• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bir haftadır göğüslerim resmen yanıyor kızlar aşırı sızlıyolar ya yan bile yatamıyorum
reglime de çok var, hamileliğin ilk haftalarında olabiliyomuş yeni öğrendim
umutlandım şimdi

hımmm,çıkmanı istemiyorlar demek ki.. konuştuğunuzda problemleri halletmeye çalışabilirler belki..

Bilmiyorum canım ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmaları çok can sıkıcı ben üstünü örtemem öyle :/

bir haftadır göğüslerim resmen yanıyor kızlar aşırı sızlıyolar ya yan bile yatamıyorum
umutlandım şimdi

Hadi bakalım inşallah :)))

umutlandım şimdi

canım benim Allah gönlüne versin. Ewet hamilelik belirtilerinde bende okumuştum. ama olmazsada üzülme tamammı RAbbim hayırlı zamanda verir. Kan testi yaptırırsan çıkabilir aslında. 2 nisanı bekleyemem diyosan yarın kan testi yaptır canım. Eşine söylemeden gidip yaptırırsın öyle bişey varsa eğer sürpriz yaparsın eşine.

umutlandım şimdi

Hadi hayırlısı canım belirtisi başlamış sende kasık ağrısı ve batması,şişkinlik,halsizlik kendini yorgun hissetme,sık sık tuvalete gitme,vücut ısısının yükselmesi gibi belirtileri de varmış canm takibe al kendini ama çokta kafaya takma benm gibi :9: ama o umutla yaşamakta başka bi duygu gerçekten.inşşş allah gerçeğini yaşamayı nasip eder... :34:

test yap çıkabilir varsa ben de merak ettim

hcg hormonu önce kana karışıyo iki hafta sonra da idrara
yani eczaneden alınan testler ancak regl geçerse doğruyu gösterebiliyo
beklemek istiyorum 2 nisanı

canım benim Allah gönlüne versin. Ewet hamilelik belirtilerinde bende okumuştum. ama olmazsada üzülme tamammı RAbbim hayırlı zamanda verir. Kan testi yaptırırsan çıkabilir aslında. 2 nisanı bekleyemem diyosan yarın kan testi yaptır canım. Eşine söylemeden gidip yaptırırsın öyle bişey varsa eğer sürpriz yaparsın eşine.

eğer hamişsem 3 haftalk falan oluyor şuan
bu durumda kanda gözükmyebiliyor, beklemek en iyisi

Hadi hayırlısı canım belirtisi başlamış sende kasık ağrısı ve batması,şişkinlik,halsizlik kendini yorgun hissetme,sık sık tuvalete gitme,vücut ısısının yükselmesi gibi belirtileri de varmış canm takibe al kendini ama çokta kafaya takma benm gibi :9: ama o umutla yaşamakta başka bi duygu gerçekten.inşşş allah gerçeğini yaşamayı nasip eder... :34:

söylediklerinin hiçbiri yok tatlım ama sadece göğüslerim çok fazla acıyo
regl dönemimde bile acımaz benim
bir de uçları çok koyulaşmış dün gece farkettim
umutlandım bayagı ama beklicem

bir de bu ay ovulasyon dönemini iyi değerlendiremedik
hem evde misafirler var diye pek bişey yapamadık, onlar gelmeden önce de mantar tedavisi gördüğümden olmadı
yani aslında çok da umutlu değilm
olursa süpriz olur heralde
kocacığım çok istiyor

gecen hafta rüyamda çocuk emziriyodum
hem de göğsümden fışkıra fışkıra bebeğimin ağzına akıyordu
bu ay olsun diye çok uğraşmadık diye belki olur
genelde öyle oluyomuş ya :1:

çitlenbik sana da hep dua ediyorum biliyosun dimi?

selam kızlar mesai bitti evime geldim kahvemi yaptım geçmişi okudum

elifcim annenin iyi olmasına çok sevindim

citlenbik geçmiş olsun cnm aman dikkat et

ocways hadi bakalım hayırlısı çitlenbikle ikiniz güzel haberler verirsiniz inş.

hanzade sen çıkmak istiyorum demiş miydin ?
birde dünkü mesajına cevap göndermiştim geldi mi sana acaba?

