kızlaarr slmm
bayadır giremiyodum, buluşmanızın resimlerini göremedim
kimsenin albümünde yok mu? hepsi facede mi?
bu arada eşimin doğum günün telaşındaydım nihayet atlattım.Size de anlatayım dedim hemen : eşimi akşam yemeğine çıkardım otele yer ayırtmıştım bi gün önce..eşimde o gün hasta baya kırgın yattı kalkmaz kalk diyom:18: dönüyo yatıyo zorla kaldırdım hadi ben giyindim sende giyin dedim mızmızlandı sinirlendi
nereye gidecez dedi bankaya para çekmeye dedim ona da kızdı söylendi durdu otel bankanın karşısı :) park edince ben otele girdim şaşırdı sonra burda mı yiyeceğiz dedi evet dedim. Masamızı süslemişler mumlar taşlar pek romantik görünüyordu şaşırdı kaldı..yemekten sonra mumlar yanan pastayı görünce bu da mı bana dedi evet dedim çk mutlu oldu adidastan dragon mavi ayakkabı almıştım onu verdim teşekkür etti. Bu arada evde arkadaşlar hazırlık yapmış bzi bekliyordu. Eşim illa kahve içelim çay içelim diyo bende eve geciktik diye panikledim olmaz elbise çk sıktı dayanamıyorum eve gidelim diye tutturdum neyse güç bela ikna ettim bu kez aşağıda baktı karşıda adidas açık hadi bi bakalım bu çk cırt mavi belki değişiriz dedi girdik dükkana evdekiler çağrı atar millet gelmiş ben panik :18: o sırada bi arkadaşı aradı doğum günün kutlu olsun ya kusura bakma gelemedim hastayım demez mi Allah tan eşim ayakkabı denediğinden tam anlayamadı
eve yaklaşınca bn bzmkilere çağrı attım ışıkları kapatsınlar diye, arabalarını herkes saklamış eşim hiç şüphelenmedi çıktık asansörle kapıyı açarken Allah Allah ben 2kez kilitlerim hep bu kez 3kez kilitlemişim dedi ben de tık yok açtı kapıyı gürültü iiki doğduuuunn sesleri çk şaşırdı aşkım süper oldu galata saraylı pasta yaptırmıştım çk beğendi bu ilk ve son dedim bi fenerli için çk zor oldu :) herkes hediyelerini verdi bndebi da mont almıştım yazlık onu da verdim bu kaçıncı dedi.. hep birlikte güzel bi gece geçirdik ve bnm ısrarımla ayakkabıyı değişmedi bu bnm yaşıma uymadı dese de :))