oy kuzucumm nasıl ters zamana denk gelmiş ya. Olsun tatlım işallah ewlilik yıldönümüne nasip. Bizim ewliyken olan ilk tanışma yıldönümümüzde kocam dalgınlıktan unutmuştu çok kırılmıştım ama belli etmedim. Bizde öyle güzelce cici cici kutlayamadık yani bişey olmuyo üzme sen kendini. Allah sağlık versin daha nice yıldönümleri var önümüzde.
Hayırlı olsun tatlım Allah mutlu meseut etsin. Bende bu sorun yüzünden ilk dans olmadan direk nikah kıyılsın salona duvağımla gireyim o nikahtan sonra duvağımı açıp alnımdan öpsün istedim, yani dansta kaldır öp nikahta tekrar ört gereksiz geldi,öyle yaptık ama o heyecanla ben salona girerken duvağı kapamayı unutmuşummasaya kadar geldik yengem farketti örttü hemen sonra alnımdan öptü hatta güzel bi fotoğraf yakalamış kardeşim tam öperken sonrada dansımızı ettik.
bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama kızlar göğüslerim nerdeyse ağzıma gelecek ya kocaman şiştiler
regl dönemimde böyle şeyler olmaz benim
günden güne hamiş olma şüphelerim artıyo
ayy ne müjde olur bizim için ya
reglime daha 6 gün var
testte de çıkmaz ki şimdi
Ya ben o yaz boyunca kalmak iptal oldu bikaç haftalığına diye biliyodum bebişim ya. Yerden göğe kadar haklısın yeni ewlinin yanında o kadar kalınmazki yaa kayınpederin var diye görümcenlerde sıksık gelirler. ufff görümcen demiyomu gel baba bizde kal diye. İşallah iş iptal olurda gitmek zorunda kalır be tatlım kıyamam sana bende çok üzülürdüm.
Bebiş içinde şuan kan tahlili yaptırsan değerlerinde farklılık çıkar mutlaka canım idrarda değil ama kanda belli olur .
günü geçmeyenler silik de olsa çıkıo falan diyolardı
Kuzum bir test yapsan ya. Belki silikte olsa çıkar hanzadenin dediği gibi
kan tahlili için haftaya p.tesiye kadar beklicem canım
regl olmazsam gidicem inş
benim sülkilasyonum uzun oluyo yani dlolayısıyla yumurtlamam da geç oluyor
yumurtlama günümden sadece 9 gün geçti, en az 12 ya da 13 gün geçmesi lazım ki idrarda az da olsa silik bişiler gözüksün:)
Hımm bu konularda çok bilinçli ve blgilisin kuzum. Hadi bakalım Allah hayırlısını versin işallah güzel haberlerini bekliyoruz.
bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama kızlar göğüslerim nerdeyse ağzıma gelecek ya kocaman şiştiler
regl dönemimde böyle şeyler olmaz benim
günden güne hamiş olma şüphelerim artıyo
ayy ne müjde olur bizim için ya
reglime daha 6 gün var
testte de çıkmaz ki şimdi
Kızlar yöneticimle konuştum. Derdi çok farklı iki bacağıda rahatsız ben arayıp halini hatrını sormamışım. Dün doğum günüydü soğuk davranmışım onunla iletişim kurmuyormuşum normal zamanlarda. Yani ilgi istiyormuşBöyle kibar konuştuğun için istediğin ilgi olsun dedim
Sorma canım hem bekar hem duygusal. Bu kadın milletiyle uğraşılmaz. Birini bulmam lazım ona :)))))
adet oldum
daha 6 gün vardı oysa
strestten sanırım ya da mantar tedavisinden
ben ne pişirsem bilemedim yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?