İns olur canım.bende düşünüyorum artık.benimde kaç gündür kasıklarım ağrıyor göğüs uçlarım acıyor.normalde 24martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3gun gecikti.olabilir mimi dedim bugun idrar testi yaptım negatif çıktı :50: ne zaman nasipse onzaman olur

Son düzenleme:
bir de bu ay ovulasyon dönemini iyi değerlendiremedik
hem evde misafirler var diye pek bişey yapamadık, onlar gelmeden önce de mantar tedavisi gördüğümden olmadı
yani aslında çok da umutlu değilm
olursa süpriz olur heralde
kocacığım çok istiyor

gecen hafta rüyamda çocuk emziriyodum
hem de göğsümden fışkıra fışkıra bebeğimin ağzına akıyordu
bu ay olsun diye çok uğraşmadık diye belki olur
genelde öyle oluyomuş ya :1:

çitlenbik sana da hep dua ediyorum biliyosun dimi?

Canımmm içimden bi ses hamilesin diyo :32: :52: :32: :52: diğer belirtiler zamanla geliyo zaten inşşşşşşşşş hayırlı haberlerini alırız bende sana dua ediyorum sen hamile kal arkandan beni de sürüklee :52: bu ay ben de pek takmıcam rahat olmak lazım.bide testi yaptırmadan bi gece önce ya varsa diye korku bile yaşadım hazırmıyım bu sorumluluğa demekki daha değilmişim nasip olmadı bakalım nezamana nasip olursa :16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Northstar demek sende düşünüyosun bebiş. Vay vay vay haber beklediğimiz isimler çoğaldı hadi bakalım ilk hayırlı haber kimden gelicek.

Canım naptın, dün konuşabildin mi ?

Konuşmuyor benimle bu konuyu üstü kapatılıyor ama aynı zamanda oldukça mesafeliler. Keyifleri bilir. Bana bulaşmasınlar böylede iyi yani. Gittiği yere kadar çalışırım ama bulaştıkları an biter. Kafam şimdi çok rahat taciz edilmiyorum en azından...

Son düzenleme:
Günaydın herkese:)
Kızlar yalnız olunca akşamları kk ya kaptırdım ben. Bu siteyi ilk gördüğümde çok dalga geçmiştim. İnsanlar herşeyini yazıyor, resim koyuyor, alakasız bir foruma demiştim. Uzun zamanda hiçbirşey yazmadan sadece okudum. Sonradan içine bi düştüm forumun tam düştüm:) Burda istediğin şeyi rahatlıkla yazıyor insan, içini döküyor. Hele benim gibi yalnız yaşayanlara geceleri terapi gibi oluyor. Değişik hayatlar görüyosun, insanların neler yaşadığına şahit oluyosun an ve an. Hatta merak bile ediyosun noldu naptı diye:)
DÜn gece birinin konusunu okudum, bizim gibi eylülde evlenmiş o da. eşi ve ailesi, kızın ailesine küslermiş, eşi kesinlikle konuşmuyormuş ailesiyle. Öyleki kız eşinin yanında annem babam diye bile bahsedemiyormuş. Üstelik ortada büyük bir sorun yok, sadece düğün sırasında çıkan tartışmalardan. Ve eşi kendi annesiyle görüşmeye mecbur bırakıyormuş. kızın ailesinin adını bile duymak istemiyormuş. Kızın annesi kaynanasına gitmiş barışmak istemiş, kovmuş kaynanası. Nasıl insanlar var ya. Yuvam dağılmasın diye sesini çıkarmıyormuş. Başlarım öyle yuvaya. Gece gece kendime olmuş gibi sinirlendim:47: Çok şükür benim eşim ailemi çok sever, ben uzaktayım ama o sürekli gider annemlere, yemek yer, otururlar, bazen ben yokken kaldığı bile olmuştur. Benimde onun ailesiyle hiç sorunum yok. Sadece aramam sormam, eşimde kızar ara dedikçe inada bindiririm aramam. Ama anladımki aramam gerekiyor, eşim benim ailemle bu kaddar ilgilenirken ben aramayınca üzülmeye haklı galiba. İşallah araları hiç bozulmaz, çünkü benim ailemi saygısızlık yapacak bir insan gözümde tamamen biter. Eşim olmasınada gerek yok, herhangi bir arkadaşım içinde geçerli.

Konuşmuyor benimle bu konuyu üstü kapatılıyor ama aynı zamanda oldukça mesafeliler. Keyifleri bilir. Bana bulaşmasınlar böylede iyi yani. Gittiği yere kadar çalışırım ama bulaştıkları an biter. Kafam şimdi çok rahat taciz edilmiyorum en azından...

Anladım, rahatsız değilsen problem yok o zaman :34:

Back