• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bazıları öyle çıkıyor pişmek bilmiyor bi türlü.. ben de bimden alıyorum o tür şeyleri çok da güzel çıkıyor mercimek, pirinç vs..
ben yavaştan mutfağa geçeyim eşim bugün erken çıkabilirm demişti. öptüm tatlım:54:

Evet ben de menunum bımın baklıyatlarından...
Tamam canım kolay gelsın sana, gorusuruz ınsallah...

haftalık menü işi hoşuma gitti evime geçersem bende uygulayım her gün düşünmektense bi kerede çıkar hem :)
benim eşimin sağı solu belli olmaz bide yemeklerin içinde olduğu için hep farklı şeyler arıyor. evlenmeden önce ben ne güzel yeşilliğimi yiyordum eşimin hiç öyle alışkanlığı yok o yüzden dahada zorlanıyorum. bi pırasa ıspanak yapsam olay çıkar:1:
senin eşinin ne güzel alışkanlğı varmış maşallah baksana sanada yediriyormuş daha ne :1:

aa cıddımısın zor oyle de ya, sebzenın yerı ayrı, yemek lazım da es yemeyınce de ıcınden gelmıyordur, bı de zorlanırsın bazı yemekler devre dısı olunca ne pısırcem dıye... Allah kolaylık versın valla canım...

O konuda cok sanslıyım cıdden, mesela pırasa yemegını hıc sevmez esım ama kendı der markete gıdınce sevmesem de onun da vıtamınını almak zorundayız dıye...

et yemeklerinden bıkınca, yeşillikte fazla tüketemediğimiz için bizde baklagiller çok gidiyor.
atıyorum düdüklüye bildiğimdende değil kafaya göre süresini pişiyorum ama hala ayarını tutturabilmiş değilim:44:

Ben de cok severek yıyıyorum baklagıllerı... Hele fasulye olsun mutlaka ıkı gunluk yapıyorum onu...
Canım bak ben soyle yapıyorum: ister fırında yemek yapacak olayım ıstersem ocakta mutlaka not tutuyorum, hangı yemegı kac dakıka da pısırmısım dıye ozellıkle de duduklude yaptıklarım ıcın, boylece bır dahakı sefere aynı kıvamı tutturmus oluyorum... Kucuklugumden berı pek severım kalem kagıt elımde gezeyım, onun da etkısı var sanırım...

Mesela kek yapıyorum, hangı bardakla yaptıgıma kadar yazarım defterıme, kac derecede kac dakıka pısırdım hepsını... Sonucta hala mutfakta acemı sayılırız, ben cok memnunum bu yontemden tavsıye ederım

aa cıddımısın zor oyle de ya, sebzenın yerı ayrı, yemek lazım da es yemeyınce de ıcınden gelmıyordur, bı de zorlanırsın bazı yemekler devre dısı olunca ne pısırcem dıye... Allah kolaylık versın valla canım...

O konuda cok sanslıyım cıdden, mesela pırasa yemegını hıc sevmez esım ama kendı der markete gıdınce sevmesem de onun da vıtamınını almak zorundayız dıye...

Ben de cok severek yıyıyorum baklagıllerı... Hele fasulye olsun mutlaka ıkı gunluk yapıyorum onu...
Canım bak ben soyle yapıyorum: ister fırında yemek yapacak olayım ıstersem ocakta mutlaka not tutuyorum, hangı yemegı kac dakıka da pısırmısım dıye ozellıkle de duduklude yaptıklarım ıcın, boylece bır dahakı sefere aynı kıvamı tutturmus oluyorum... Kucuklugumden berı pek severım kalem kagıt elımde gezeyım, onun da etkısı var sanırım...

