrasonda da kontrol edelim bebek istiyosa demiş. sonra da folik asite başlıycam bikaç ay kullanmak lazım..

chitlenbik afiyet olsun canım çok güzel oluyo o kek ama borcamda denememiştim hiç. Browni kurabiyeyide yap bence mutlaka. c.tesi yaptım bisürü kişiye tattırdım. dün bitti artık dayımlar filan çok beğendiler. Kardeşin içinde bu yaşlarda ne kadar üstüne gidilirse o kadar ters teper diye düşünüyorum. benim ortaokulda kötü bi arkadaşım vardı ama çok severdim ben onu annem ne kadar o kız iyi değil bak arkadaşlık yapma desede inat yapar gibi daha çok bağlanırdım.SOnradan gördüm hatamı. O yüzden annen pek konuşmasın ama sen arkadaş gibi yaklaşmaya çalış bu sıralar normalden daha yakın ol ona. Ergenlik dönemi çok sıkıntılı ya. İşallah bian önce çıkar bu havadan.

saol canım sizin de hayırlı olsun.ben seni yanımda götüreyim giderken seminerlere falan.ya da sıkılınca çık gel bana 2 adım yer.bana geldiğinde ki arkadaşla spora başladık sende değişik kurslara katılabilirsin asmek in falan

menum belli canım zeytinli poğaça
kırmızı pancarlı salata
kedi dili biküvisi tatlısı
sirkeli kurabiye
susamlı simit resim konusunda ben çok telaşlı olunca o vakitte resim aklıma bile gelmiyo ama gelirse çekip gösteririm inş.

teşekkür ederim canım gelebilirim belki, sende bana gel ama. artık evdeyim hemen hemen her zaman müsaitim, sen işinin olmadığı bi zaman haber ver bana, beklerim gel mutlaka.
menünde güzelmiş ama bide kısır, mercimekli köfte vs gibi bişilerde mi yapsan acaba? bide sirkeli kurabiye ne yaa, sirkeyle düşünemiyorum :)) bende hani dr. oetker'in kabartma tozu, vanilinlerin arkalarında tarif olur ya,geçenlerde ordan bakıp fındıklı kurabiye yapmıştım, herkes çok beğendi, bi bereketli olduki hem, bir sürü çıkıyor incecik yapıyorsun baya kabarıyor zaten.

bende geçen hafta annemleri komşularıyla çağırmıştım masamın resminide çekmiştim şimdi albümüme o resimi ekleyecem.

Back