- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Kızlar birde pazar günü eşimle dışarda yemekte ordan burdan konuşurken temmuzda çocuk yapalım dedi ben şoknasıl yani istemiyordun dedim kariyer falan ne oldu boşver dedi işi gücü herzaman yaparım,biz temmuzda başlıyalım çalışmalara kalırsan nisan,mayıs gibi doğar tam baharlık güzel olur dedi
Bu hafta doktora gidelim dedi çok şaşırdım gidelim smear testi hormonlara birde genel muayne yaptırıcaz,ben et yemiyorum sayılır bu yüzden vitamin eksikliği çıkabilir diye önceden tedbirimizi alalım dedi
Çok sevindimmhadi hayırlısı bakalım.kızlar ben biraz bu fikirden uzaklaştım gibi hasta olunca.kendime bile doğru düzgün bakamıyorum küçücük çocuğa nasıl bakıcam diye endişelendim.alışmışım hasta olunca annem ilgilensin yemeğimi suyumu getirsin her dakika başımda durup ne ihtiyacım varsa getirsin ama evlenince öyle olmuyo koca işte evde yanlız kalıyosun bi bardak su getirenin yok bu durum çok zor geldi bana oturup ağladım kaç kez evlenmeseydim şimdi annecim bana bakardı diye.saçma düşündüm sonuçta kaçkez anneme gittim kadın yine ilgilendi bikez de o geldi ama bekarlıktaki gibi sürekli birlikte olamıyo insan.beni baya bi etkiledi açıkcası oyüzden eskisi kadar kafa yormuyorm olursa olur nasip hayırlısı diyorum..
iyiyim teşekkürler canım bugün işe öğleden sonra gideceğim dün tüm gün yatak odamı temizledim bahar temziliğimi yaptım yarın devam edeceğim bakalım perşembe 20-25 kişilik gündüz oturmaya misafirim gelecek bu ara neredeyse hergün misafirim geliyor
sen nasılsın nasıl gidiyo?
merhaba hanımlaaar, miracle'cııım hoşgeldin, bilgisayar aldınız mı? ne zamandır yoktun sende? misafirlerin gelecekmiş kolay gelsin, bahar temizliğine başlamışsın ne güzel bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyordum ama dün gece yağmur yağınca biraz daha erteledim.
jeloo, chitlenbik ve yorgunpenguen sizlerede istediğiniz en yakın zamanda bebek versin rabbim inşallah. bende dün gece rüyamda minik bi erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok akıllı çok tatlı bişeydi.
canım mesaj geç oldu kusura bakma mutfağa gittim gitmişken bugünkü yemeklerimi yapıyım dedim bayadır doğru düzgün yemek yaptığım yokbakıyorum kaynımda üzerine habire aç gelince hadi üşenme hemencecik yap yemekleri dedim. kahvaltı bile etmedim henüz ama kokularından doymuş durumdayım. akşamki yemeklerim barbunya, pilav, fırında patates ve havuç tarator. elime ne geçerse yaptım valla
ohh 20-25 kişi benim ev mevlütünden sonra o kdar kalabalık gündüz misafiri gelmedi daha hep orda burdayım koşuşturmaca
çocuk muhabbeti olmuş; jelo Allahın izniyle bebiş sahibi olursun tatlım. Allah her isteyene versin aratmasın.
yorgunpenguen sende hemencik göster sonuçları ihmal etme.
kızlar gerçekten isteyenlerin önceden testler yaptırması çok önemli her konudan. benim görümcemde 30 yaşında ve kendi kendine kuruntu yapıyordu zor olmaz benim diye doktora gitti geçen gün doktor 3 ay içinde bekliyorum hiç bir problemin yok demiş
benim eşimde aşırı aşırı istiyor korunmuyoruz ama bende pkos var benim iş zor yani pek ümitli değilim kafayada takmıyorum Allah nasip ederse olur
sende hoşgeldin canım evet aldık2-3 hafta oldu ama çok yoğunum bu sıra işle ilgili o yüzden nete pek vakit kalmıyo sen alıştın mı ev hayatına bakiiim
rica ederim canım ne kusuru.
maşallah bu kadarcık zamanda mı yaptın bütün bunları.ellerine sağlık
valla benim misafirler en 15 kişi oluyo daha da gelecek bi sürü insan var .
işimden dolayı çok geniş bi çevrem var saolsunlar hepside evimi görmek istiyorlar neyse evimizin bereketi bollaşır inş.
hayırlı olsun canım bizde bu haftasonu aldık. ben evime alıştım iyice, int yokken çok sıkılıyordum ama şimdi daha iyi, en azından kafama takılan tariflere falan bakabilecem artık. ama çok fazlada böyle evde oturmak istemiyorum bişeyler yapmam lazım, ya bi kursa falan giderim yada işe başlarım bilmiyorum. ne yapacağıma da karar veremedim zaten daha.
mAŞALLAH TATLIM neler yapıcan o kadar misafire ?? Yaptıklarının fotolarınıda çekersin bize dimi
rica ederim canım ne kusuru.
maşallah bu kadarcık zamanda mı yaptın bütün bunları.ellerine sağlık
valla benim misafirler en 15 kişi oluyo daha da gelecek bi sürü insan var .
işimden dolayı çok geniş bi çevrem var saolsunlar hepside evimi görmek istiyorlar neyse evimizin bereketi bollaşır inş.
