2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım benimde açıköğretim sınavlarım var. Daha yeni aklıma geldi Bu hafta çalışmaya başlayacağım inşallah Ertelesek şahane olur

kızlar siz bütn çamaşırları ütülüyo musunuz?
ben uğraşmıyorum ya gömlekler, pantolonlar haricinde pek ütü yaptığım söylenemez

ütüyü hiç sevmem çünkü eşim devamlı kumaş pantaln ve gömlek giyiyor ütüye başladım mı ? en az 15 gömlek ütülüyorum
ama dona kadar da ütülerim sıcaklık daha hijyenik oluyor bu durumdan kurtulmam lazım

Canım benimde açıköğretim sınavlarım var. Daha yeni aklıma geldi Bu hafta çalışmaya başlayacağım inşallah Ertelesek şahane olur

o zaman kızlarla yine konuşuruz isterseniz pazar olur isterseniz bi sonraki haftaya

Kızlar yoğunluktan giremedim bu gün. Daha öğle yemeği yemedim Çekmecemde bisküvi vardı onu atıştırıyorum şimdi. Yarın daha rahat bir gün olacağını ümid ediyorum :)

Günaydın kızlar

Gunaydınlar...

Yorgunpenguen ne sırın seysın sen oyle bak ne buldum nette

Sabah devlet hastanesıne gıttım kadın doğuma, sınırlerım bozuldu gerı geldım, ilgi alaka sıfır. Memlekete gıdınce kendı doktoruma gıdecem... Ne ultrason ne bıse. Elıme bı kagıt tutusturdu folık asıt kullan dıye o kadar

kocacığımla benim resmim ayy internetleremi düşmüşüz şekerim Ne yazıkki devlet hastaneleri öyle be canım. Hiç insan muamelesi görmüyosun. Uyarsanda yersin azarı. Aldıkları parayı ne kadar hakediyolar acaba...

Bu arada tembel blog yazarı hergün bakıyorum hiçbişey yazmıyosun. Fırında aldın artık. Ne zman güncelliyceksin bloğunu

evet netlere dustunuz, meshur oldunuz artık

Aynen oyle canım, cok sınırım bozuldu, bazı bolumler hala kendını duzeltemedı... Bu arada ben bebek istiyorum artık, ilacı bıraktım, cok heyecanlıyım, oluruna bıraktım elbet ama aklıma gelınce kalp atıslarım bıle hızlanıyor, hayırlısı bakalım...

Evet sorma canım ya, buraya bıle gıremedım bılıyorsun, blogum cok bos kaldı, bu haftasonu sınavlarım var onları bı atlatayım herhalde gunde 10 tarıf falan paylasacam, cok bırıktı cunku... Sımdı baslarsam cıkamam ısın ıcınden, ama cok ozledım yazmayı... Gecen gun annemden gordugum kadarıyla halk dılıyle lavas bızım yorede bazlama yaptım, ılk onu eklerım herhalde hatta ılk buraya koyayım, tarıfını ısteyen olursa yazarım, cok lezzetlı cok basıt, dısardakıler cok sert...

Bu arada annen nasıl oldu canım? Daha ıyıdır ınsallah... Rabbım onları basımızdan eksık etmesın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…