2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Belki bende annemden alırım. Annem yemekleri çok güzel yapıyor ama biraz yağlı yapıyor. Oda eşime zararlı

Ben dünden aldım yemekleri iki günlük stoğum var akşam hem yedim hem doldurdum saklama kaplarına ay kadıncağızda üzüldü perşembe gelir sana yemek yaparım diyo yap dedim valla

benim öyle bi şansım yok annem çalışıyor şuan izinde ama evi de yol üstü falan değil kendi başımın çaresine bakmam lazım çok isterdim ama dipdibe oturmak sırf yemek almak için

Canım benim annemde çalışıyor ama sabahtan yapar yemeklerini genelde ya da erken çıktığı zaman yapıyor arada iyi oluyor...

benim annemde çalışıyor gitsem yemek yapmaya nasılda hoşuna gider kadıncağızın. haftasonları pazar genelde annemlerde oluyorum haftalık temizliğine yardımcı olabiliyorum anca:44:

Benim eve gitmem bazen 19:30'u buluyor bu saatten sonrada öyle uzun çaplı yemekler yapamıyorum birgün önceden ana yemek varsa yanına pilav yada makarna yapabiliyorum salata yapıyorum,ama yemeğim yoksa dolaptan köfte falan yanına salata tarzı şeyler yapıyorum eşim sekizden sonra yemek yemek istemiyor bende aynı şekilde geç yiyince kilo alıyoruz bu aralar haftasonları çok geziyoruz yemekte yapamıyorum haliyle bu hafta yaparım artıkın

aynı şeyi bende bugün eşime söyledim; havadan mı nedir yemek yeme isteğim yok evimdede değilim dahada yemk yapma hevesim yok dedim oda benimde hiç iştahım yok tamam getiririm birşeyler burdan dedi. tabi benim işime öyle çok geldiki

Benim bu aralar yağlı yemek yiyesim yok pratik doyurucu sağlıklı şeyler yemek istiyorum makarna salatası salata bol yeşillik olsa yeter gibi,
Bu akşam kurtardın kendini yemek derdinden arada yapmak lazım böyle hergün hergün yemek yapmak çok zor çünkü

aynı şey bendede var hiç günün ortasında salata yapıp yediğimi bilmem geçen öyle canım çektiki oturdum koca bir kase yedim. hergün yemek yapmak ayrı bir dert birde evimde değilim ya ne var ne yok bilmiyorum kalıyorum. tam bir yemeğe kalkışıyorum sonra a bu yokmuş şu yokmuş diyip kalıyorum.

cANIM SEN niye hala kayınvalidendesin ki?? Zor olur tabi ya her ewin düzeni farklı. Bide kendi ewin gibi rahat olamazsın ben 2 gün üstüste anneme gitsem 3. gün ewimi özlüyorum. Bak bugünde çağırdılar ama daha dün gittim bugün ewimde olmak istiyorum.

Dün babam balık almış onu kızarttım. Bugün öğle arası pazara çıktım aldım bişeyler. Akşama ıspanak ve mercimek çorbası yapıcam. Hiç ıspanak yapmadım pek sevmiyoruz diye koca kış almadım ama yememiz lazım onun vitaminide lazım dimi kızlar. siz ıspanak kavururken içine biraz şeker atıyomusunuz ?

Salata yemek çok önemli bence heleki karışık böyle peynir kırmızı biberler mısır falan of of
Kendi evinde olmadığın için yemek yapmak ayrı bir dert oluyordur senin için zor yani inşallah kısa zamanda evine geçip kendine göre yemekler yaparsın canım

Ispanak bayılırım ben 3 kere yaptım ıspanak eşim pek sevmiyor yemeğini daha çok börek tarzı şeylerde seviyor ben kendime yapıyorum yemeğini bunun vitamini ayrı gerçi pişirene kadar temizlemeside zor ama bir o kadar lezzetli oluyor ben içine çok az şeker koyuyorum koymamak gerek normalde ama tat veriyor tavsiye ederim taze fasulye yaparkende biraz atıyorum içine ama çok atma tavsiyem

taze fasulye, pilav yaparken bende koyarım. yazın kızartmaların üstüne yapılan domates soslarınada koyarım biraz kıvamı çok güzel olur. Hatta çay demlerken bile çok az şeker koyarım ama ıspanakta denemedim bugün deniycem bakalım. Severek yemem ama mecbur yicez artık. bikaç tanede biber kızartayım bari.

Ay aynı ben beni tarif ettin yemeklerde şekeri seviyorum tat veriyorÇayın içinede eklerim kardeşmiyiz acaba
Ispanak yemeniz lazım çok faydalı ben severek yiyorum sebze ağırlıklı beslendiğim için belkide ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden

selam canım,

iş yerinden giremiyordum uzun zamandır nerdeyse gazeteleri bile yasaklıycaklardı açılmış siteye giriş şimdi farkettim... geçmişe bakıyordum azcık ama artık yakalamam zor gibi :) evde internetimiz var ama bilgisayar yok :) bende değişik bişi yok iş ev arası gidip geliyorum... özledim burda sizlerle sohbet etmeyi ama yine de dikkat çekmemesi açısından çok giremem... sen nasılsın ? herkes nasıl daha doğrusu... :)face de ekli olan arkadaşları ordan takip ediyorum gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…