Mesela kek yapıyorum, hangı bardakla yaptıgıma kadar yazarım defterıme, kac derecede kac dakıka pısırdım hepsını... Sonucta hala mutfakta acemı sayılırız, ben cok memnunum bu yontemden tavsıye ederım

bende aslında kağıt kalem eline geçtikçe not alanlardanım aslında çantamdan hep kağıtlar çıkar.
bak iyi fikir verdin düşünmemiştim hiç onlarıda not almayı bi dahaki sefere öyle yapayım onlarıda.

benim bi huyum var bi tarifi özellikle tatlı türü şeyleri yazılana göre yapamıyorum ne biliyim içine başka şeyler ekleyesim geliyor hımm şu olabilir bakıyım falan deney yapıyormuş gibi hoşuma gidiyor:21:

bende aslında kağıt kalem eline geçtikçe not alanlardanım aslında çantamdan hep kağıtlar çıkar.
bak iyi fikir verdin düşünmemiştim hiç onlarıda not almayı bi dahaki sefere öyle yapayım onlarıda.

benim bi huyum var bi tarifi özellikle tatlı türü şeyleri yazılana göre yapamıyorum ne biliyim içine başka şeyler ekleyesim geliyor hımm şu olabilir bakıyım falan deney yapıyormuş gibi hoşuma gidiyor:21:

Herkesın yapısı farklı benım de annem senın gıbı canım, o da sadık kalamaz, kendınden bırseyler ekler... Bunu ben de yapıyorum ama kendımden bısey eklesem onu da yapıyorum boylece kendıme has bır tarıf cıkıyor onu kaydedıyorum defterıme, azcık sabıtım ben, bıseyı tutturunca aynı yoldan devam edıyorum :D

Bu saate kadar ders calıstım, sımdı gıdeyım ben de ıslerımı bı yoluna koyayım, buralardayım yıne de...
Gorusuruz tatlım...

Herkesın yapısı farklı benım de annem senın gıbı canım, o da sadık kalamaz, kendınden bırseyler ekler... Bunu ben de yapıyorum ama kendımden bısey eklesem onu da yapıyorum boylece kendıme has bır tarıf cıkıyor onu kaydedıyorum defterıme, azcık sabıtım ben, bıseyı tutturunca aynı yoldan devam edıyorum :D

Bu saate kadar ders calıstım, sımdı gıdeyım ben de ıslerımı bı yoluna koyayım, buralardayım yıne de...
Gorusuruz tatlım...

tamam canım kolay gelsinn..

kızlaarr slmm ;)

bayadır giremiyodum, buluşmanızın resimlerini göremedim :( kimsenin albümünde yok mu? hepsi facede mi?

bu arada eşimin doğum günün telaşındaydım nihayet atlattım.Size de anlatayım dedim hemen : eşimi akşam yemeğine çıkardım otele yer ayırtmıştım bi gün önce..eşimde o gün hasta baya kırgın yattı kalkmaz kalk diyom:18: dönüyo yatıyo zorla kaldırdım hadi ben giyindim sende giyin dedim mızmızlandı sinirlendi ;) nereye gidecez dedi bankaya para çekmeye dedim ona da kızdı söylendi durdu otel bankanın karşısı :) park edince ben otele girdim şaşırdı sonra burda mı yiyeceğiz dedi evet dedim. Masamızı süslemişler mumlar taşlar pek romantik görünüyordu şaşırdı kaldı..yemekten sonra mumlar yanan pastayı görünce bu da mı bana dedi evet dedim çk mutlu oldu adidastan dragon mavi ayakkabı almıştım onu verdim teşekkür etti. Bu arada evde arkadaşlar hazırlık yapmış bzi bekliyordu. Eşim illa kahve içelim çay içelim diyo bende eve geciktik diye panikledim olmaz elbise çk sıktı dayanamıyorum eve gidelim diye tutturdum neyse güç bela ikna ettim bu kez aşağıda baktı karşıda adidas açık hadi bi bakalım bu çk cırt mavi belki değişiriz dedi girdik dükkana evdekiler çağrı atar millet gelmiş ben panik :18: o sırada bi arkadaşı aradı doğum günün kutlu olsun ya kusura bakma gelemedim hastayım demez mi Allah tan eşim ayakkabı denediğinden tam anlayamadı ;) eve yaklaşınca bn bzmkilere çağrı attım ışıkları kapatsınlar diye, arabalarını herkes saklamış eşim hiç şüphelenmedi çıktık asansörle kapıyı açarken Allah Allah ben 2kez kilitlerim hep bu kez 3kez kilitlemişim dedi ben de tık yok açtı kapıyı gürültü iiki doğduuuunn sesleri çk şaşırdı aşkım süper oldu galata saraylı pasta yaptırmıştım çk beğendi bu ilk ve son dedim bi fenerli için çk zor oldu :) herkes hediyelerini verdi bndebi da mont almıştım yazlık onu da verdim bu kaçıncı dedi.. hep birlikte güzel bi gece geçirdik ve bnm ısrarımla ayakkabıyı değişmedi bu bnm yaşıma uymadı dese de :))

ocwmays ve zahterde girmedi, gelebilselerdi onlarda olacaklardı..

