Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm süper yaaaa kadınlarıın en güzel silahi ne kadar moral bozuk olsa da bakım sonrası keyfimiz yerine geliyor
Kızlar bugün yarın evdeki bütün işlerimi bitirip cumartesi salona gidicem randevumu aldım manikür pedikür cilt bakımı saçlarımı hepsini yaptırıcam oh mis olcam
Cumartesi eşimin arkadaşının nişanı var akşama kadar bütün bakımlarımı yaptırıp kendimi şımartıcam
İki haftadır erteliyorum misafirdi oydu buydu bu hafta baktım boşum hemen aldım randevumu ah çıkışta sadece ağzım kulaklarımda bir mutluluk oluyor
oh ne güzel, tüm yorgunluğun,stresin gider.. Arada kendimizi de şımartmalıyız dimi ama
süper bende mi gidip kaşımı falan aldırsam yaaaa
BENde bugün kaş bıyık aldırıcaktım ama öğlen eşimin yanına gittim yemeğe yarın öğlen aldırırım artıkın. cilt bakımı filan hiç yaptırmıyorum ya aslında bi yaptırsam ne kadar çok rahatlarım.
bende kaş bıyık olayını evin orda bir yeri gözüme kestirip gidemedim, annemlere gidince ordaki kuaförüme gidiyorum..
günaydın kısslarr
kaç gündür hastanelerdeyim kan tahlillerimi yaptırdım bu grip yüzünden neyseki bişi çıkmadı ilaç verdi yine grip için kabus oldu bana şu iki hafta.
geçiyo artık çok şükür.bahar geldi canlanmak lazım yenilenmek lazım baştan aşağı değiştirmek istiyorum kendimi o derece sıkıldım vallaa...
Havalar düzeldi git aldır keyfin yerine gelsin
bayağı ağır bir grip geçirmişsin geçmiş olsun canım, iyileşmeye başlamana sevindim