Günaydın herkese:)
Kızlar yalnız olunca akşamları kk ya kaptırdım ben. Bu siteyi ilk gördüğümde çok dalga geçmiştim. İnsanlar herşeyini yazıyor, resim koyuyor, alakasız bir foruma demiştim. Uzun zamanda hiçbirşey yazmadan sadece okudum. Sonradan içine bi düştüm forumun tam düştüm:) Burda istediğin şeyi rahatlıkla yazıyor insan, içini döküyor. Hele benim gibi yalnız yaşayanlara geceleri terapi gibi oluyor. Değişik hayatlar görüyosun, insanların neler yaşadığına şahit oluyosun an ve an. Hatta merak bile ediyosun noldu naptı diye:)
DÜn gece birinin konusunu okudum, bizim gibi eylülde evlenmiş o da. eşi ve ailesi, kızın ailesine küslermiş, eşi kesinlikle konuşmuyormuş ailesiyle. Öyleki kız eşinin yanında annem babam diye bile bahsedemiyormuş. Üstelik ortada büyük bir sorun yok, sadece düğün sırasında çıkan tartışmalardan. Ve eşi kendi annesiyle görüşmeye mecbur bırakıyormuş. kızın ailesinin adını bile duymak istemiyormuş. Kızın annesi kaynanasına gitmiş barışmak istemiş, kovmuş kaynanası. Nasıl insanlar var ya. Yuvam dağılmasın diye sesini çıkarmıyormuş. Başlarım öyle yuvaya. Gece gece kendime olmuş gibi sinirlendimÇok şükür benim eşim ailemi çok sever, ben uzaktayım ama o sürekli gider annemlere, yemek yer, otururlar, bazen ben yokken kaldığı bile olmuştur. Benimde onun ailesiyle hiç sorunum yok. Sadece aramam sormam, eşimde kızar ara dedikçe inada bindiririm aramam. Ama anladımki aramam gerekiyor, eşim benim ailemle bu kaddar ilgilenirken ben aramayınca üzülmeye haklı galiba. İşallah araları hiç bozulmaz, çünkü benim ailemi saygısızlık yapacak bir insan gözümde tamamen biter. Eşim olmasınada gerek yok, herhangi bir arkadaşım içinde geçerli.
Valla canım yarın öbür gün patlarız. Uzun süreli bir durum değil. Ben işimi yapıyorum. Muhattap da olmuyorum...
günaydın kızlar bebiş isteyenler çoğalmış hadi hayırlı haberler bekliyoruz
landfloves hala nete giremedi galiba merak ettim kimde teli. var acaba
dün başıma gelenleri bilseniz kızlar....
akşam eşim erkenciydi benim tel faturamı unutmuş yatırmayı kapanmıştı aramaya akşam buluşalım yatırırız biraz dışarda takılırız falan dedi tamam dedim o benden önce çıktığı için önce hastaneye annesine uğramış ben oraya gidecektim sonra gezecektik işten çıktım minübüse bindim evin oraya gittim tekrar minübüse bindim bakırköye geçmek için bozukluklar bitmiş cebimde çantamı bi açtım cüzdan yok kimlik kredi kartları para iş yerimde unutmuşum geri indim evin ordaydım allahtan eve gittim tel kapalı arayamıyorum da kocamın aramasını bekledim aradı evdeyim diyorum şaka yapıyorum sanıyo sonunda inandı eve geldi eltime gittik yemeğe yani rezaletti tam bir gün erken çıkmış o günde gezemedik yani kendime gülüyorum bi taraftan da kızıyorum nasıl iş yerinde unuttum diye
dün başıma gelenleri bilseniz kızlar....
akşam eşim erkenciydi benim tel faturamı unutmuş yatırmayı kapanmıştı aramaya akşam buluşalım yatırırız biraz dışarda takılırız falan dedi tamam dedim o benden önce çıktığı için önce hastaneye annesine uğramış ben oraya gidecektim sonra gezecektik işten çıktım minübüse bindim evin oraya gittim tekrar minübüse bindim bakırköye geçmek için bozukluklar bitmiş cebimde çantamı bi açtım cüzdan yok kimlik kredi kartları para iş yerimde unutmuşum geri indim evin ordaydım allahtan eve gittim tel kapalı arayamıyorum da kocamın aramasını bekledim aradı evdeyim diyorum şaka yapıyorum sanıyo sonunda inandı eve geldi eltime gittik yemeğe yani rezaletti tam bir gün erken çıkmış o günde gezemedik yani kendime gülüyorum bi taraftan da kızıyorum nasıl iş yerinde unuttum diye
selam kızlar
ayy ben nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatsam anlatsam da bitiremem
ayy ayy ayyy
bizim yarın kocişko dobişkoyla tanışma yıldönümümüz veeeeee
kayınpederim, görümcem,diğer görümcemin çocukları ve kaynım bizde olacak
ayyy bir orduyla beraber giriyoruz bu mutlu güne
nasıl sırıtık bi vaziyetteyim nasıl mutluyum böyle her yerimden fışkırıyo bi görseniz
Selam kızlar :) ööncelikle sizlere mutluluklar diliorum Bende eylül 2012 gelinlerndenim ve sizin tecribelerinizden yararlanmak istedim. Salona girerken duvak örtülmesi şart mıdır? Bide nikah salonda olcak o zamanda mı duvağı kapatıcam nişanlım alnımdan öpecek siz nasıl yaptınız ilk dansa da başlamadan önce duvağı kaldırıp öpülüo.. 2 kere aynı şeyi mi yapıcaz yardımcı olursanız çok sevinirim
selam kızlar
ayy ben nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatsam anlatsam da bitiremem
ayy ayy ayyy
bizim yarın kocişko dobişkoyla tanışma yıldönümümüz veeeeee
kayınpederim, görümcem,diğer görümcemin çocukları ve kaynım bizde olacak
ayyy bir orduyla beraber giriyoruz bu mutlu güne
nasıl sırıtık bi vaziyetteyim nasıl mutluyum böyle her yerimden fışkırıyo bi görseniz
demet geçmiş olsun , bütün günler sizin olsun hayatım boşver gezersiniz Allah başka dert vermesin
demet9, şu durumda işten ayrılmıyorsun sanırm?
Ah kuzum benim ya ne zaman gidiyorlar?
oy kuzucumm nasıl ters zamana denk gelmiş ya. Olsun tatlım işallah ewlilik yıldönümüne nasip. Bizim ewliyken olan ilk tanışma yıldönümümüzde kocam dalgınlıktan unutmuştu çok kırılmıştım ama belli etmedim. Bizde öyle güzelce cici cici kutlayamadık yani bişey olmuyo üzme sen kendini. Allah sağlık versin daha nice yıldönümleri var önümüzde.
Selam kızlar :) ööncelikle sizlere mutluluklar diliorum Bende eylül 2012 gelinlerndenim ve sizin tecribelerinizden yararlanmak istedim. Salona girerken duvak örtülmesi şart mıdır? Bide nikah salonda olcak o zamanda mı duvağı kapatıcam nişanlım alnımdan öpecek siz nasıl yaptınız ilk dansa da başlamadan önce duvağı kaldırıp öpülüo.. 2 kere aynı şeyi mi yapıcaz yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?