Bugun hava güzel, ama içim karardı canım hiçbirey yapmak istemiyor. Bahar bunalımına girdim sanırım ben. Tatilden bahsetmişsiniz, biz bu sene tatile gitmeyiz heralde. Bankalar gırtlağıma yapıştı, düğün takılarımı bozduracağım, altın yükselsin diye bekliyordum bugun düştüİnsanın borcu, faizi falan olunca hiçbişeeyden keyif alamıyormuş. Uçak biletleriminde bitmesi kötü denk geldi. Para verip bilet alamıyorum, kendimi cezaevinde gibi hissediyorum burada.
Bugun hava güzel, ama içim karardı canım hiçbirey yapmak istemiyor. Bahar bunalımına girdim sanırım ben. Tatilden bahsetmişsiniz, biz bu sene tatile gitmeyiz heralde. Bankalar gırtlağıma yapıştı, düğün takılarımı bozduracağım, altın yükselsin diye bekliyordum bugun düştüİnsanın borcu, faizi falan olunca hiçbişeeyden keyif alamıyormuş. Uçak biletleriminde bitmesi kötü denk geldi. Para verip bilet alamıyorum, kendimi cezaevinde gibi hissediyorum burada.
Canım kahvaltı açık bütfe oluyor. Onun dışında öğle ve akşam yemekleri için bir çok çeşitleri var. Sebzeden , balık, et, tavuk ve hamburgere kadar. Çeşit çeşit yemekleri var. 7 gün 2 kişi fiyatımı bu :)
ETStur ile anlaşmalıymş
sabah açık büfe akşam açık büfe yazıyor.7 gün ve 2 kişi fiyatı.
İyiymiş her şey dahilde olmayıversin :))))
selamlar
biz de tatil yerimizi henüz belirlemedik ama malum ben tesettürlü oldugum için her yere gidemeyiz
zaten kocişko da pek hoşlanmıyo o tarz otellerden
sakin sessiz bir yere gideriz heralde sanırım
hanzade geçmiş olsun canım, burun ameliyatını ablam da geçirdi ama bin pişman oldu
doktorunu iyi seçmelisin
dün çok güzel bi nohut yemegi yaptım kızlar
eşim de çok begendi
olaysız vukuatsız bir operasyondu:)
Fathiyedeki otele gidebilirsiniz kalabalık bi yer değil tesettür için bence harika ama tabi
gelen kimler gelir falan çok bilmiyorum. balayına nereye gittiniz bide cryctal oteller tesettür için güzel diyorlar.
fethiyeye araba alınca kesin gidicez zaten inş
ama konaklar mııyız bilmiyorum
balayına gidemedik hayatım, ben o hafta ağır bir vertigo atagı geçirdim ve hastahanedeydim
balayını iptal etmiştik yani
daha sonraları haftasonu kaçamkları yaptık bi kaç kez
anladım canım o zaman bu sizin için güzel bir balayı olacak güzel bi yerde balayı niyetine tatil yapın
cryctallere bakabilirsin oraya gidipte öven çok fazla
bakayım hemen tatlış
Benimde canım ne zamandır nohut istiyor ama bu aralar eve geç gidiyorum. Dün kahvaltı yaptık. Bu gün ne yapacağım bilmiyorum
Benimde canım ne zamandır nohut istiyor ama bu aralar eve geç gidiyorum. Dün kahvaltı yaptık. Bu gün ne yapacağım bilmiyorum
biz de bugün annemdeyiz yemek derdim yok
bende hiç bilmiyorum yaaaaklımda da bişey yok bezelye yapabilirim.
Belki bende annemden alırım. Annem yemekleri çok güzel yapıyor ama biraz yağlı yapıyor. Oda eşime zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?