merhaba kızlar sesim soluğum çıkmadı bir süredir. işten ayrılınca netimde gitti doğal olarak. kahvaltıya okadar gelmek istedimki kısmet olmadı. saatler ileri alınıyor diye akşamdan sağolsun kızlar mesaj attı aradı. bende teleonda ileri alsam dedim yatmadan. eşim kendisi alıyor boşuna uğraşma dedi. sabah alarm çalmadı. bende uyanınca baktım saat 7,30. güzel dedim. beş dk sonra baktım. 8,30 dedim ne oluyor. tvye baktım. 8,30 saat. 1,5 saatte cevahire gelmek imkansız geldi. kimseyide orda bekletmek istemedim. merkezde oturmuyorum. yarım saat sadece 500tye bineceğim yere gelmek için geçerdi. ama bütün gün aklım sizde kaldı. eşime kızdım durdum. oda üzüldü. çok istiyordum diye. inşallah başka başka buluşmalara.resimleri merak ettim. nerde varki.

günaydın arkadaşlar cumartesi yine fuardaydım akşama da kayınvalidemler ve görümcemler bizdeydi :9: 2ye kadar oturduk okey falan oynadık.
pazar günü de eşimin maçı vardı 12*4 yendiler :3::3: dönüşte eve geldik çantaları bıraktık maçkaya oradan yürüdük beşiktaş sonra döndük yine tophaneye :35: çok iyi geldi. yürüyüş..
ama gözüme bişey kaçtı beyaz kısmı şimdi çizildi canım acıyor düne göre yine iyiyim ama hiç açamadım gözümü rüzgar çoktu.
sonra evde sinema keyfi yaptık tarçınlı mısır yaptım kendime çook güzel oldu ilginç şeyleri çok severim " the help,yardımcı " filmini izledik :35:

bide canımı sıkan bişey var haftaya cumartesi 16:15 kocamın maçı dün ağlıcaktım neredeyse :ssz: siz bozmayn bence buluşun isterseniz. :34: benimle de başka zamana ayarlarız cidden çok üzüldüm ama yaaaa :43::43:

kızlaarr slmm ;)

bayadır giremiyodum, buluşmanızın resimlerini göremedim :( kimsenin albümünde yok mu? hepsi facede mi?

bu arada eşimin doğum günün telaşındaydım nihayet atlattım.Size de anlatayım dedim hemen : eşimi akşam yemeğine çıkardım otele yer ayırtmıştım bi gün önce..eşimde o gün hasta baya kırgın yattı kalkmaz kalk diyom:18: dönüyo yatıyo zorla kaldırdım hadi ben giyindim sende giyin dedim mızmızlandı sinirlendi ;) nereye gidecez dedi bankaya para çekmeye dedim ona da kızdı söylendi durdu otel bankanın karşısı :) park edince ben otele girdim şaşırdı sonra burda mı yiyeceğiz dedi evet dedim. Masamızı süslemişler mumlar taşlar pek romantik görünüyordu şaşırdı kaldı..yemekten sonra mumlar yanan pastayı görünce bu da mı bana dedi evet dedim çk mutlu oldu adidastan dragon mavi ayakkabı almıştım onu verdim teşekkür etti. Bu arada evde arkadaşlar hazırlık yapmış bzi bekliyordu. Eşim illa kahve içelim çay içelim diyo bende eve geciktik diye panikledim olmaz elbise çk sıktı dayanamıyorum eve gidelim diye tutturdum neyse güç bela ikna ettim bu kez aşağıda baktı karşıda adidas açık hadi bi bakalım bu çk cırt mavi belki değişiriz dedi girdik dükkana evdekiler çağrı atar millet gelmiş ben panik :18: o sırada bi arkadaşı aradı doğum günün kutlu olsun ya kusura bakma gelemedim hastayım demez mi Allah tan eşim ayakkabı denediğinden tam anlayamadı ;) eve yaklaşınca bn bzmkilere çağrı attım ışıkları kapatsınlar diye, arabalarını herkes saklamış eşim hiç şüphelenmedi çıktık asansörle kapıyı açarken Allah Allah ben 2kez kilitlerim hep bu kez 3kez kilitlemişim dedi ben de tık yok açtı kapıyı gürültü iiki doğduuuunn sesleri çk şaşırdı aşkım süper oldu galata saraylı pasta yaptırmıştım çk beğendi bu ilk ve son dedim bi fenerli için çk zor oldu :) herkes hediyelerini verdi bndebi da mont almıştım yazlık onu da verdim bu kaçıncı dedi.. hep birlikte güzel bi gece geçirdik ve bnm ısrarımla ayakkabıyı değişmedi bu bnm yaşıma uymadı dese de :))

