- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şok nasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi
Çok sevindimm hadi hayırlısı bakalım.kızlar ben biraz bu fikirden uzaklaştım gibi hasta olunca.kendime bile doğru düzgün bakamıyorum küçücük çocuğa nasıl bakıcam diye endişelendim.alışmışım hasta olunca annem ilgilensin yemeğimi suyumu getirsin her dakika başımda durup ne ihtiyacım varsa getirsin ama evlenince öyle olmuyo koca işte evde yanlız kalıyosun bi bardak su getirenin yok bu durum çok zor geldi bana oturup ağladım kaç kez evlenmeseydim şimdi annecim bana bakardı diye.saçma düşündüm sonuçta kaçkez anneme gittim kadın yine ilgilendi bikez de o geldi ama bekarlıktaki gibi sürekli birlikte olamıyo insan.beni baya bi etkiledi açıkcası oyüzden eskisi kadar kafa yormuyorm olursa olur nasip hayırlısı diyorum..