- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Canım 3 gibi buluşuruz derim ben. Tabi burada önemli olan vafi. Biz her türlü ayarlarız kendimizi :)
Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?
Canım sıkıldı şimdi, bütün yıl bu ayı bekledim ben ya.Zam aldığımız ay mart ayı, sonuç hüsran.
offff offf...
Proje üstüne proje vermesini biliyorlar ama .Kaç haftadır haftasonu notebook alıyorum yanıma.İş çok,iş aksamasın diye onca stres, karşılık yok.
Bende bundan sonra rahat rahat takılcam.
Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?
Canım sıkıldı şimdi, bütün yıl bu ayı bekledim ben ya.Zam aldığımız ay mart ayı, sonuç hüsran.
offff offf...
Proje üstüne proje vermesini biliyorlar ama .Kaç haftadır haftasonu notebook alıyorum yanıma.İş çok,iş aksamasın diye onca stres, karşılık yok.
Selam kızlar,
napıyosunuz,nasılsınız?
offff offf...
Bizimde geçen sene böyleydi benden az bilgisi olanlar proje hakkında benden çok alıyorlardı.
bende boykot yaptım. aldığım kadar çalışıcam diyeçok ta başarılı oldu vallahi. 2 katına çıkarıldı maaşım.
sonra yine zam aldım herkesle birlikte şimdi yine yavaştan aynısını yapıyor gibiyimmaaşımdan tam olmasa da memnunum ama olsun hakkımı aramam lazım..
bu nisan ayında yeni zamlarımız belli olacak sanırım
inşallah seninde yükseltirler
Saol canım.İnşallah. Ben burda çalışalı 5 sene olcak.
İŞimi sevmesem,arkadaşlarımı sevmesem çok farklı olabilirdi. Neyse bu sene sıkmam lazım dişimi, şu ev borcu biraz hafiflesin de.
Kendinden fazlasını verirsin hep verimli oluyım her iş yetişsin diye zam zamanı gelincede durum bu bu kadar yapabildik olur
Ne denerki canım ya bunu kabul ediceksin yada itiraz hakkını kullanıp maaşında düzeltme talep ediceksin ,Ben her sene yaparım bu tartışmayı benim hakkım bu değil diye çünkü herkesin maaşını ben yatırıyorum,yatmadan önce itirazımı yapıp gerekli düzeltmeyi yapıyorum,bence hakkını ara sesini çıkarmazsan böyle gider
benimde 7. yılım olacak ağustosta. aynen ortama alışıyorsun işte.
-----------------------------
biz 25haziran da tatile gidiyoruzbugün eşim yazmış onlar önceden bildiriyorlar. nereye gideceğimz belli değil ama
biz kemere ulusoy holiday clup a gidicez fiyatı uygun gidenlerde çok memnun 5 yıldızlı otel düşünüyosanız bi bakın derim kale gibi mimarisi var haziranın 6-12 si arası gidicez
işte eldeki bulgurdan olmıyım diye ses çıkarmıyom.
Görüşmeden çıkan herkesin suratı asık, herhalde doğru dürüst kimseye bişi vermemişler.
Önemli projeler almışız,tavuk fabrikası ile anlaşmısız,holdinglerle anlaşmışız,bu yıl zor geçcekmiş.
Geçsin bakalım. Hiç kasmıcam kendimi.Oldugu kadarı ile.
ya biz balayına kemere gittik Antalya bölgesi istemiyorum özelliklebi an heycanlandım ama kemer işte başka taraf istiyorum
biz de kemere gitmiştik balayına ben marmaris fethiye falan istiyodum bu sene hatta ege akdeniz turu çok istiyodum mecburen bu yıl böyle bi tatil yapıcaz eltimlerle falan gidiyoruz 3 aile seneye inş.ege akdeniz yaparız
hımm bahsetmiştin canım.
biz yine başbaşa gidiyoruz bende karadeniz turu istedim ama kısmet diğer iznimizi öyle kullanırız belki
öyle bakyorum şimdi ama sanki çok pahalı heeee
bu sene döviz kurlarının artışından dolayı otel fiyatları uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?