Belki bende annemden alırım. Annem yemekleri çok güzel yapıyor ama biraz yağlı yapıyor. Oda eşime zararlı
benim öyle bi şansım yok annem çalışıyor şuan izinde ama evi de yol üstü falan değil kendi başımın çaresine bakmam lazım çok isterdim ama dipdibe oturmak sırf yemek almak için
Ben dünden aldım yemekleriiki günlük stoğum var akşam hem yedim hem doldurdum saklama kaplarına ay kadıncağızda üzüldü perşembe gelir sana yemek yaparım diyo yap dedim valla
Akşam olsada eve gitsem diyorum
Benim eve gitmem bazen 19:30'u buluyor bu saatten sonrada öyle uzun çaplı yemekler yapamıyorum birgün önceden ana yemek varsa yanına pilav yada makarna yapabiliyorum salata yapıyorum,ama yemeğim yoksa dolaptan köfte falan yanına salata tarzı şeyler yapıyorum eşim sekizden sonra yemek yemek istemiyor bende aynı şekilde geç yiyince kilo alıyoruz bu aralar haftasonları çok geziyoruz yemekte yapamıyorum haliyle bu hafta yaparım artıkın
Daphne85+, vafi+, jeloo1981 heyyy kızlar napıyorsunuz.??:122::122::122:
aynı şeyi bende bugün eşime söyledim; havadan mı nedir yemek yeme isteğim yok evimdede değilim dahada yemk yapma hevesim yok dedim oda benimde hiç iştahım yok tamam getiririm birşeyler burdan dedi. tabi benim işime öyle çok geldiki
Benim bu aralar yağlı yemek yiyesim yok pratik doyurucu sağlıklı şeyler yemek istiyorummakarna salatası salata bol yeşillik olsa yeter gibi,
Bu akşam kurtardın kendini yemek derdinden arada yapmak lazım böyle hergün hergün yemek yapmak çok zor çünkü
aynı şey bendede var hiç günün ortasında salata yapıp yediğimi bilmem geçen öyle canım çektiki oturdum koca bir kase yedim. hergün yemek yapmak ayrı bir dert birde evimde değilim ya ne var ne yok bilmiyorum kalıyorum. tam bir yemeğe kalkışıyorum sonra a bu yokmuş şu yokmuş diyip kalıyorum.
aynı şey bendede var hiç günün ortasında salata yapıp yediğimi bilmem geçen öyle canım çektiki oturdum koca bir kase yedim. hergün yemek yapmak ayrı bir dert birde evimde değilim ya ne var ne yok bilmiyorum kalıyorum. tam bir yemeğe kalkışıyorum sonra a bu yokmuş şu yokmuş diyip kalıyorum.
Dün babam balık almış onu kızarttım. Bugün öğle arası pazara çıktım aldım bişeyler. Akşama ıspanak ve mercimek çorbası yapıcam. Hiç ıspanak yapmadım pek sevmiyoruz diye koca kış almadım ama yememiz lazım onun vitaminide lazım dimi kızlar. siz ıspanak kavururken içine biraz şeker atıyomusunuz ?
Ispanak bayılırımben 3 kere yaptım ıspanak eşim pek sevmiyor yemeğini daha çok börek tarzı şeylerde seviyor ben kendime yapıyorum yemeğini bunun vitamini ayrı gerçi pişirene kadar temizlemeside zor ama bir o kadar lezzetli oluyor ben içine çok az şeker koyuyorum koymamak gerek normalde ama tat veriyor tavsiye ederim taze fasulye yaparkende biraz atıyorum içine ama çok atma tavsiyem
taze fasulye, pilav yaparken bende koyarım. yazın kızartmaların üstüne yapılan domates soslarınada koyarım biraz kıvamı çok güzel olur. Hatta çay demlerken bile çok az şeker koyarımama ıspanakta denemedim bugün deniycem bakalım. Severek yemem ama mecbur yicez artık. bikaç tanede biber kızartayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?