çok güzel olmuş nice birlikte mutlu senelere :1::1:

günaydın kızlar;
ben hala doğru düzgün iyileşemedim :( cumartesi akşam yine ateşim çıktı pazar öğlene kadar ancak düzeldim.bütün hafta yattım ama hala öyle bi halsizlik varki kolumu kaldırasım yok
heran ateş yükselcek gibi.ilaçları içmeye devam ediyorum bakalım inş. geçer çok yordu beni bu grip fiziken ve moralman kemdimi kötü hissediyorum... :(

günaydın kızlar;
ben hala doğru düzgün iyileşemedim :( cumartesi akşam yine ateşim çıktı pazar öğlene kadar ancak düzeldim.bütün hafta yattım ama hala öyle bi halsizlik varki kolumu kaldırasım yok
heran ateş yükselcek gibi.ilaçları içmeye devam ediyorum bakalım inş. geçer çok yordu beni bu grip fiziken ve moralman kemdimi kötü hissediyorum... :(

geçmiş olsun yine virüs var sanırım annemde 1 haftadır evde olmasına rağmen grip :30:

gÜNAYDIN KIZLAR.

Chenn canım ne güzel sürpriz olmuş eşine çok iyi organizasyon yapmışsın yapmışsın. Nice yıllara beraber.

Aydasucum sofişcim ve mlsvtcim gelmişler h.sonu.. Tüh kaçırdım tatlı muhabbetlerinizi.

speedycim bende böyle güzel yürüyüşler yapmak istiyorum ama benim kocacık yürüyüşü pek sevmez

günaydın kızlar;

cuma günü nöbetçiydim ben acil serviste. Gelenlerin hepsi ateş kusma mide bulantısı karın ağrısı şikayetiyle geldi. Hele çocuklar. Çocuk ağlamasından kafam şişti bütün gece. Hava değişiminden oluyo galiba canım. İşallah iyileşirsin biran önce.

Günaydın kızlar çok güzel ama bir o kadar yorucu haftasonundan sonra işe gelmek niyeyse mutlu etti beni :1:
Haftasonum çok keyifli geçti misafirlerimizi güzelce ağırladık onlar gitti arkalarından biz dışarı:1: ne zamandır eşim adidasın yeni modeli çıkmış istiyordu 3 avm dolaştık numarası kalmamış diye neyse bulduk aldık, sonra sinemaya gidicektik ama misafirlerin ne zaman kalkıcaklarını bilmediğimiz için bilet almadık alışverişten sonra gittik son anda girdik sinemaya mutlu mutlu çıktık sinemadan evimize gittik saat 1'e geliyordu yattık,sabah kahvaltıdan sonra yine dışarı çıktık gezdik alışveriş yaptık yemek yedik sonra eşim adidas gördü tutturdu bu sefer alıcaz sanada aynı ayakkabıdan diye ben hiç istemiyordum aynı giymek istiyomuş kendine almış banada almalıymış :1:neyse girdik aldık çok mutlu oldu
sonra annemlere kahve içmeye gittik sonra evimize sonrada banyo yapıp yattık:23:

Misafirler gelmeden öylesine hazırlığımın resmini çektim tabi bi kısmı diğerleri salondaydı çekemedim,

$IMG_0693.jpg

Back