Penguenimm senin muffin tarifini geçen gün yaptım 12tane muffin kabım vardı malzeme fazla gelince küçük bi borcama koydum.bide kocamın isteğiyle üzerine mevye sosu yapıp döktüm çok hoş oldu dükkana da getirdim çokcuklar çok sevdi..
merhaba hanımlaaar, miracle'cııım hoşgeldin, bilgisayar aldınız mı? ne zamandır yoktun sende? misafirlerin gelecekmiş kolay gelsin, bahar temizliğine başlamışsın ne güzel bende kışlıkları kaldırmayı düşünüyordum ama dün gece yağmur yağınca biraz daha erteledim.
jeloo, chitlenbik ve yorgunpenguen sizlerede istediğiniz en yakın zamanda bebek versin rabbim inşallah. bende dün gece rüyamda minik bi erkek bebeğim olduğunu görmüştüm çok akıllı çok tatlı bişeydi.
evet tatlım mutfağa girdimmi makineye bağlıyorum hepsini yapıyımda bitsin diye
bende misafirleri çok severim bu kadar yemeğe eşime dedim ara kuzeninde gelsin bi sorıyım dedi.
ben ilk başlarda kızlar yemek işinden anlamıyordum pek daha doğrusu yapamam diye çekiniyordum. evime ilk annemleri ve kayınvalidemleri yemeğe çağırdım ama öncedende tembihliyorum bak yemek işini beceremiyorum biliyorsunuz tamam olsun nolcak maksat görüşmek dedilier iyi dedim siz bilirsiniz o zman biraz erkenden gelin babamlardan önce ertesi gün geldiler dedim buyrun mutfak sizin 2 dk da yaparsınız siz yemekleri ben temizliği yaptım, tatlıyı yaptım madem maksat oturmak yemekte sorun olmazçok utanmazmışım
ama bunu telafi ettim tabiki geçen haftalarda en son geldiklerinde hepsi şaşkına uğradı annem dahil ömrü hayatımda elimi sürmediğim şeyleri enfes yapmıştım annem bile tarifini aldı dedim şimdi ödeştik
benimde muffin kalıplarım yok bende o tarifi borcamda ypıyorum süslüyorum çokta güzel oluyor dediğin gibi
canım mesaj geç oldu kusura bakma mutfağa gittim gitmişken bugünkü yemeklerimi yapıyım dedim bayadır doğru düzgün yemek yaptığım yokbakıyorum kaynımda üzerine habire aç gelince hadi üşenme hemencecik yap yemekleri dedim. kahvaltı bile etmedim henüz ama kokularından doymuş durumdayım. akşamki yemeklerim barbunya, pilav, fırında patates ve havuç tarator. elime ne geçerse yaptım valla
ohh 20-25 kişi benim ev mevlütünden sonra o kdar kalabalık gündüz misafiri gelmedi daha hep orda burdayım koşuşturmaca
çocuk muhabbeti olmuş; jelo Allahın izniyle bebiş sahibi olursun tatlım. Allah her isteyene versin aratmasın.
yorgunpenguen sende hemencik göster sonuçları ihmal etme.
kızlar gerçekten isteyenlerin önceden testler yaptırması çok önemli her konudan. benim görümcemde 30 yaşında ve kendi kendine kuruntu yapıyordu zor olmaz benim diye doktora gitti geçen gün doktor 3 ay içinde bekliyorum hiç bir problemin yok demiş
benim eşimde aşırı aşırı istiyor korunmuyoruz ama bende pkos var benim iş zor yani pek ümitli değilim kafayada takmıyorum Allah nasip ederse olur
Oh bugünkü yemeklerde çıkmış aradan ne güzel,Amin canım isteyen herkese nasip olsun gerçi daha 3 ay var yapmamıza önce vitamin şartmış,
Sonuçta hiçbirimiz bilmiyoruz genel kontrol ve belirli testlerden sonra doktor söyleyebilir bir problem olup olmadığına biz karar veremiyoruz maalesef görümcenden inşallah kısa zamanda hamile haberi alırsınız.
saol canım sizin de hayırlı olsun.ben seni yanımda götüreyim giderken seminerlere falan.ya da sıkılınca çık gel bana 2 adım yer.bana geldiğinde ki arkadaşla spora başladık sende değişik kurslara katılabilirsin asmek in falan
menum belli canım zeytinli poğaça
kırmızı pancarlı salata
kedi dili biküvisi tatlısı
sirkeli kurabiye
susamlı simit resim konusunda ben çok telaşlı olunca o vakitte resim aklıma bile gelmiyo ama gelirse çekip gösteririm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?