2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedy cim benim en çok gitmek istediğim yer fethiye ölüdeniz ve marmaris bu sene kısmet olmadı inş.seneye ege akdeniz turu yaparız

speedy cim benim en çok gitmek istediğim yer fethiye ölüdeniz ve marmaris bu sene kısmet olmadı inş.seneye ege akdeniz turu yaparız

ölüdenizi bende çok istiyorum ama hava şartlarından eledim çeşmeyi de öyle normalde bile serin oluyor risk almayalım dedik daha yerimiz belli değl ama o moda girdm

Şirin bir otel sakinde görünüyor zaten Ölüdeniz'de çok seçenek yok otel için bizde Ölüdeniz düşünüyoruz bir burası kaldı beraber gitmediğimiz,bakalım kısmet biz bodrum'da yaptık balayımızı seçimimiz yine Voyage'lardan olmuştu daha önceki tatillerde hep memnun kalmıştık bu sene gidiceklere tavsiye ederim.

SAKİN SESSİZ bi yer peki şehir merkezine yakn mı bide herşey dahilmi ? oraya da bakarz bi

Aynen öyle canım çok sakin tatil için ideal.

SAKİN SESSİZ bi yer peki şehir merkezine yakn mı bide herşey dahilmi ? oraya da bakarz bi

Canım her şey dahil. Hatta bu yıl yeniden gidelim mi diye düşündük ve yeni sezon fiyatlarını öğrendim. 2 kişi 300 TL. Günün her saati istediğini yiyebiliyorsun. Patlayana kadar

Son düzenleme:
ohh ne güzel :)
bende oturuyorum canım sıkıldı. yazda geliyor yavaştan tatil planları fln ne güzel sizi takip ediyordum

alternatif olarak yazdım canım bakalım hangisini seçeriz hiç bilmiyorum

Günaydın kızlar biz maalesef daha tatil planı yapamıyoruz benim yıllık iznim belli olmadıgı için.

seyir beache baktım şimdi brazcık detaylı .

7 gün 1250 TL fiyat inanılmaz uygun.

bide açık büfe yok sabah ve akşam yazıyor sadece

biz erkenden halettik kafam rahat olur diye düşünüyodum ama şimdi de adet günüm geleceği için üzülüyorum onu düşünüyorum

Günaydın kızlar biz maalesef daha tatil planı yapamıyoruz benim yıllık iznim belli olmadıgı için.

Üzülme bende sendenim bizimde belli değil çıkıp çıkamıycağımız mayıs sonu belli olur, 19 mayıs cuma gününe denk gelseydi perşembe gününden küçük kaçamak yapabilirdik ama cumartesiye geliyomuş

seyir beache baktım şimdi brazcık detaylı .

7 gün 1250 TL fiyat inanılmaz uygun.

bide açık büfe yok sabah ve akşam yazıyor sadece

Canım kahvaltı açık bütfe oluyor. Onun dışında öğle ve akşam yemekleri için bir çok çeşitleri var. Sebzeden , balık, et, tavuk ve hamburgere kadar. Çeşit çeşit yemekleri var. 7 gün 2 kişi fiyatımı bu :)

bende iki kez burun ameliyatı olan madurlardanım canım. 6 yıl önce kemik ameliyatı oldum çünkü sol tarafım tamamen kapalıydı maalesef sevgili doktorum baştan savma yapmış çünkü sonrasında biçok sorun yaşadım alakasız bi yerde kemik çıktı ayrıca tekrardan nefes alma problemlerim oluştu. bu sefer iyi bi araştırma sonucu iyi bi doktor buldum ve saolsun halletti şuanda memnunum. ama şöyle bi durum var geniz etleri kendini tekrarlıyormuş maalesef umarım ilerleyen yıllarda tekrar sorun yaşamam. canım sanada çok geçmiş olsun. eğer kesin ameliyat dediyse doktor erkenden yaptır tabi tüm tetkikler yapıldıktan sonra çünkü malum yaz geliyor ve çok sıkıntılı bi dönem.

herkes tatil planları içinde ne güzel. biz galiba hiç önceden güzel bi tatil planı yapıp otel ayarlıyamıcaz çünkü yıllık izinler kesin belli değil. hatta bu gece memlekete gidicez ama o da kesin değil valizimi hazırladım duruyor bi köşede... akşam ancak kesinleşirmiş eşimin izin durumu....

Bugun hava güzel, ama içim karardı canım hiçbirey yapmak istemiyor. Bahar bunalımına girdim sanırım ben. Tatilden bahsetmişsiniz, biz bu sene tatile gitmeyiz heralde. Bankalar gırtlağıma yapıştı, düğün takılarımı bozduracağım, altın yükselsin diye bekliyordum bugun düştü İnsanın borcu, faizi falan olunca hiçbişeeyden keyif alamıyormuş. Uçak biletleriminde bitmesi kötü denk geldi. Para verip bilet alamıyorum, kendimi cezaevinde gibi hissediyorum burada.

benim eşiminde 2 aylık boşluğu var. şu anlık tek planımınız Allah nasip ederse ramazanda samsundaki evde oluruz.bi ara eskişehir ve izmir yapabiliriz. onun dışında benim eşim malesef ki yazlık yerlerdeki otelleri sevmiyor:44: yazlık durumumuz olursa o tarafta rahatça tatil yaptırır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…