Günaydın herkese:)
Hafta sonuna plan yaptım, temizlik ve yemek yapacağım, sonra yan gelip yatacağım. Benim uçak biletlerim bitti ya, artık çok nadir gideceğim eşimin yanına. Şimdiden içime sıkıntı bastı, ben koca 2 gün yalnız napacağım
Hafta içleri eğlenceli oluyor, iş arkadaşlarımı seviyorum, ama hafta sonu çekilmiyor
DÜn gece eşim facebooka çok romantik bişeler yazmış. Sanırım artık sürekli gidemeyecek olmam onu üzdü baya. Zaten bende beni özlesin,kıymetimi bilsin istiyordum. Dolmuşa atlayıp yanına gidiyomuşum gibi sanmaya başlamıştı son sıralar
Bu ara spor ver diyetim iyi gidiyor. Göbeğim biraz azaldı gibi. Nisanın sonunda bir sürü düğünler var, zayıflamam lazım. Her hafta otobüsle düğünlere gidip geleceğim:)
Hazirandada hayırlısıyla yıllık iznim doluyor, 1 hafta çıkacağım. Bilmiyorum bu günleri böyle ittire kaktıra nereye kadar geçireceğim
Hayattan soğudum, hem sürgündeyim (deniz kenarı sürgün benimki:), hemde o kadar para kazanıyorum cebimde 5 kuruş yok
Herşeyim borca harca gidiyor, alışveriş yapınca eşim kızıyor. Bekarken bu maaşı alsaydım ben neler neler yapardım.
Şu para sıkıntısı çok canımı sıkıyor arkadaşlar, sanki ömür boyu borç ödeyeceğim gibi geliyor. Saolsunlar eşimin ailesi çok iyi insanlardır ama bir çöp bile almadılar evimize, ev hediyesi bile almadılar. 3 tane kredi kartım var, 2 si kapandı, ödemem için sürekli ihtar geliyor. 3000 e yakın borç var o kartlarda, düğün takılarımı bozdurmaktan bıktım, zaten pek bişe kalmadı çoğu gitti. Ben bıktım böyle yaşamaktan ya. 2500 tl maaş alıyorum, ama cebime 50 tl haşlık kalmıyor. Çoğu borç benim üstüme, sırtımda yük oldu herşey yoruldum
Eşimin yapabileceği birşey yok, maaşı az, bencil olmak istemiyorum, o çok alsa o öderdi. Ama para konusunda çok stresliyim, çektiğimiz krediler, kredi kartları, mobilya taksitleri, iki ev kirası, iki ev masrafı, benim uçak param mahvetti..