2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok saol canım :) Belki çok küçük bişey ama ben kafama takıroum hem saçma gelio 2 kere aynı şeyi yapmak :) sizin yaptğnz çok güzel olmuş ama bizim hep hayalimizdi şarkımız çalarken içeri girmek ve ilk dansımızı yapmamız.. Bilemedm ki şimdi ama tavsiyen için çok saol canımmmm

hadi bakalım inşallah

Ya ben o yaz boyunca kalmak iptal oldu bikaç haftalığına diye biliyodum bebişim ya. Yerden göğe kadar haklısın yeni ewlinin yanında o kadar kalınmazki yaa kayınpederin var diye görümcenlerde sıksık gelirler. ufff görümcen demiyomu gel baba bizde kal diye. İşallah iş iptal olurda gitmek zorunda kalır be tatlım kıyamam sana bende çok üzülürdüm.
Bebiş içinde şuan kan tahlili yaptırsan değerlerinde farklılık çıkar mutlaka canım idrarda değil ama kanda belli olur .

günü geçmeyenler silik de olsa çıkıo falan diyolardı

kan tahlili için haftaya p.tesiye kadar beklicem canım
regl olmazsam gidicem inş

günü geçmeyenler silik de olsa çıkıo falan diyolardı

Kuzum bir test yapsan ya. Belki silikte olsa çıkar hanzadenin dediği gibi

benim sülkilasyonum uzun oluyo yani dlolayısıyla yumurtlamam da geç oluyor
yumurtlama günümden sadece 9 gün geçti, en az 12 ya da 13 gün geçmesi lazım ki idrarda az da olsa silik bişiler gözüksün:)

Hımm bu konularda çok bilinçli ve blgilisin kuzum. Hadi bakalım Allah hayırlısını versin işallah güzel haberlerini bekliyoruz.

belirtiler çoğaldı desene, Allah gönlüne göre versin, inşallah beklediğin haberi alırsın, hemencecikte bize de haber verirsin Ayy, içime senin şirine bir kızın olacakmış gibi geliyor

canım ya, yöneticinde ne kadar nazlıymış.. Bekar demiştin değil mi?

aydasu, özden, semerta, zyv uzun zamandır gelmiyolar merak ettim. Aydasu ve özden bugün girmiş ama ses etmemiş bize aydasuya mesaj yazmıştım cevapda vermedi bloğuda güncellemiyo. işallah herşey yolundadır. zyv ve semerta 2 gün önce girmiş.İyilerdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…